Отзывы покупателей о Портативный душ на аккумуляторе Lixada 6000 mAh Переносной Мини Душ с дисплеем Серый
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOM Store
Не пишу негативні відгуки про продавців, бо поважаю їх труд, але після цієї покупки хочеться помитися. На жаль, нічим, бо душ зламався через місяць. Продавець, мабуть, вважає. що я та моя доросла дитина купаємося у таких помиях, що через місяць вони можуть вивести насос з ладу. Вимушена вас розчарувати, для купання ми використовуємо тільки чисту воду. І продавець, мабуть, не звернув увагу на те, що спочатку душ почав швидко розряджатися. Але ні, я мала б бути вдячна, що його взагалі взяли у сервісний центр. (Сервісного акту немає, фото фільтра взагалі зроблено на Новій пошті). До речі, окрім того, що ми заплатили за душ, який стоїть майже 1200, і який зараз не працює, я ще й заплатила за доставку сервісний центр 90 грн. А ще, немов знущаясь, продавець мені відправив його назад не працюючим, і я маю ще заплатити за доставку знову, 106 грн. Ви дійсно знущаєтесь? Ні, я розуміла, що він довго не пропрацює, але я розраховувала хоча б на три місяці на період зміни комунікацій, але місяць?! 1400 в місяць??? Шановні, вчиться відповідати за товар, який ви продаєте. Скріни листування та фото фільтру, який відправив продавець, додаю.
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Не пропрацював і місяць нормально
- Продавец ZOOM Store
Шановна пані Вікторіє, не вводьте інших покупців в оману.
Товар був прийнятий нами на діагностику та перевірений сервісним спеціалістом. За результатами перевірки чітко встановлено причину несправності: фільтр насоса забитий, через що насос працював із підвищеним навантаженням, перегрівся та вийшов з ладу. Саме тому пристрій перестав працювати.
Твердження про те, що «фільтр забився сам» або що товар нібито зламався без причини, не відповідають результатам фактичної діагностики. Те, що Ви використовували воду, яку вважаєте чистою, не скасовує необхідності контролювати стан фільтра та своєчасно його очищати.
Ми відповідаємо за якість товару, але не можемо визнати гарантійним випадок, коли під час діагностики встановлено пошкодження, спричинене експлуатаційними факторами.
Фото та результати діагностики зафіксовані. Готові надати їх у межах розгляду звернення на маркетплейсі. - Вікторія К***
НеШановний продавець. По-перше, те, що ви надали – не є сервісним актом. Це документ Word, який може надрукувати будь хто. Є така Постанова від 28 листопада 2023 р. № 1251, в ній вказано: (ст. 2) сервісний центр - суб’єкт господарювання, що виконує роботи з гарантійного ремонту (обслуговування) та/або здійснює гарантійну заміну товарів відповідно до договору з виробником, або представництво чи філія, утворені виробником з цією метою. Окрім цього є ще ст. 6 - Продавець (сервісний центр) приймає товар та видає споживачеві квитанцію або інший документ, в яких зазначаються найменування та адреса сервісного центру, номер, за яким товар приймається для здійснення гарантійного ремонту, найменування товару, модель, серійний номер, дата виготовлення, дата приймання товару, опис зовнішнього вигляду товару, опис заявленого недоліку, строк здійснення гарантійного ремонту, інформація про споживача, засоби зв’язку з ним та інша необхідна інформація.
- Вікторія К***
Де у акті, який ви надали, хоча б найменування, адреса сервісного центру, ПІБ виконавця та підпис? Де відповідь на питання: чим саме було забито фільтр; наскільки він був забитий; яким чином встановлено, що саме засмічення викликало перегрів; чи є сліди перегріву; чому виключено заводський дефект насоса; фото результатів діагностики. Цей наданий вами "акт діагностики" не містить відомостей, які дають можливість ідентифікувати особу та суб’єкта господарювання, що проводили діагностику, а також не містить належного обґрунтування причинно-наслідкового зв’язку між забрудненням фільтра та виходом насоса з ладу.
По-друге: покажіть мені, де саме я написала: "Твердження про те, що «фільтр забився сам» або що товар нібито зламався без причини, не відповідають результатам фактичної діагностики". Ви, мабуть, переплутали мене з іншим незадоволеним покупцем. Я не збиралася виводити цю розмову на такий рівень. Але ви поводитесь дуже непорядно і перекладаєте на мене провину за ваш неякісний товар.
- Апенніков О***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOM Store
Зручний. Практичний.
- Достоинства:
- Компактний. Тривалий заряд батареї.
- Недостатки:
- Поки не було.
- Продавец ZOOM Store
Дякуємо за відгук та покупку!
Приємного користування))
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOM Store
Перший не протримався і року, от, подивимось, що буде із другим...
- Продавец ZOOM Store
Вітаємо, Артеме! Раді знову бачити вас серед наших клієнтів і дякуємо за повторну покупку та довіру. Прикро, що перший пристрій не відпрацював так довго, як хотілося б. Оскільки портативні душі мають свою технічну специфіку (зокрема, чутливість насоса до чистоти води та акумулятора до умов зарядки), термін їхньої служби дійсно багато в чому залежить від інтенсивності та особливостей експлуатації. Сподіваємося, цей новий екземпляр слугуватиме вам значно довше і залишить лише позитивні враження. Якщо знадобиться консультація щодо правильного догляду за пристроєм — ми завжди на зв'язку. Приємного користування!
- Інеса І***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOM Store
Прекрасний помічник за свої гроші.
- Достоинства:
- Купувала для підстрахвки через вимкнення світла, і одного разу реально виручив, коли нафарбувала волосся, і вимкнули світло поза графіком.
- Недостатки:
- Шланг трохи затугий, погано гнеться, але за бажанням можна поміняти, всі з'єднання стандартні. І напір трохи падає коли знижується рівень води, але це теж не критично.
- Продавец ZOOM Store
Інесо, дякуємо за Ваш відгук та довіру! Дуже раді, що пристрій був корисним, коли вимкнули світло. Бажаємо вам приємного користування))
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOM Store
детская игрушка нет давления и шланг колесом
- Продавец ZOOM Store
Добрий день!
Дякуємо за відгук!
Звертаємо увагу, що портативний душ працює від акумулятора та має обмежену потужність, тому тиск води залежить від рівня заряду, висоти підйому води та правильності підключення. Для стабільної роботи рекомендуємо повністю зарядити пристрій і використовувати чисту воду без перегинів шланга.
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOM Store
Якісний товар. Швидка доставка. Трохи не звично, що весь корпус необхідно занурювати у воду.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: ZOOM Store
Шудовий душ. Повного заряду вистачає на - 18 прийомів душу. Рекомендую.
- Достоинства:
- чудова альтернатива на моменти відключення гарячого водопостачання
- Недостатки:
- поки не помітила
- Продавец ZOOM Store
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ZOOM Store
Придбав собі. Товар робочий та якісний.
- Достоинства:
- Не протікає. Хороший напір.
- Продавец ZOOM Store
- Свтлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOM Store
Душ хороший. Працює добре. Рекомендую. Дякую за швидку обробку і відправку товару.
- Достоинства:
- Простота в використанні. Мобільність.
- Недостатки:
- Не виявили.
- Продавец ZOOM Store
Дякуємо за відгук!
Гарного користування)