Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Крісло-ліжко коропове Ranger Carp RA2251

Оценка пользователей 2.44/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый с черным

За два з половиною місяці повністю зламалася

Достоинства:
    Зручно тільки в якості крісла
    Недостатки:
    Не витримує вказану вагу. Не зручно для лежання. Не якісний матеріал

Доброго дня.
      Ви пишите одні й ті самі коментарі. Ми вже відповідали на це і причина в неправильному використанні.

Не витримує навіть 110-120 кг

Недостатки:
    Через місяць використання вийшла з ладу

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Хочемо уточнити, що крісло дійсно розраховане на велику вагу користувача, однак підставка для ніг не призначена для сидіння чи навантаження. Саме надмірний тиск на цю частину конструкції міг спричинити пошкодження.
      Рекомендуємо використовувати підставку виключно для відпочинку ніг — тоді крісло прослужить значно довше. Якщо у вас залишилися питання або потрібна допомога будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру — ми завжди готові допомогти.

• Ален С***

Це не підставка для ніг, а кріплення під основними передніми ніжками

Так вірно знизу куди фіксується підставка під ноги там і зігнулось, бо на неї як раз і йде навантаження якщо сісти на приставку.

• Микола С***

Непотріб!

Достоинства:
    Нема.
    Недостатки:
    Максімально не зручне.
    • Сергей С***

Дивний комент, Ні про що. Що саме не сподобалось якість погана чи шо? Купуй в роздріб сідай і обирай, а так аби щось мінусанути. В мене таке крісло дуже задоволений якістю і зручністю, не на розетці брав. Все компактно і надійно фіксується, плюс чохол ( так його купити ще 700грн мінімум треба заплатити).

Дякуємо за ваш відгук, хоча він, на жаль, не містить жодних деталей чи пояснень. Дана модель крісла дійсно якісна, відповідає всім заявленим характеристикам і користується великим попитом серед наших клієнтів.
      Якщо вам ця модель не підійшла — у нас є великий вибір інших варіантів, серед яких ви точно зможете знайти зручне рішення саме для себе. Вся інформація на сайті, включно з фото, розмірами та описом, повністю відповідає дійсності.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый с черным

Міняю відгук на 2 зірки після тижня користування.

Достоинства:
    Міцна конструкція.
    Недостатки:
    Провисання тканини, болти розташовані дуже погано та в положенні сидячі боляче впиваються в берда, ліпучка не тримає тканину.

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що дана модель не повністю виправдала ваші очікування.
      Тканину можна додатково натягнути за допомогою еластичної стрічки або гумки — це допомагає усунути провисання. Щодо розташування болтів — дякуємо за зауваження, передамо його виробнику для перевірки.
      Можливо, вам підійде інша модель крісла з іншим типом кріплення та жорсткішою натяжкою тканини — будемо раді допомогти підібрати оптимальний варіант.
      З повагою команда Ranger.

Загалом не погано

Достоинства:
    Зручна, міцна
    Недостатки:
    Вузька, коротка, не дуже зручні фіксатори додаткової частини

Дякуємо за ваш відгук!
      Сподіваємось, що крісло виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.

• Екатерина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый с черным

Дарували чоловіку, то він в захваті. А ще діти і коти))))))

Достоинства:
    Зручне, міцне, гарний матеріал і фіксатори
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що крісло виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый с черным

Треба б трішки ширше, а так все ок

• Владислав У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vernyak. Цвет: Зеленый с черным

Заказывал это кресло. Во-первых в личной переписке сказали что его нет,кинули ссылку на сайт где есть кресло "по лучше", и стоит 7К. Сейчас по этой ссылке кресло за 5к.
    Во-вторых механизм саинки самый к*******й,через пару дней болтик раскручивается без проблем. Ножки,если будешь хоть немного двигаться на нём,могут подгинаться в следствии чего можешь просто провалиться,нет никаких креплений для них для устойчивости.
    Так же всё и с ручками,просто сами по себе они начинают расскручиваться.
    Сам материал на на котором сижу-лежу он качественный и приятный,тут вопрос нет,тут всё удобно.

• Андрей Ч***

Коррозия на подлокотнике

• Володимир
    Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый с черным

Чи продаються приставки до крісла окремо?

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:

Дякуємо за інтерес до нашої продукції!
      Ні на жаль окремо зараз придбати приставку не має можливості. Візьмемо до уваги ваше побажання і в майбутньому ця функція буде доступна.
      Якщо у вас є додаткові запитання – із задоволенням допоможемо!