- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Палицями користуюся вже десь місяць, за цей час показали себе на відмінно, дуже зручні, механізм фіксації надійний, тримає добре
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Ігор!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Виктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Фиолетовый
Палиці якісні , але довжина їх не відповідає опису . Замість 135см, без малого 110см набирається , для людей висотою до 150см. А цього в описі немає.
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня,Для максимальної зручності та ефективності використання палиць необхідно індивідуально відрегулювати їх висоту під ваш зріст
- Оля Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Найбільше сподобалась система амортизації — руки реально менше втомлюються, особливо коли довше ходиш або по нерівній місцевості. Палиці легкі, але при цьому відчуваються міцними і надійними
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Оля!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Палиці супер, дуже зручні у походах, легко регулються, легкі, гарні
- Достоинства:
- система антишок
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Надія!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Артур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Особливо сподобалась система амортизації Antishock, яка добре пом’якшує удари під час ходьби і зменшує навантаження на руки та суглоби під час довгих переходів.
Палиці телескопічні з трьох секцій, тому довжину легко відрегулювати під свій зріст. Ручки з пробки та м’якого пластику приємні на дотик, а ремінці добре фіксують руку.- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Артур!Дякуємо за Ваш відгук.Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Всеволод К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Враження дуже хороші. Палиці легкі, але при цьому міцні, добре витримують навантаження на підйомах і спусках.
Особливо сподобалась система Antishock — реально зменшує навантаження на руки та зап’ястя під час ходьби. Рукоятки зручні, не ковзають у руці навіть коли довго йдеш.- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Всеволод !Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Палиці хороші, дуже міцні, легкі у використанні, все заєвлене є у комплектації, також гарне упакування яке запобігає пошкодженню
- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- нема
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Ярослав!Дякуємо за Ваш відгук ,
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Палиці супер, дуже гарні і прості у використанні, у комплектації є усе необхідне, нарікань немає
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Валентина!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Брав їх для прогулянок по парку та виїздів у гори. Система Antishock реально працює — добре гасить удари, особливо на спусках. Коліна відчувають різницю одразу, навантаження значно менше.
Палиці міцні, телескопічні, легко регулюються по висоті й надійно фіксуються. Нічого не складається під час ходьби, навіть на кам’янистій дорозі. В руці лежать зручно, ручки комфортні, не натирають.
Окремий плюс — набір насадок. Можна ходити по асфальту, ґрунту, лісових стежках — під кожне покриття свій варіант. Чохол теж зручний, компактно складаються і легко транспортувати.
Ходжу з ними регулярно — і для кардіо, і просто для активного відпочинку. Відчувається робота всього тіла, але без перевантаження.- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Дмитро!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Брав для походів у гори та звичайних прогулянок по лісу. Система Antishock реально працює — удари по руках пом’якшуються, особливо на кам’янистій дорозі або спусках. Руки менше втомлюються, що для мене було важливо.
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Богдан!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- СоломіяОтзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Ці палиці стали справжнім відкриттям для мене! Система Antishock чудово пом’якшує удари, тому навіть на кам’янистих стежках руки майже не втомлюються — це суттєво відрізняється від простих палиць. Легко регулюються за зростом, що дуже зручно, якщо ходимо всією родиною.
Насадки в комплекті — справжня знахідка: перемикаю залежно від типу поверхні — асфальт, грунт чи лісові стежки — і ходити завжди комфортно. Чохол для зберігання і транспортування робить усе ще зручнішим — складаю палиці, кладу в нього і в багажник.- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Соломія!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- РусланкоОтзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
система Antishock реально працює: навіть на кам’янистих чи нерівних трасах удари практично не відчуваються, що значно зменшує навантаження на руки та зап’ястя. Ходити в горах чи лісом стало набагато комфортніше, аніж із звичайними палицями.
Насадки у комплекті — дуже зручна штука: легко замінювати залежно від поверхні — асфальт, ґрунт, трав’янисті стежки. Самі палиці міцні, але при цьому легкі — після кількох кілометрів ноги й руки не втомлюються.
Чохол у комплекті — приємний бонус: складаються палиці компактно і туди комфортно поміщаються, тому зберігати і перевозити їх — одне задоволення.
