Отзывы покупателей о Спрей для удаления источников тяжелых и стойких запахов Skunk-out Spray

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

У кладовці був неприємний затхлий запах, який довго не вдавалося прибрати звичайними засобами. Після обробки запах значно зменшився, а пізніше зник повністю. Хороший варіант для приміщень.

• Ігор Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Терміново потрібно було прибрати неприємний запах прокислого молока в салоні авто. Після кількох обробок запах практично повністю зник. Результатом задоволений.

• Олексій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

У холодильнику був дуже неприємний, важкий запах. Скористався цим спреєм і він добре допоміг. Запах швидко зник, стало свіжо і чисто. Задоволений результатом.

• Продавец  Smell Removing

Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені!

• Саша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

У домі з’явився дуже неприємний і важкий запах незрозумілого походження. Засіб добре впорався зі своєю задачею.Запах зник досить швидко, повітря стало значно свіжішим. Залишився задоволений результатом.

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Купував цей спрей, бо була проблема зі стійким неприємним запахом — чесно, не дуже вірили, що допоможе. Але результат приємно здивував: запах справді зник, а не просто перебився. Користуватись легко, не залишає різкого аромату після себе. Для складних випадків — реально хороший варіант

• Костянтин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Користувались — супер засіб! Дуже швидко прибрав різкий запах, який нічим не вивітрювався. Після обробки повітря свіже, без сторонніх ароматів. Рекомендую тим, хто має справу зі стійкими “ароматами”.

• Продавец  Smell Removing

Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Коли купили квартиру, там раніше жила літня людина, і залишився дуже стійкий запах. Довго шукала засіб, який реально допоможе, і натрапила на цей. Супер! Дуже сподобалось — тепер квартира свіжа, чиста і без зайвих запахів

• Назар Т***

супер

Достоинства:
    дуже ефективно видаляє запахи, раджу!
    • Продавец  Smell Removing

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

гарно робить свою справу, вартість цілком виправдана, коти «в ужасє»
    приємний ненавʼязливий запах, швидко вивітрюється

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Средство стоит своих денег, особенно в экстренных случаях. Нам нужно было срочно решить вопрос с тяжелым и стойким запахом на матрасе и не только. Это средство работает.

• Віта З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Гарний засіб! …Тільки він допоміг вивести запах після старої людини. Солодкуватий ароматом (як на мене) але згодом вивітрюється…

• Продавец  Smell Removing

Віта, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Ілля Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Суперзасіб! Видалив дуже сильний запах, після того, як собака вивалявся у чомусь страшенно смердючому. Рятує в найгірших випадках!

• Продавец  Smell Removing

Ілля, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!

• Едуард П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

На дачі за зиму миші влаштували справжній хаос з диким смородом. Чим тільки не мили, запах не йшов, з часом повертався. Замовили у вас чудо-спрей, доба і в будинку можна знову дихати вільно. Свіже повітря повернулося. Дякую

• Продавец  Smell Removing

Ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Треба був потужний засіб, який виводить трупний запах. Взяла спрей готовий та концентрат. Результат хороший. Після протирання полів, обробки м'яких меблів, замочування одягу, протирання поверхонь, в квартирі можна знаходиться. Skunk-out нейтралізував жахливий запах та залишив свій аромат. Після провітрювання запах зник десь через тиждень.

• Продавец  Smell Removing

Наталія, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Tetiana S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Цілком задоволена засобом. Повністю відповідає заявленому опису та дії.

• Продавец  Smell Removing

Тетяна, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Katherine M***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

На сегодня - это лучший нейтрализатор запаха.

• Продавец  Smell Removing

Ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Обратился в магазин за самым сильным средством. Нужно было вывести запах рыбы стухшей. Посоветовали Skunk-out. Я реально думал, что ничего уже не поможет. Но это средство, это нечто! Тухлохо запаха как небывало. Брал и спрей и концентрат

• Продавец  Smell Removing

Максим, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Потужний спрей. Виводить застарілі запахи сечі. Можу рекомендувати, перевірено на практиці. Чудовий магазин. Якість товару та обслуговування на вищому рівні.

• Продавец  Smell Removing

Діана, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Чудовий спрей. Дієвіший ніж багато інших засобів. Видаляє старі запахи.

• Продавец  Smell Removing

Ігор, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку!

• Алина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Швидкодіючий. Розпилила на джерело запаху і через кілька хвилин від нього не залишилося й сліду. Чудовий варіант для тих, хто цінує швидкість та ефективність.

• Продавец  Smell Removing

Аліна, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Skunk-out Spray працює на 100%! В авто була пролита пляшка з молочною дитячою суміші. Одразу відчувся неприємний запах. Завдяки засобу вдалося нейтралізувати його

• Продавец  Smell Removing

Марина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Галина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб. Прибирає запахи сечі. Щиро дякую.

• Продавец  Smell Removing

Галина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Тарас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Мой кот часто приносит неприятные запахи с улицы. Skunk-out Spray действительно удаляет даже самые сильные ароматы.

• Продавец  Smell Removing

Тарас, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Легкий у використанні і швидкодіючий. Через кілька хвилин від смороду не залишилося й сліду.

• Valeriia P***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл

Спрей врятував мене після того, як виявилося що кіт мітив в одне й те саме місце під ванною. Ефективний засіб, запах зник майже миттєво! Рекомендую всім, хто стикається зі стійкими неприємними ароматами.

• Продавец  Smell Removing

Валерія, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.