- Анжеліка М***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE
Німецька якість.
- Достоинства:
- Зручна телескопічна ручка швабри.
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE
Найшвидша відправка!!! Дякую за оперативно опрацювання замовлення. Товаром задоволена, рекомендую
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE
Гарний набір, зручно
- Достоинства:
- Є змінні насадки
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий комплект! Задоволена придбанням)
- Достоинства:
- Якісний пластик, зручна в користуванні
- Недостатки:
- Для великої площі краще придбати одразу платформу і моп на 42 см
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуєм за відгук!
Користуйтесь з задоволенням!
- Ульяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Сервіс-КЗ
Дякую, товаром задоволена дуже. Приємно вражена якістю, так як очікувала гірше.
Крім того, рекомендую до співпрацю з даним продавцем.усе чудово
Вимиває підлогу чудово,а вона у нас завжди брудна (тварини, взуття і т.д.) кожного дня я не маю змоги прибирати. Тому цей комплект...настрій краще від такої швабри. Дякую.- Достоинства:
- Якість ганчірки чудове. В мене підлога постійно досить брудна, кожного дня не можу прибирати, тому коли побачила як працює і не менш головне,як вона вимиває бруд з себе, була приємно вражена. Після миття підлоги, ворс легко видаляє бруд з себе у теплій воді. Крім того, шукала саме таке, подібне кріплення на ліпучках, щоб була змога замінити на іншу (свою) ганчірку, липучки - супер. Крім того, дуже задоволена методом віджиму, легко, гарно, ручки не мочу.
- Недостатки:
- З мінусів, чисто технічно, хотілося б щоб відро було трохи довше та глибше. Якщо закрити очі на це, недоліків немає. Сподіваюсь пластики не скоро зламається і послужить.
- Ніна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE
Чудова і дуже зручна швабра. Швидка відправка і доставка. Рекомендую
- ІлонаОтзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE
Сама конструкція швабри непогана, відро міцне, але склала ручку і знову розібрати неможливо, скрипить при митті, тряпка для матової плитки не підходить, пил збиває в комки і розмазує
- Достоинства:
- Міцна
- Недостатки:
- Погано миє насадка
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE
Хотіла дійсно ліниву швабру щоб не віджимати воду руками . Дуже погано віджимає воду. Після віджиму легким натисканням рукою на ганчірку і вода тече. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Самим товаром не задоволена