В цілому — чудовий варіант як для початківців, так і для досвідчених прихильників скандинавської ходьби чи трекінгу. Я дуже задоволений покупкою, рекомендую!- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Руслан!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Фиолетовый
Гарний товар і приємний продавець. Товар повністю відповідає опису,рекомендую
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Наталія!Дякуємо за Ваш відгук. Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140, фіолетові, з амортизацією Antishock , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Ілля Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Палиці легкі, матеріал міцний, дуже легко використовувати, виставив потрібну висоту і пішов, рекомендую дані палиці
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Ілля!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- МаксимкоОтзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Відправили швидко і швидко отримав. палиці міцні, легкі, сміло можу рекомендувати до покупки
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Максим!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- ЕгорикОтзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Остался очень доволен.
Палки лёгкие, но при этом прочные. Система Antishock реально работает — нагрузка на руки и суставы ощущается меньше, особенно на спусках. Регулировка длины удобная, настроил под свой рост за пару минут.
В комплекте есть насадки под разные поверхности — использовал и на асфальте, и на грунтовых тропах. Чехол тоже пригодился, удобно перевозить в машине или брать с собой в поездки.
Ручки комфортные, не скользят, ремешки хорошо фиксируют кисть. За несколько недель активного использования ничего не разболталось, качество на уровне.
Отличный вариант как для начинающих, так и для тех, кто регулярно ходит в походы. Рекомендую- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Єгорик!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом 10025 , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Палиці відчутно комфортні в користуванні, легкі, але водночас дуже міцні та надійні. Система Antishock справді робить свою справу — при ходьбі або на нерівній трасі удари та навантаження майже не відчуваються, що значно зменшує втому рук і плечей.
У комплекті є насадки для різних типів поверхні, тож палиці можна використовувати як у місті, так і на природі — на ґрунті, гравії чи навіть снігу. Чохол дуже практичний — зручно зберігати та транспортувати палиці, не займають багато місця.
Загалом це відмінний інструмент для активного відпочинку — прогулянки, хайкінг чи трекінг стали набагато приємнішими та ефективнішими. Дуже рекомендую для тих, хто цінує комфорт і якість!- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Кирил!Дякуємо за Ваш відгук.Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140, .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Дибський Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Палиці легкі, міцні, добре фіксуються по довжині, нічого не ковзає. У комплекті є насадки для різних типів покриття, що зручно і для міста, і для природи. Чохол теж корисна річ — легко переносити і зберігати.
Ходити з ними комфортно, відчувається підтримка і стабільність. Чудовий варіант як для новачків, так і для тих, хто ходить регулярно. Рекомендую- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Богдан!Дякуємо за Ваш відгук.Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140, .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Ігор4икОтзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Система Antishock реально працює — навантаження на руки й коліна відчутно менше, особливо на спусках і нерівній дорозі. Довжина легко регулюється, фіксація надійна — нічого не люфтить і не складається під час ходьби.
У комплекті є насадки для різних поверхонь і чохол, що дуже зручно для зберігання та транспортування. Використовую і в місті, і на природі — палиці однаково добре показують себе в будь-яких умовах.
Після кількох тижнів користування можу сказати, що ходьба стала комфортнішою, а прогулянки — довшими й приємнішими. Відмінний варіант для активних людей, однозначно рекомендую!- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Ігор Дякуємо за Ваш відгук, Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Палиці легкі, але при цьому міцні, добре тримають форму та не ковзають у руках. Насадки легко змінюються — зручно ходити і по асфальту, і по лісових стежках. Чохол став приємним бонусом: компактно зберігати та зручно транспортувати.
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Максим! Дякуємо за Ваш відгук, Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный
Це просто маст-хев для активного відпочинку та щоденних прогулянок! Палки Moltis Relax MR-140 з системою Antishock неймовірно комфортні — амортизація відчувається відразу, руки не втомлюються навіть при тривалих маршрутах.
Насадки під різні поверхні і зручний чохол роблять їх універсальними та легкими у транспортуванні. Я регулярно використовую їх для скандинавської ходьби і походів — вони міцні, надійні та стильні. Рекомендую всім, хто хоче поєднувати спорт і задоволення від природи!- Продавец Ї_жачок
Доброго дня Іван! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою.Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis RelaxБудемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок
- Артур Р***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Для экстремального похода в лес за грибами не подходит, на третий день не выдержала одна из палок и сломалась, пришлось пользоваться дарами леса
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Артуре! Дякуємо за ваш відгук та прикро, що сталася така ситуація під час походу.
Модель Moltis Relax MR-140 Antishock призначена для трекінгу, скандинавської ходьби та туристичних прогулянок, однак поломка палиці вже на третій день використання не є нормальною ситуацією. Іноді причиною може бути надмірне бокове навантаження або потрапляння між каміння/коріння, але в будь-якому випадку нам шкода, що товар підвів вас у поході.
