Отзывы покупателей о Комплект Постельного белья Viluta Ранфорс двуспальный 21139

Оценка пользователей 4.71/5
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nice Son. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Дякую, гарна якість, все сподобалося!

• Нина Т***

Відгуки не прочла, а даремно. Не має на підковдрі ні блискавки ні гудзиків( не світла як на фото,

Достоинства:
    Якість гарна
    Недостатки:
    На фото на сайті постіль більш світліша аніж вживу
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Красива білизна. Якісна.

Достоинства:
    Якість виробу, дизайн.
    Недостатки:
    Не помітила
  • Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Дуже сподобалась якість та дизайн

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не вистачає гудзиків/кнопок на отворі в підковдрі. Наволочки на подушки тільки великі, довелось перешивати

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нехай комплект приносить вам тільки комфорт і задоволення!

• Ольга К***

Приятная ткань, заказываю повторно.

Достоинства:
    Цена

• Ірина Т***

Гарний комплект, тканина, пошив - все як на фото... проте, є побажання, в підковдрі не має молнії або гудзиків, і не має вибору в розмірах наволочок ( 70х70 або 50х70).

Достоинства:
    Тканина, пошив
    Недостатки:
    Не має молнії або гудзиків на підковдрі і бажано мати вибір у розмірі наволочок.

Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок!
      Ваші зауваження важливі для нас, і ми обов’язково їх врахуємо для покращення продукції. Наразі ми працюємо над розширенням асортименту наволочок з різними розмірами, щоб зробити вибір ще зручнішим для наших клієнтів.

• Оксана В***

Гарна якість

Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Раді, що вам сподобалася постільна білизна. Якщо виникнуть додаткові питання або побажання, ми завжди на зв’язку. Бажаємо приємного користування!

• Аліна Ж***

Дуже сподобався даний комплект) подарувала бабусі під її інтерʼєр, вона взахваті!

Достоинства:
    Тканина приємна, дизайн ніжний, без ниточок, білизна рівна)
    Недостатки:
    Поки не знайшла

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Бажаємо вам приємного користування!

• Христина З***

Якість топ. Неочікувала гарну якість, в принципі, за не великі гроші. Колір трохи відрізняється, але милі квіточки дуже приємно виглядають.

Достоинства:
    100 бавовна
    Недостатки:
    Колір не один в один, як на фото
  • Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ

Дуже гарна постіль , рекомендую.

Достоинства:
    Гарна якість матеріалу
    • Продавец  ЗАТИШНА НІЧ

Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nice Son. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Дуже сподобався комплект.
    Якісне пошиття, приємна тканина.
    Не яскравий, спокійний колір.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Хотілося б на підковдрі застібку блискавку або гудзики (кнопки)
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nice Son. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

расцветка в натуральных тонах, приятная ткань отличного качества

• Дарина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sweettex. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Все сепер. Быстро отправили. Рекомендую

Достоинства:
    Качественное постельное белье
    Быстрая отправка
  • Валентина Д***

От этого комплекта ждала яркости, но бежевая сторона, не бежевая, цвет не такой, как на фото, ткань мягкая, приятная к телу, спасибо за обслуживание

• Оксана

Зробіть фото будь ласка,якщо можете