Топи продажів

Отзывы покупателей о Двойная стойка для одежды черного цвета Double floor Hanger

Оценка пользователей 4.77/5
  • Отзывы про товар продавца Комфортні оселі
  • Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

Коли тільки склала стійку, без вішаків !! стояла вже не рівна. Значить прийшла з браком. Одна труба була погнута. Будьте впевнені, що вона витримає більше 3 вішаків, бо буде постійно гнутися . І на останок, вночі поламалась одна трубка і стійка впала, наробила грохоту .

Достоинства:
    Якщо була б якісна, то незамінна річ в домі.
    Недостатки:
    Не якісна, прийшла вже з браком
    • Продавец  Комфортні оселі

Дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо зворотний зв'язок від наших клієнтів, адже це допомагає нам ставати кращими.
      Ми уважно розглянули вашу ситуацію і хотіли б роз'яснити кілька моментів щодо нашого товару. Усі наші товари проходять ретельну перевірку якості перед відправленням, що мінімізує ризик отримання бракованої продукції. Як зазначено в інструкції, правильна збірка та дотримання допустимого навантаження є ключовими умовами для довготривалої та безпечної експлуатації.

Ми завжди рекомендуємо покупцям звертатися до нас одразу, якщо під час збірки виявлено будь-які дефекти або пошкодження, як-от погнута труба. Це дає нам можливість оперативно замінити товар або його частину та уникнути подальших проблем. На жаль, у вашому випадку ми не отримали такого звернення.

Якщо виникла проблема вже після початку експлуатації, це може свідчити про порушення правил користування, зокрема перевищення допустимого навантаження. Зазначена вами ситуація з поломкою трубки вночі може бути наслідком саме цього.

Зі свого боку, ми завжди готові допомогти нашим клієнтам та намагаємось робити все для ваших комфортних покупок!

• Катерина Г***

Вона пару разів падала , перед тим як зламатися. Цікаво як ретельно ви перевіряєте , що прислала по гнуті деталі ? На ній на висіло більше 4 вішаків з рубашками , бо більше вона витримує. Будь ласка подумайте що продаєте людям . Дякую

• Олександр І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

Товар не очень. Трубы приехали все побитые, подвернутые и уж точно не ровные. Чтобы засунуть приходилось выравнивать, по итогу конструкция еще и кривая сама по себе. Переходные детали для прикрепления труб очень странные, одна может быть 3см вглубь, другая же 5см. Буду заказывать другую стойку а эту на мусор

Недостатки:
    Все
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

Після переїзду не вистачило місця в шафі і шукала вішалку бюджетну але і хорошої якості. Отримала сьогодні хоч і дещо іншу модель, з коліщатками, але мені навіть більше подобається, якість досить гарна. Склала хвилин за 15 інтуїтивно, інструкція і не потрібна.

Достоинства:
    Гарний дизайн, міцна, легка в складанні
    Недостатки:
    Поки не виявлені
  • Марія К***
  • Дармограй Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Обрали чорну вішалку. Дуже задоволені. Стійка. Вмістка. Легко збирається. Я зібрала хвилин за 30. Якість хороша. Естетично. Дякую.

Достоинства:
    Ціна=якість, швидко збирати, естетичний вигляд. Стійка
    Недостатки:
    Недоліків за місяць використання не виявили
  • Петро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Все чудово, збирається легко, стійка майже не хитається, з виду достатньо надійна

• Володимир Ч***

Все відповідає заявленим характеристикам

Достоинства:
    Простота монтажу, візуальна надійність
    Недостатки:
    Не має
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Дуже все сподобалось, буду ще тут купувати!!!

Достоинства:
    Стійка для одягу повністю виправдала мої очікування. Виглядає стильно та сучасно, чудово вписалася в інтер’єр і при цьому не займає багато місця. Серед головних переваг хочу відзначити: * дуже міцну та стійку конструкцію – не хитається навіть при великому навантаженні; * високу місткість – легко поміщається багато одягу, при цьому все залишається охайно розвішаним; * просту та швидку збірку – всі отвори збігаються, деталі якісно виготовлені, інструкція зрозуміла; * хорошу якість матеріалів – метал міцний, покриття акуратне, без подряпин чи дефектів; * компактні розміри – займає мінімум місця, але дуже функціональна; * універсальність – підходить не лише для одягу, а й для сумок, головних уборів та інших аксесуарів. Користуюся із задоволенням щодня. Стійка витримує велику кількість речей, не деформується та залишається стійкою. Співвідношення ціни та якості просто чудове. Однозначно рекомендую до покупки тим, хто хоче організувати простір, акуратно зберігати одяг і отримати якісний товар за адекватну ціну. Дякую продавцю за швидку доставку та відмінний сервіс!
  • Олександр К***

Задоволений покупкою.

Достоинства:
    Ціна відповідає якості товару.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Людмила Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass. Цвет: Черный

Вешалка понравилась.Это у меня уже третья.Все поломались. На эту вместились все куртки.Пока, я довольна.

Достоинства:
    Крепенькая
    Недостатки:
    Пока не нашла
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Задоволена товаром та швидкою обробкою замовлення.

Достоинства:
    Металева конструкція, швидко збирається, є всі комплектуючі. Гарно та естетично виглядає.
    Недостатки:
    Поки відсутні, далі побачимо як буде в експлуатації
    • Продавец  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Світлана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass. Цвет: Черный

Великий розмір, вміщує багато вішаків, гарно виглядає. Ззовні схоже, що витримає доволі багато речей.

