Отзывы покупателей о Игрушка для питомцев стакан с отверстием для еды Eating Sport

Оценка пользователей 4.2/5
  • Павел Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Салатовый

Пес его просто раскусил на пополам

Недостатки:
    Не очень хорошее качество пластмасса
    • Продавец  FlashShop

Дуже шкода, що у вас склалося таке враження. Ми цінуємо кожен відгук і завжди прагнемо до покращення якості нашої продукції. Товар реалізується вже тривалий час і має безліч позитивних відгуків від покупців.
      На жаль, із моменту покупки минуло понад два місяці, тому ми вже не можемо застосувати стандартні процедури обміну чи повернення.
      Сподіваємось, ваші наступні покупки принесуть лише приємні емоції та задоволення

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Салатовый

Іграшка класна, гарної якості, собачці зайшла дуже швидко. Продавець звʼязався та запропонував швидшу доставку безкоштовну. Все клас, дякую!

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Салатовый

Швидко зв'язалися та відправили. Неваляшка собаці сподобалася, швидко розібрався що з нею робить) Дякую за якісне обслуговування!

Достоинства:
    Товар відповідає опису
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Зеленый

Чудова іграшка, песику сподобалось і він нарешті хоч трішки розтягнув свій прийом їжі. Якісне обслуговування та швидка доставка. Я залишилась задоволеною. дякую!

• Продавец  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Олександра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Салатовый

Заказывала для своих четырех котов, спасибо что быстро доставили заказ и за подарок. Все понравилось. Пока коты осваивают кормушку, слабенько т.к. привыкли все получать без усилий. Раньше корм был в доступе постоянно, из за этого все поправились и врачи посоветовали им убавить еду. Сейчас все едят по графику, а когда еды нет стоит эта кормушка. Главное чтоб животное поняло как ею пользоваться

Достоинства:
    Кормушка не большая на вид но вместительная, есть регулировка высыпания корма и это круто. Красивый салатовый цвет. Цена вообще супер, на любом другом сайте дороже!
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександро! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!