Будь ласка, напишіть нам у повідомлення або зверніться через сервіс замовлення — ми обов’язково допоможемо розібратися у ситуації та запропонуємо рішення. Для нас важливо, щоб ви залишились задоволені покупкою.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Дуже зручно, що вони телескопічні — легко підлаштувати під свій зріст або змінити довжину під різний рельєф. Фіксуються надійно, нічого не просідає під час ходьби. Рукоятки комфортні, не ковзають, навіть якщо довго користуєшся.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Денис! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці для туризму, скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш UNi Lux
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На первый взгляд очень даже Хлипкие, но сделаны качественно, все детали подогнаны, ничего не тарахтит и не шатается, смотрятся хорошо, брал быстрее для Прикола, чем по необходимости, как аналог Посоха для имиджа Мудреца, приобретением остался Доволен!
- Достоинства:
- Очень лёгкие, Качественные, с хорошей Комплектацией, приемлемой Ценой.
- Недостатки:
- Пока нет.
Доброго дня,дякуємо за ваш відгук , Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140.З повагою завжди Ваш Rozetka
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Використовую для походів у гори та звичайних прогулянок — різниця відчувається одразу.
Система Antishock реально працює — навантаження на руки та суглоби значно менше, особливо на спусках. Палиці легкі, але міцні, добре лежать у руці. Регулювання довжини зручне та надійне, фіксатори тримають чітко, нічого не просідає.
У комплекті є насадки для різних типів покриття — це великий плюс. Чехол теж став у нагоді, зручно транспортувати й зберігати.
Якість хороша, виглядають стильно. Для активного відпочинку — чудовий варіант. Рекомендую!- Представник постачальника
Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Раді, що палиці з системою Antishock, зручним регулюванням та насадками для різних покриттів стали для вас надійним помічником у походах. Гарних вам прогулянок і підкорення нових маршрутів!
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Просто чудова комплектація товару за таку ціну, рюкзачок насадки зручні ручки. Окрема подяка за пакування в коробку, прийшли цілими (в інших продавців без пакування).
Дуже задоволена!- Недостатки:
- Невиявила
Доброго дня Олеся! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 з системою Antishock, насадками та чохлом Purple (4865489210140) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш happylifе
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Прийшли палиці вчасно, як і попереджали.
Палиці дуже сподобалися. Все в їх конструкції продумано для легкого налаштування і користування. Дуже сподобалося, що в наборі є декілька видів насадок для різних поверхонь. Просто супер-палички.
Дякую.- Достоинства:
- Зручні ручки. Наявність декількох насадок. Можливість легко відрегулювати довжину палиць відповідно зросту. Наявність рюкзачка для них.
- Недостатки:
- Не побачила.
Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені: Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 з системою Antishock, насадками та чохлом Purple. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- березнев а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
чудова комплектація, коробка, чохол, інструкція - все супер, єдине, що враховуйте, то це терміни доставки, моє замовлення виїхало через три дні після оплати, але все встигло до свята, тому переживання були зайвими
- Достоинства:
- чудова комплектація
- Недостатки:
- їхало 5 днів
Доброго дня, Артем! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені: Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 з системою Antishock, насадками та чохлом Black. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже класні палички легко налаштувати зручно ходити міцні
- Достоинства:
- Якість хороша в рука не скользить
Доброго дня, Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Розетка
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Качество хорошее, доставка быстрая. Спасибо
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм. Походив по горам трохи. Зауважень не має. І по рівному теж в нагоді.
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Чудові палки, в горах випробування пройшли, міцні, зручні.
- Достоинства:
- Зручні
Добрий день, Катерина! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Витримали перший похід в гори на відмінно. Зручні в користуванні.
- Достоинства:
- Легкі. Рукоятка з корку зручна в експлуатації.
Добрий день, Денис! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відповідають опису, вже перший похід відходили успішно
- Достоинства:
- Міцні, легкі
Добрий день, Юлія! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Випробовування пройшли - горя Хомʼяк, гора Синяк
Добрий день, Артем! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Олександр Я***
Ну так це найпростіші вершини, туди і без палок можна легко залетіти
Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш Rozetkа
- Ільницька Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Підвели палки на першому ж поході. Донька розкрутила і розсунула до максимума, а назад вони не складаються. Як ми їх не намагалиля скласти, все було марно. Пришлося йти у похід з такими палками
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Якщо палиця не складається після розсування, потрібно повністю розкрутити секцію до кінця, від’єднати її, а потім ще трохи відкрутити фіксатор — після цього секцію можна легко вставити назад. Це допоможе без зусиль скласти палиці для зручного транспортування.