Отзывы покупателей о Уличная наружная поворотная Wi-Fi камера 5MP видеонаблюдения с датчиком движения и блоком питания (черная)

Оценка пользователей 4.47/5
на основе 31 отзыв
  • Валерій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Користуюсь більше півроку-політ нормальний,замовив вже другу,,цієї лютої зими працювала в морози на відмінно,більш дорога камера тихенько курить за рогом, цій камері на погоду взагалі по цимбалах, зображення достойне,До покупки однозначно ТАК

Достоинства:
    ну дуже легке налаштування,монтаж взагаі 30 сек,додаток простий та інтуїтивний
    Недостатки:
    не стає флешка,то таке,легко все зберігається у хмарі
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Легко монтируется и настраивается. Описанию соответствует.

• Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Трохи важка камера. Як для новачка, пока роздупляюсь. Про камеру все ок робе.

Достоинства:
    Взагалі все ок.
    Недостатки:
    Питаніє коротке і...
    • Продавец  FlashShop

• Віталій С***

Працювала рівно годину!

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук. Разом із товаром ми вкладаємо інформаційний флаєр з контактним номером продавця, щоб у разі виникнення будь-яких питань або труднощів покупець міг одразу з нами зв’язатися. Тому дещо дивно, що про ситуацію ви повідомляєте лише зараз, адже ми могли б оперативно допомогти та з’ясувати причину несправності.
      Дана модель добре зарекомендувала себе серед покупців і має багато позитивних відгуків. Також робота камери може залежати від умов експлуатації, зокрема від стабільності напруги в електромережі.
      Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть лише позитивні враження.

• Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Камера в использовании уже пол года, можно освежить отзыв..
    За свои деньги - это просто ТОП!
    Работает четко, картинка хорошая, приложение удобное.
    Выдержала -23 градуса ночью, все равно
    работала, а вот на сильной жаре (бывало 45 на солнце) ей сложновато, подтупливает, но в такую температуру и люди тупят, что уж там про технику))
    Из минусов: не любит, когда идет сильный снег или дождь - в некоторых точках начинает обнаруживать фантомных людей.
    Из самого главного: если хотите юзать ее через вайфай, а не ethernet, то расстояние до роутера должно быть не более 10 метров. Пришлось дважды ее перешивать поближе к дому, так как начинала тупить на большем расстоянии от роутера.

Однозначно рекомендую к покупке!

Достоинства:
    Цена-качество, приложение, работоспособность в плохих погодных условиях
    Недостатки:
    Слабый приемник вайфай, обнаружение фантомных людей при сильных осадках
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Камера працює добре, купляла в вересні, тому відгук пишу тільки зараз. Коли купляла ціна була нижче, тому хотіла перевірити як вона працює. За цей час нарікать не було. Вішала в під’їзд, на свій поверх, запис іде коли хоть проходить, якщо погане освітлення вмикається підсвітка.

• Костянтин Д***

Чесно кажучи неочікував такої якості. Камери просто чудові. Дякую

Достоинства:
    Хороші
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Камера супер, все працює, легко налаштувалася. Відправили швидко

Достоинства:
    Ціна і простота налаштування
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  FlashShop

• василь к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Карта пам'яті іде у комплекті,чи треба докупить,як,що докупить то на скільки мега байт.

Достоинства:
    Все
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Карта пам’яті в комплект не входить, її необхідно придбати окремо. Пристрій підтримує карти пам’яті обсягом до 64 ГБ, цього достатньо для коректної та стабільної роботи. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

За свою ціну це найкращі камери на ринку. Вже придбала 6 шт. Досить далеко приймають сигнал вайфаю. Зручний застосунок. Підключаються дуже легко. Користуюсь вже більше пів року і поки жодних проблем. Продавець швидко відправляє і є безкоштовна доставка новою поштою

• Надія Г***

Все добре.Дякуємо продавцю.

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Таїсія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Дякую магазину за камеру — швидка доставка отримавла вчасно, все ціле й акуратно запаковано. Подивимось, як покаже себе у використа

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!