Достоинства:
    Доволі міцна, мінімалістичний вигляд
  • Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Чудова практична і дуже корисна річ і за свої гроші Якісна збірка

Достоинства:
    Ціна, якість дуже багато речей поміститься
    Недостатки:
    Невиявив
  • Лілія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Дуже гарна та практична річ.Рекомендую.

Достоинства:
    Вміщає багато речей
  • Спорыш Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Не рекомендує купувати цю вішалку, гарний опис, але якість і конструкція дуже погані, не відповідає заявленим характеристикам. Можна вішати лише легкі речі максимум до 8 кг, чим більше навантаження відразу гнеться. Вартість невиправдена.

Достоинства:
    Недостатки:
    неякісний товор
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Дуже гарна вішалка! Легко забралась. Має гарний вигляд.Міцна.Зручна.дуже подобаеться нижня поличка для взуття

Достоинства:
    Легка,зручна,бистро прийшла,легко зібралась.
  • Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Якісна,зручна, вмістка, легка в пересуванні. Швидко прийшла, легко зібрали, багато речей можно повісити.

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BT7-SHOP. Цвет: Черный

Доставили швидко, виглядає міцно.

Достоинства:
    Частина, яка ближче до підлоги ширша і не хитається
    Недостатки:
    Поки не помітила
    • Продавец  BT7-SHOP

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Вішалка виглядає класно. Швидко зібрали. Тільки почали користуватися. Поки нарікань немає.

Достоинства:
    Легка, пересувна, швидка збірка.
  • Игор Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Дуже якісна,міцна та зручна,легко збирається.

Достоинства:
    Всі
  • Мирослава М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Якісна і практична вішалка. Легко склалась і не виявлено жодного дифекту. Стійка та легка. Практична нижня полиця. Дуже задоволена.

Достоинства:
    Все супер
  • Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Міцна та зручна. Відповідає опису.

Достоинства:
    Міцна
  • Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BT7-SHOP. Цвет: Черный

Сподобалась,легке зібрання,багато одягу помістилося

Достоинства:
    Легке зібрання
  • Ольга Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Вішалка містка, легка, швидко збирається.
    Дуже задоволена.

• Маряна Й***

Все супер , дякую.Я задоволена

• Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Быстрая доставка, прочная,вместительная .

Достоинства:
    Довольна вешалкой, очень удобная.
    Недостатки:
    Пока не увидела.
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Хороша вішалка, дуже задоволена. Довго обирала і не пошкодувала. Стійка, міцна, легко збирається. Відправили швидко.

Достоинства:
    Сподобався розмір, багато одягу вміщується
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Мария Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Стійка гарна ,сучасна ,міцна,рекомендую!

• Христина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Отримала стієчку - акуратна і вмістка,можна помістити не малу кількість вішачків із одягом.Окремий плюс - це поличку внизу.
    Дякую магазину за швидку відправку і за товар по помірній ціні.Мої рекомендації.

Достоинства:
    Все сподобалось
  • Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Все прийшло швидко. Замовляв дві однакові стійки, прийшла кожна в окремій коробці. Запчастини з яких вона складається в мене не запаковані зовсім. Тому мають незначні пошкодження. На деяких деталях помітно корозію. Якість середня. Збирається лекго, комплекти повні. Після збирання потрібно доопрацювати. Вмістка, не хитається. Купував для тимчасового використання, поки не приїхала шафа. Мене влаштовує

Достоинства:
    Не хитається, вмістка, приваблива.
    Недостатки:
    Погано запаковано, м,ятини, сліди корозії
    • Продавец  GETLUX

Добрий вечір! Ми відправляємо товар на склади Розетки без слідів використання та в цілому упакуванні, він міг пошкодитись або при транспортуванні, або при огляді попереднім клієнтом, перепрошуємо за незручності.

• Богдан С***

Коробки цілі і не пом'ті, виглядають ідеально. Тут проблем не має. Я писав про те, що знаходиться в коробці. Самі запчастин , а вона далеко не одна, без жодного пакування. Металеві частини торкаються одна до одної, звідси і пошкодження. І приїхали вони такі з Китаю. Замовляв з Китаю не один раз, різні товари, в тому числі і збірні. Кожна деталь була окремо обгорнута. Так і має бути.

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Заказ пришёл быстро. Хорошее качество. Не шатается. Очень удобная. Полочка для обуви - это отдельный плюс. Продавца рекомендую.

Достоинства:
    Легко собирается. Надежная. Красиво смотрится.
    Недостатки:
    Нет.
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Все прийшло добре запаковане, легке збирання рекомендую.

Достоинства:
    Легка збірка, качество,
  • Лилия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Стійка прийшла по пошті дуже швидко.
    Товар дуже якісний, легко та швидко збирається, має естетичний вигляд та дуже зручний у використанні.
    Дякую

Достоинства:
    Красива, легко збирається
    Недостатки:
    Не має
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Хорошая бюджетная вешалка для повседневного хранения одежды. Вместительная, удобная и полностью оправдывает свою цену.

Достоинства:
    • Вместительная конструкция с двумя штангами позволяет разместить больше одежды.
    • Нижняя полка удобна для обуви и коробок.
    • Компактная, не занимает много места.
    • Простой и аккуратный дизайн
    Недостатки:
    При большой нагрузке может немного прогибаться.
    • При сборке нужно аккуратно затягивать крепления.
  • Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Белый

Стійка вішалка швидко збирається, має гарний вигляд та вмістила багато речей. Дякую, товаром задоволена.

Достоинства:
    Легко збирається
  • Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Все добре. Зібралася легенько і вже використовується по призначенню

Достоинства:
    Ціна і легка в монтажі
    Недостатки:
    Наразі немає
    • Продавец  VMP