Отзывы покупателей о Портативна акустика ANKER Soundcore Motion Boom 2 Green

Оценка пользователей 4.8/5
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Хороша колонка , тільки не тримає стільки часу батарея як пише

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купували колонку на подарунок. Колонка дуже сподобалась, гарний звук, за таку ціну колонка топ

Достоинства:
    Все супер
  • Монах
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Доброї ночі, придбав я даний музикальний пристрій і що можу сказати, грає чудово, баси просто диво, потішила програма для керування колонкою з телефону, батарея досить впевнено себе почуває на протязі дня і в режимі прослуховування, ціна трішки зависока як на мене але не жалкую що тепер маю таку річ хоч і трішки завищеною ціною!

• Ігор К***

Да

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Норм
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green

Це ТОПова колонка, просто смакуєш музикою

Достоинства:
    За цю ціну, кращої немає
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Непогана за свої гроші колонка, показує себе не погано, суто зважаючи на її ціну. Не багата на високі частоти, басу багато, гучна
    Налаштувавши еквалайзер, можна зробити непоганий звук (кому цікава тема, шукайте пости на редіті з вже готовими семплами еквалайзерів)

Дуже противний шум на низькій гучності, або коли музика на паузі. Чесно, навіть подумував повернути її назад, але проблема напевно не в моєму екземплярі, а загальна. Трішки зіпосувало враження від покупки

Кому цікаво про який шум мова - читайте редіт пост - ссылка

Про оплату карткою Rozetka взагалі окрема розмова, хоч товару і не стосується, але це просто жахливий досвід, не рекомендую нікому. Відкрив карту, перерахував кошти на неї, оплатив покупку, а тепер виявляється що моїх коштів на карті немає, я оплатив за кредит. Мушу тепер витрачати свій час на переписку з підтирмкою щоб повернути ВЛАСНІ кошти. Нікому не рекомендую. Я вже 100 разів пожалів що вирішив "зекономити 200 гирвень". Час затрачений на вирішення проблеми вже 100% перевищив "зекономелне" в рази так 3

Достоинства:
    Гучність, ціна, непогані баси
    Недостатки:
    Відчутний білий шум на дуже низькій гучності. Мало високих частот. Оплата через картку Rozetka це просто жах
  • Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Классный бас и настройки в приложении soundcore спасибо,эта колонка одна из лучших!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За таку ціну це ідеальний варіант. Перед покупкою пройшов чимало магазинів, щоб послухати вживу на колонках такої цінової категорії. Нічого і близько з такими парамегі головне якістю звуку.

Достоинства:
    Все. Ціна і якість.
    Недостатки:
    Не знайшов. Єдина незручність - немає кріплення під ремень, трохи не сучасно виглядає (суб'єктивно).
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Колонка чудова басиста та дуже деталізована. Коштує своїх грошей.

Достоинства:
    Бас, підсвітка, бас ап, прілажуха, налаштування підсвітки
    Недостатки:
    Після 60% гучності більше вилазять високі частоти але за таку ціну гуд.
  • Богдан Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green

Дуже гарна колонка. Чистий звук. Є бас, який можна регулювати еквалайзером під кожну пісню і залежно від гучності - дуже зручно. Ця колонка достойна своєї вартості. Не підвальна збірка. Батарея тримає добре і довго, особливо якщо на 50-70 відсотків гучності. Блютуз через декілька стін тримає без питань. При розмові співбесідник чує добре. Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Повезло купити по акції за пів ціни
    Недостатки:
    Поки не проявились
  • Антон С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

ЗІ САБВУФЕРОМ? Це ідеальна колонка для басейна, дому.

Достоинства:
    Дуже потужний звук, Баси ідеальні.
    Недостатки:
    Не побачив ще.
  • Олександр М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Цікавий товар )
    Головне щоб відповідав акумулятор заявленим характеристикам!

Достоинства:
    Недорого відносно заявлених ТТХ ))))
    Недостатки:
    Вбудований акумулятор