Отзывы покупателей о Мультитул многофункциональный нож с пасатижами 9 в 1 с набором бит и чехлом Gerber Bear Grylls BG-818 Black

• Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже гострі пилка та ніж.Якісний метал.

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудовий мультитул на свої гроші! Кусачки ріжуть, ніж гострий. Не розхлябане, все тримається гідно.

Достоинства:
    Всі на цю ціну
    Недостатки:
    Відсутні ножиці
    • Продавец  StarLight

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Покупала для своего ЗСУшника,качество просто супер,цена приятно радует,что такой качественный товар да за такую цену.со своими обязанностями справляется на все !!!

Достоинства:
    Качество

• Олександр

Маю вже другий такий
    Ціна та якість радують
    Справляється зі всіма поставленими задачами

Достоинства:
    Додаткові біти та зручний чохол

• Світлана П***

Купувала на подарунок

• Андре О***

За своі кошти-гідний товар

• Світлана Р***

Класний та якісний !

Достоинства:
    Всі

• Максим Ю***

Хороший мультитул

Достоинства:
    Качественно сделан

• Анатолій А***

Крутий

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже зручний та функціональний.

Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  StarLight

• Анна С***

Все сподобалось
    Товар якісний, доставка швидка
    Купувала хлопцю на др, йому мультитул зайшов
    Дякуємо)

• Карина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Крутий мультитул, все саме необхідне тут є. Чудова збірка. Рекомендую!

• Ілля Д***

Відмінна якість!