- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Все чудово, швидка доставка, якісне скло, все приїхало ціле, менеджер зв'язалась після отримання уточнила чи все добре, чи нема пошкоджень дуже приємно. Буду замовляти ще та рекомендувати знайомим) Дякую!
- Достоинства:
- Швидко, якісно, чудовий сервіс, не дорого.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Мелана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Скло чудове ! Зауважень немає
- аня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Мені все подобається
- Достоинства:
- Дуже класне
- Шатохина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Доступна ціна; приємне та швидке обслуговування.
- Достоинства:
- Гарна якість, швидка доставка
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Наклеїлось гарно та без проблем на всю площу екрану. Прозорість неідеальна, видно дрібну чорну сіточку, але некритично. Під кутом і правда непогано затемнює, але залежить від кута огляду.
- Достоинства:
- Гарне олеофобне покриття, ціна.
- Недостатки:
- Трішки притемнює екран навіть при прямому погляді та наявність дрібної сітки.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Купував скло під 15 про макс , клеїв сам без всяких проблем , все стало гарно як треба .
Спочатку було незвично , наче трохи блікувало скло , але через пару днів вже нічого не помічав .
Основну функцію по захисту від сторонніх очей виконує на 100% . По відчуттях яскравість екрану не піднялась , і батарею не стало висаджувати швидше .
До недоліків можна віднести тільки те, якщо хочеш комусь показати свій екран , то треба направляти телефон(екран) рівно на глядача , але вже сам нічого не побачиш- Достоинства:
- Ціна , основні функції захисту від додаткових глядачів твого інтимного контенту виконує дуже добре
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Швидко відправили. За невелику ціну скло якісне!
- Илья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Все чудово
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Скло підійшло ідеально, легко клеїться. Дуже прикольне
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Прийшло все ціле, швидко. В комплекті є все, щоб самому наклеїти. Скло як скло, важко порівняти, але зроблено надійно
- Достоинства:
- Ціна, зручність, якість
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Скло чудове, дійсно темно від бокового погляду, але зверху та знизу все чудово видно, але то дрібниці, в комплекті все наявне для наклеювання, проблем не виникло, скло чудово підійшло під екран.
- Достоинства:
- Ціна, якість, швидкість
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Скло наклеїв спеціаліст, наступного дня воно тріснуло в двох місцях, протягом дня тріщини збільшились, телефон не падав.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Добре скло. Клеїла сама. Протерла спиртом, потім сухою серветкою. Перший раз вийшло криво. Обережно відклеїла і знову поклеїла рівно. Навіть після таких моїх маніпуляцій тримається все добре. Людям збоку нічого не видно. Тепер мої паролі і повідомлення повністю приватні.
- Достоинства:
- Легко приклеїти самой
- Недостатки:
- Не знайшла
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Дякую виробнику за гарну якісь по добрій ціні!
- Достоинства:
- Гарне покриття, довго слугує, добре залишає від посторонніх очей)
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Дякую, я дуже задоволений
- Данил Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Отличное качество стекла! Особенно за такие деньги! Рекомендую.
- Ангеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Скло ок, покрило екран повністю, не пузириться, хорошо тримається
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Норм. Скло як скло, якість нормальна,мені на телефон ідеально підійшло.