- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дякую,хороша ціна і якість товару. Запах теж дуже сподобався
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Швидка доставка, гарний товар.
- Достоинства:
- Стійкий, насичений аромат
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Подобається гарний аромат
- Достоинства:
- На довго хватає
- Недостатки:
- Не має
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Товар соответствует описанию
Представник постачальникаІрино, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Швидка доставка, якісний товар
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаВадиме, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Відмінний освіжувач повітря. Рекомендую
- Достоинства:
- Якість на довго хватає тримає свіжість довго
- Недостатки:
Представник постачальникаЮрію, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Руслан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
- Достоинства:
- 100
Представник постачальникаРуслане, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Вкусно пахнет. На осень топ.
Представник постачальникаАлло, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- ІренОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хватає на 3-4 місяці,якщо користуватися як освіжувачем.
- Достоинства:
- гарний аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаІрен, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Air Wick
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Брала за класну знижку. Запах на любителя прянощів
Представник постачальникаОксано, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Свою функцію виконує
- Достоинства:
- Приємний запах
- Недостатки:
Представник постачальникаОлено, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Товар супер) найкращі рекомендації!
Представник постачальникаОлександре, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Чудово!
Представник постачальникаМиколо, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Легкий, не притерний аромат, запах чудовий, але не стійкий.
- Достоинства:
- Чудовий аромат
- Недостатки:
- Не стійкий
Представник постачальникаАнно, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже добрий товар, рекомендую
Представник постачальникаАнатолію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Григорий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Покупали по приличной скидке , качество Air Wick !!!
Представник постачальникаГригорію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Добрая Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Приємний запах,доставили дуже швидко
Представник постачальникаЛюдмило, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Air Wick
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Насичений аромат)
- Недостатки:
- Дуже солодкий запах.
Представник постачальникаІрино, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Григорий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Качество отличная скидка !!!
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Товар відповідає дійсності ,рекомендую ,дуже бистро получив
Представник постачальникаОлеже, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Аромат схожий на компотик.
Представник постачальникаОлено, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Віта О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Запах взагалі не тримається
- Достоинства:
- Ціна за 1 1
- Недостатки:
- Швидко вивітрюєтся,запах більш за все вишні
Представник постачальникаВіто, дякуємо Вам за вибір нашої продукції!
Хотіли б запропонувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хороший набор.
Представник постачальникаДмитре, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
На довго вистачає
Представник постачальникаЄвгене, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Віта О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Схоже ніби глінтвейн
- Достоинства:
- Запах кориці
- Недостатки:
- Не затримується взагалі запах.
Представник постачальникаВіто, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Приємний аромат, трохи з кислинкою
Представник постачальникаОлександро, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хороший не нав'язливий запах
Представник постачальникаАнно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Запах бомба
Представник постачальникаАнно, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Air Wick
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Це якась підробка. Встановив 9 хвилин. Запаху немає. Пахне секунд 20 не більше!!!
- Достоинства:
- Підробка
- Недостатки:
- Підробка
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Виктория Т***
Згодна!!! Така ж сама ситуація
Або партія бракована
Брала набор с 2 різними запахами
Один -саме цей
Так запаху майже немає!!!! - Віта О***
У мене також так(((
- Чумаченко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Супер)
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Батюк Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Аромат дуже нагадує глінтвейн. Ненав'язливий аромат.
Представник постачальникаЯніно, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Air Wick
- Герасимова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже простій аромат. Мени нагадує звичайну вишню.
Солодкій.- Достоинства:
- Важко казати))
- Недостатки:
- Для любителів солодких, звичайних ароматів.
Представник постачальникаОлено, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Хотіли б порекомендувати Вам звернути увагу на інші аромати з колекцій Air Wick.
Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, який Вам сподобається!
Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
- Инна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Обычный аэрозоль. К сожалению своему я чувствую только резкий запах гвоздики
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах сангрии только на бумажке ))
Представник постачальникаІнно, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, який Вам сподобається!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Сподобався. Не різкий, не навʼязливий хімозний. Дійсно аромат, як у червоної сангрії, але я більше чомусь вишню чую
Представник постачальникаВікторіє, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick
- РоманПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Топ
- Олена Я***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Вже не раз купувала по два акційних флакони. Завжди аромат і стійкість подобалися. Запах на 2-3 кімнати. Цього разу не пощастило, в балонах чи то брак чи то якась інша проблема. Запах ледь-ледь
- Достоинства:
- Вартість
- Недостатки:
- Майже без запаху