• Михайло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

За такі гроші камера супер.
    Немає Української мови.

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Дякую. Відповідає опису. Гарна якість. Картинка чітка. Рекомендую.

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!

• Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

За свої гроші камера супер, подивимось, як буде вести себе (особливо на дощ і взимку)

Є питання: яку саме картку памʼяті вона підтримує, Micro SD?

Достоинства:
    Ціна, якість, функціонал додатку
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  FlashShop

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Замовив спочатку одну, подивитись, що як. Швидко під єдналась підключав через icSee. Поставив карту на 32г на циклічний запис і повідомлення в разі виявлення людини. Вночі дерева - також людини) навіть на мінімальній чутливості, так що виставив так, щоб без дерев. Вже використалась вся память десь за тиждень, пішов циклічний запис, все рівно, без зависань. в повній темряві інфрачервона підсвітка досить далеко світить, видно навіть ласок) Досить потужний динамік, можна використовувати як інтерком, ну або з домашніми улюблянцями спілкуватись. Замовив і другу камеру - настільки сподобалась. Все також чітко працює. щоб не залишати блочок живлення на вулиці під дощем, так як шнур короткий, під'єднав через Пасивний POE спліттер і виту пару - а блок живлення біля роутера.Дуже зручно, що є розєм і вита пара і живлення, не обмежений зоною wi-fi 2.4 Доречі пару злив камера на вулиці пережила, ніяких проблем. Так, є ще нюанс з герметичною кришкою відсіку sd карти. Коли закриваєш - зачіпаєш карту і вона вискакує. Але приловчився і норм закрив. Ну ы дякую за дрібнички - подарунки) Було приємно, як і взагалі спілкування з менеджером магазину. Це напевно найдешевший і найзручніший вхід в відеонагляд.

• Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Працює. Додаток для камери зрозумілий, тепер доступний ще й українською мовою.

• Матвій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Чи можна повернути пізніше ніж за 14 днів?

• Валерій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Камера нормальна якщо налаштувати правильно. але без танців з бубном нікуди -нема української мови. в налаштуваннях є російська але вона не стає.одже Гугіл Вам в допомогу і вперед. За ці кошти топчик. дякую за презент.

Достоинства:
    Ціна солоденька. якість зображення хороша
    Недостатки:
    не стає сд флешка.при закритті гумової заглушки.вимикається при нажиманні
    • Продавец  FlashShop

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Про працювала дві неділі і все, більше не запускається,тільки працює один блочок нажаль.

Недостатки:
    Напевно брак
    • Продавец  FlashShop

Дякуємо за відгук! Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
      Ми щиро цінуємо ваш зворотній зв’язок, адже саме завдяки таким повідомленням можемо покращувати наш сервіс і продукцію. Зазначимо, що подібна несправність — це винятковий випадок для даного товару.
      На сторінці продукту вказано, що термін обміну або повернення становить 14 днів із моменту отримання. Попри те, що цей період уже минув, ми доклали максимум зусиль, щоб допомогти вам у вирішенні цього питання.
      Для повноцінної оцінки ситуації ми завжди просимо надсилати коротке відео, на якому видно, як саме підключається і поводиться пристрій. На жаль, такого відео ми так і не отримали, що значно ускладнює подальшу діагностику й пошук рішення.

• Вікторія С***

Все працює добре

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Вікторіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Володимир А***

Відпрацювала не довго
    Пройшло біль 16 днів . Спочатку поставив карту 64 гіг. Попрацювала днів 8 начався глюк. Не можна придивитися відео запис га SD. Просто грузиться і все. Поміняв
    На 32 гіга була дома. О класно пішло через декілька днів знов така сама лажа. Перезагружав все робив по настройках все так само. Пройшло від покупки 16 днів
    Потрібно було зв'язуватись з продавцем ще на першому глюкові а зараз вже пізно. От якось так

Достоинства:
    Знімати знімає глюче SD карта через деякий час.
    Недостатки:
    Брак
    • Богдан Ц***

В чому проблема то? Гарантія 3 місяці

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за залишений відгук та приділений час. Нам надзвичайно важлива думка кожного клієнта, адже саме завдяки вам ми маємо змогу вдосконалювати наш сервіс і пропонувати ще кращий досвід покупок.

