- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Товар відповідає опису. Ввічливий продавець-консультант.
Швидка доставка.
Рекомендую цей магазин для покупки товарів для своїх домашніх улюбленців!- Достоинства:
- Товар відповідає опису
- Недостатки:
- Антоніна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Дуже жорсткі кусочки, один крохмал мабудь. Коти навіть голодні не кидалися їсти його.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Синтетичний крохмальний корм
- Представник бренду
Добрий день, Антоніна. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Домашні коти відмовилися їсти навідріз... Вуличні їли тільки з кашею. У пачці багато юшки. Сам корм дуже важко розім'яти руками... Уявляю, як його гризуть коти)
- Достоинства:
- ЦІна
- Недостатки:
- Коти відмовилися їсти
- Представник бренду
Наші продукти створені з урахуванням смаків навіть найвибагливіших котиків. Ми пропонуємо різні текстури, смаки та формати, щоб знайти саме той, який сподобається вашому улюбленцю.
Особливо радимо спробувати наші кремові ласощі — вони вже підкорили серця багатьох муркотунів. Сподіваємось, і вашому котику щось припаде до смаку!
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Не хоче їсти,взяла,бо акційна ціна,з цієї фірми їв із задоволенням Лосось з сиром,а це не хоче...може через барвники не знаю,на вигляд і запах все супер...Шкода.
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- Напевно барвники
- Представник бренду
Вітання! Коти знатні гурмани, їхні смакові вподобання можуть змінюватись впродовж життя. Комусь з них може смакувати корм з лососем та креветками, і зовсім не подобатись з ягням та овочами, і навпаки. Саме тому кількість смаків котячого корму у рази перевищує кількість позицій у лінійках кормів для собак. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте суперпреміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Киця їсть з задоволенням