Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Палки для скандинавской ходьбы Moltis Relax MR-135 Фиолетовые

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Хороші палиці гарно виглядають, стильно дивляться

• Продавец  Ї_жачок

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Володя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Придбала ці палиці для щоденних прогулянок. Вони легкі, міцні, зручні ручки забезпечують комфорт.

• Остап Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Ідеальний вибір для скандинавської ходьби. Телескопічна конструкція з трьома секціями, міцний сплав, неопренові петлі для безпеки. Фіолетовий дизайн додає стилю вашим тренуванням.

• Ігор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок

Надійні для туризму та активних прогулянок. Ідеальні за ціною та якістю!