Зізнаємося, ми були дещо здивовані вашим зверненням, оскільки дана модель камери зарекомендувала себе як надійна, проста в налаштуванні та має багато позитивних відгуків від інших користувачів.

На жаль, обмін чи повернення наразі неможливі, оскільки від моменту отримання замовлення минуло більше 14 днів — саме такий термін передбачений для повернення товару постачальнику. Водночас ми щиро хочемо допомогти вам розібратися у ситуації.

Звертаємо вашу увагу, що часто подібні труднощі пов’язані не з самою камерою, а з картою пам’яті або обраними параметрами запису. Коли карта заповнюється, камера автоматично припиняє запис. Також важливо враховувати, що карти відрізняються за швидкістю та класом запису, і це безпосередньо впливає на роботу пристрою.

Рекомендуємо спробувати відформатувати карту пам’яті через меню камери або протестувати іншу карту з класом не нижче 10 та відповідною швидкістю передачі даних.

Сподіваємось, що ці поради допоможуть вирішити ситуацію. Нам дуже хочеться, аби ваше враження від покупки залишилось позитивним. Ми завжди на зв’язку та готові надати підтримку!

• Саша Ш***

все супер

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• дмитро г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Прийшла швидко, пока працює нормально. Електроенергію ще не виключали, подивимось.

Недостатки:
    Немає прошивки на українській мові.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Дмитре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Що до прошивки-хотіли б наголосити,що камери йдуть від постачальника і ми не втручаемось в комплектацію і настройки. Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Решил преобрести wi-fi камеру так как не очень удобно было тянуть на нужное мне место интернет.смотрел подороже,хотелось хоть и китайский но бренд(типа xiaomi и т.п).Но тут меня дернуло посмотреть отзывы и попал на это чудо электроники.цена сказка,почти за даром и все пишут-огонь!приобрел,быстро пришла,проверил и подключил через icsee.все работало не мог нарадоватся и думал какой я молодец так не дорого такую классную вещь приобрел.но счастье длилось недолго..после отключения света не включилась,перезагрузил вроде заработала.на следующий день начала жутко тормозить,долго загружается в приложении,секунд 10 работает потом зависает,дальше может раздуплится но не надолго.ранее отснятое не реально загрузить.подумал может интернет плохой так как от роутера приличное растояние-протянул кабель.результата не дало,все те же зависания.несколько раз збрасывал к заводским настройкам-нет результата.пробовал другое приложение-нет результата.служба поддержки помочь мне не смогла.через неделю танцев с бубнами результата нет.менять продавец отказывается так как я обрезал вилку и выбросил коробку(мой косяк)качество товара разочаровало.изоляция на всех кабелях от блока питания и к камере и к сети полопались со всех сторон(долгл не проживут.продавец просветил по законадательству(скриншот см.)не рекомендую к покупке

Достоинства:
    Видео не плохого качества,большой угол обзора.
    Недостатки:
    Не коректно работает,зависает,невозможно посмотрет ранее отснятое.
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за відгук та ваш час, приділений опису ситуації.

Насамперед хочемо зазначити, що некоректна робота камери може бути спричинена різними зовнішніми факторами, зокрема перепадами напруги в мережі або умовами експлуатації.

Ми завжди прагнемо допомагати нашим клієнтам у вирішенні будь-яких питань та працюємо відповідно до чинного законодавства. Згідно з правилами обміну та повернення товару, клієнт має право на заміну або повернення коштів протягом 14 днів. Однак для цього необхідно зберегти товарний вигляд, комплектацію та оригінальне пакування.

