Отзывы покупателей о Маска для лица от черных точек, прыщей, угрей, акне, очистка пор с алое вера LANBENA 2% BHA Nose Plants Pore Strips Newly Upgraded 2.0 Relaunch – Обновленная версия 2.0 (Scientific Gold Formula) 30 г + 60 бумажных полосок

Оценка пользователей 3.5/5
  • Катерина Д***

Все сподобалось

• Марина Г***

Эффекта ноль. Полностью разочарована

Достоинства:
    • Продавец  Stunning

Вітаємо. Нам прикро що ця маска Вам не підійшла. Можливо ви її використовували не за інструкцією. Можливо не розігріли маску або не розпарили обличчя перед використанням? Спробуйте скористатись згідно рекомендацій

• Жанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning

Все точки не убирает, но эффект есть

• Продавец  Stunning

Вітаємо. Дякуємо за відгук. Для того щоб прибрати всі точки, потрібно регулярне використання, для початку більш часто, а потім, для підтримання краси, можна рідше використовувати0

• Тетяна

Все
    швидка відправка , терміни до 2027 року

Дякуємо за відгук

• Евгения Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning

Шкода витрачених грошей. В мене була вже така маска ,так був супер результат, а це.... Рідка як молоко, навіть прозора майже, нанести неможливо папірці тоненькі, нічого не витягує. Шкода

• Продавец  Stunning

шкода що у вас негативний досвід стосовно цього товару, бо продукція виключно оригінальна, як і вся в нашому асортименті. Ми перші хто дану продукцію почав

• Продавец  Stunning

Ми перші хто дану продукцію почав продавати в Україні, і у всіх був лише позитивний досвід.

• Продавец  Stunning

У Вас є коробочка, на ній є голограма, біля неї під захисним слоєм - код, по якому можете перевірити оригінальність на сайті виробника

• Валерий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning

Супер.Працює на всі 100 відсотків.

Достоинства:
    Дієвий крем.Результат відмінний.
    Недостатки:
    Мінус.Немає.
    • Продавец  Stunning

Дякуємо за гарний відгук. Гарні відгуки стимулюють нас пропонувати найкраще.