- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, дитина в захваті
- Достоинства:
- Міцний, багато деталей
- Недостатки:
Вітаємо, Романе! Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок.Нам неймовірно приємно чути, що дитина в захваті від залізниці OTAMANKO "Мандрівний експрес"! Ми спеціально обираємо товари з міцних матеріалів та великою кількістю деталей (цілих 92 елементи!), щоб забезпечити малюкам цікаву, захопливу та безпечну гру на довгий час.Нехай іграшка приносить ще більше радісних моментів вашій родині! Будемо раді новим замовленням!
- Назаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляли дитині на подарунок на день народження, але в той час потяг його не зацікавив. Другий раз дістали вже на Різдво. Виявилось що такі зʼїзди з підйомами як на малюнку розсипаються під потягом через погані кріплення.
Потім після тижня неактивної гри у локомотива перестало працювати одне з ходових коліс і він став застрягати на підйомі та поворотах. Тепер ми граємо в допоможи паровозику проїхати.
Краще одразу купляти дорожчу та якісну залізницю.- Достоинства:
- Александр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В принципе, для меня поменять кнопку не составило труда (купил в электротоварах за 5 грн.) и перепаял, мне даже было интересно, не только ребенок поигрался но и я), а как быть тем, у кого даже паяльника нет - скотчем её заклеивать или бежать рядом с паровозиком))?
- Достоинства:
- Красиво, качественный пластик, цвета, ребенку очень интересно, уже второй месяц собирает - я потом разбираю (по размеру весь стол занимает), он опять собирает... и так по кругу))
- Недостатки:
- Кнопки. Та, что на рельсах включает музыку, была зажата в корпусе, выковырял, а та, что заводила паровозик, вообще не фиксировалась, пока прижмешь - работает, отпустил - остановился.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна залізниця на свою ціну, все працює. Дитині сподобалася.
- Достоинства:
- Гарна залізниця
- Недостатки:
- Не дуже міцно тримаються між собою рейки. Інколи потяг застрягає на стиках.
- Евгения Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В захваті від залізниці і дитина і батьки. Збирати можна як на фото і так, як захоче дитина. Всі деталі в наявності.
- Достоинства:
- Звукові ефекти, потяги на магнітах
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нету куда вставлять батарейки. Не рекомендую
- Евгения Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість деталей. Дитина в захваті.
Ледь зібрали, з 3ї спроби))))
Хотілось би більш плотніші кріплення між рейками , бо вискакують) без стороннього запаху .- Достоинства:
- Недостатки:
- Хотілось би більш тугі кріплення між рейками
- Олександр Н***Продавец: Rozetka
Поставив негативну оцінку, бо отримали пересорт машин в комплекті і дитина дуже засмутилась від цього. Подарунок виявився розчаруванням.
- Достоинства:
- більш менш якісний спластик
- Недостатки:
- некомплект (пересорт) комплектуючих