У вашому випадку, на жаль, були порушені ключові умови гарантійного обслуговування – відсутнє оригінальне пакування, а також було внесено зміни в технічне оснащення пристрою шляхом обрізання вилки живлення. Таке втручання могло призвести до некоректної роботи камери, і в подібних випадках жоден магазин або виробник не зможе здійснити обмін або повернення товару.

Ми завжди йдемо назустріч нашим клієнтам і намагаємося знаходити оптимальні рішення у межах гарантійного та випробувального терміну, інколи навіть і після закінчення цього терміну Проте, у цій ситуації, на жаль, об’єктивні обставини не дають нам можливості виконати заміну.

Нам щиро шкода, що ви не змогли повною мірою насолодитися покупкою, і ми сподіваємося на ваше розуміння.

Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Микола Я***

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Миколо! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Супер. Дуже задоволені якістю. Продавця рекомендуємо. Прийшла швидко.

Недостатки:
    Мова лише англійська і китайська
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Отримав посилку від магазину FLASHSHOP приблизно через тиждень після замовлення і 100% передплати у пункті видачі Rozetka.
    При підключенні виникла тільки єдина проблема: камера відмовлялася зчитувати QR-код, при під'єднанні до телефону. Через півгодини маніпуляцій (багаторазового ввімкнення-вимкнення камери та наближення до неї телефону) нарешті камера побачила QR-код і під'єдналася до телефону.
    Наразі працює нормально. Покупкою задоволений.

Щодо магазину - неприємно вразила відсутність задекларованої гарантії, що змусило додатково витрачати час на зв'язок з представниками магазину, писати запити і навіть дзвонити до них. При цьому у телефонній розмові мені сказали, що я маю зберігати чек (яким чином я маю зберігати чек, якщо зробив 100% передплату через сайт Rozetka і чек в принципі не отримував) і індивідуальну упаковку рік і тоді "рік іде гарантії", а на мої письмові запити вони вже відповіли, що я можу "повернути камеру на протязі 14 днів"....
    Все це якось схоже чи на обман, чи на незнання працівниками необхідної сервісної інформації, чи на невизначеність керівництва магазину, щодо самого факту надання гарантії.

Але самою камерою в цілому задоволений.
    Сподіваюсь, що звертатися до магазину з питаннями поломки не доведеться.

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість
    Недостатки:
    Обов'язково потрібен ще додатково подовжувач для живлення камери, якого немає в комплектації в принципі.
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня, Олександре!

Дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.

Хочемо ще раз уточнити деякі моменти щодо гарантії. Ви неодноразово зверталися до нас із цим питанням, і ми раніше повідомляли, що у разі, якщо товар вам не підійде, його можна повернути протягом 14 днів.

Ми завжди прагнемо бути лояльними до наших клієнтів, тому в окремих випадках готові запропонувати обмін або повернення коштів навіть після закінчення цього терміну. Саме це мав на увазі наш менеджер під час розмови з вами при оформленні замовлення.

Також хочемо звернути вашу увагу на те, що гарантію на рік зазвичай надають виробники брендової техніки. Дана камера не є продукцією відомого бренду, але ми щиро сподіваємося, що вона повністю виправдає ваші очікування та прослужить вам довгий час.

Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Дякую магазину FLASHSHOP за відмінний товар.Доставка як і обіцяли була за 3 дні.На рахунок камери нарікань жодних…Відкрив інструкцію,скачав по QR коду програму на телефон…покроково все встановив..і камера відразу ж законектилася з телефоном..За дані гроші сміливо рекомендую..Побачу правда як довго працюватиме))..но поки що все норм!

Достоинства:
    Простота в налаштуванні..ціна
    Недостатки:
    Можливо трохи короткий дріт живлення ..але це як кому)
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Михайло! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Доброго дня чи можливо додати ще Українську мову?

• Евгений Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Отправка в день заказа. Упаковано надёжно. Камера исправна. Работает на icsee. Всё идеально. Советую этот магазин. Мирного неба

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Євгенію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!