Отзывы покупателей о Электронный переводчик голосовой портативный офлайн Wi-Fi 138 языков фото диалоговый туристический многоязычный автономный дорожный компактный синхронный текст аудио сенсорный дисплей поддержка онлайн распознавание речи перевод изображений быстрый точный

Оценка пользователей 4.84/5
  • Михайло К***

Працює швидко, зрозуміло.

Добрий день, Михайло!
      Щиро дякуємо за такий теплий відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що перекладач вам сподобався.
      Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Валерія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Працює швидко та зручно, особливо виручає в реальних ситуаціях: у готелі, кафе, магазині. Голосовий переклад досить точний, співрозмовник мене розумів без проблем. Окремий плюс — офлайн-режим, який реально працює, коли немає інтернету Меню зрозуміле навіть без інструкції. Фото-переклад теж сподобався — навів камеру на текст, і одразу отримав переклад.

Вітаємо, Валерія)
      Дуже вдячні за Ваш відгук!

Ваші слова надихають нас ставати кращими щодня.

• Емілія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Функцій багато, і всі працюють без збоїв. Ідеальний інтелектуальний перекладач!

• Продавец  ТехНестШоп

Щиро дякуємо за Ваш відгук!)
      Нам дуже приємно чути, що Ви оцінили широкий функціонал та стабільну роботу пристрою. Ми прагнемо, щоб кожен користувач отримував максимально зручний та ефективний інструмент, тому такі слова — найкраща мотивація для нас!
      Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину. Бажаємо приємного користування й нових можливостей разом з Вашим інтелектуальним перекладачем!)

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Портативний і легкий, не відчувається в сумці. Кишеньковий формат — справжня зручність.

• Продавец  ТехНестШоп

Щиро дякуємо за чудовий відгук!)
      Раді, що Ви оцінили компактність та легкість пристрою — ми спеціально подбали про зручний кишеньковий формат, щоб його було комфортно брати із собою будь-куди.
      Нехай він і надалі стане Вашим надійним помічником у поїздках та щоденному користуванні! Дякуємо за довіру)

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Задоволена на всі 100%. Компактний, легкий, поміщається навіть у кишені. Дуже зручно спілкуватися з місцевими без інтернету.

Достоинства:
    ціна
    • Продавец  ТехНестШоп

Щиро дякуємо за ваш відгук!)
      Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені на всі 100% і оцінили компактність та легкість пристрою. Те, що він зручно поміщається навіть у кишені й допомагає спілкуватися без інтернету — саме те, для чого ми його створювали )

Дякуємо, що відзначили й приємну ціну. Користуйтеся із задоволенням і будемо раді бачити вас знову!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все як і хотів! Читаємо уважно інструкцію.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Невиявив
    • Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Працює. Э режим перекладу без підключення до інтернету.

• Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Дуже простий у використанні перекладач. Перекладає класно, навіть без підключення до інтернету. Дякую магазину за швидку та якісну доставку.

Достоинства:
    Швидкий та зручний
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  kidsDM

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Працює без інтернету, досить добре розпізнає розмовну мову, перекладає добре.

Достоинства:
    Автономність.
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Если честно бесполезная штука, с иностранцами общался переводит какую-то ересть перевод меню есть нюансы, чат gpt норм, камера отстой ней переводить вообще не возможно мыло, навестить сфокусироваться не возможно, сниму прикреплю видео с Ютуба именно камеру.

Достоинства:
    Чат gpt, мировое время
    Недостатки:
    Раздражающий звук при включении, постоянная ошибка при включении Выше перечислил.
    • Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Наталія І***

• Артурас С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Поки не знайшов недоліків, на даний час все подобається

Достоинства:
    Зручний, великий функціонал
    Недостатки:
    поки не знайшов
    • Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що електронний перекладач вам сподобався та відповідає вашим очікуванням.

Ми раді, що ви оцінили зручність пристрою та його функціональність. Якщо з часом з’являться питання або зауваження — завжди будемо раді допомогти.

Бажаємо вам приємного користування і тільки позитивного досвіду з нашим товаром!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Класний перекладач! Переклад не тільки показує, а й озвучує дуже зручно в розмові. Навіть без інтернету працює на основних мовах, це великий плюс. Можна зберігати фрази які часто використовуєш, відкрив і сказав. Батарея тримає довго, заряджається швидко. Брав для поїздок, але думаю підійде і для навчання, і для роботи. Рекомендую!

Достоинства:
    працює без інтернету

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Якість збірки хороша, екран чутливий, інтерфейс зрозумілий. Фото переклад реально працює, текст на упаковках розпізнає швидко. Радує, що навіть китайську мову перекладає пристойно, а це вже рівень. Всі заявлені функції відповідають дійсності. Просто топ!

Достоинства:
    всі заявлені функції відповідають дійсності
    Недостатки:
    не побачила наразі
    • Продавец  kidsDM

• Максим К***

Прислали не ту модель T11 8 гб его цена 2199 гр

• Продавец  kidsDM

Вибачте за незручності! Ми цінуємо вашу думку та обов’язково врахуємо зауваження, щоб покращити сервіс.

• Андріана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Нормальний переклад, доволі довго тримає і є різні види перекладання, як то кажуть на всі випадки життя. Продавця можу рекомендувати.

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!

• Тарас Г***

Все ок, сподобалось.

Достоинства:
    Швидко перекладає.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  kidsDM

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Це найкраща річ яку я коли небудь купляля. Поїхала у відпустку, мягко кажучи англійську знаю погано (мовчу за інші мови). Але цей перекладач просто врятував , захотілось даже відео відгук залишити). Все ідеально переклало ходила з ним як з телефоном. Це дуже цікавий досвід.Дякую продавцю,що врятували мою відпустку

Достоинства:
    Хороший звук, ідеальний переклад , зручний
    • Продавец  kidsDM

Аліно щиро дякуємо за ваш відгук та довіру! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Завжди готові вам допомогти, чекаєм вас знову)

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Цензурно можу сказати так, я сам не вірив, що ця штучка за ці смішні гроші щось може, брав у відрядження до Китаю заздалегідь усе встановив, був там два тижні, майже як удома ходив із цим тапочком, жодної гривні не шкодую, що віддав за нього.

• Арсен Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Часто буваю за кордоном з робочими поїздками і якщо з англійською проблем немає, то з іншими мовами є проблеми) А на телефоні не завжди є інтернет. Чесно кажучи трошки скептично ставився до таких пристроїв але вирішив попробувати. І що можу сказати, працює супер, перекладає швидко і подобається, що він перекладає зі смислом тому носіям зрозуміло, що як від них хочу(провіряв на англійській). Зручно ще те що не треба писати а можна просто надиктувати що хочеш перекласти. Короче пристрій за свої гроші топ.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  kidsDM

Ми дуже цінуємо ваш відгук! Раді, що змогли виправдати ваші очікування. До нових зустрічей!

• Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Купив цей перекладач для робочих поїздок, і він виправдав всі очікування. Портативний, зручний, функціональний. Найбільше сподобалося, що можна перекладати без підключення до інтернету, і є можливість запису. Мови розпізнає без проблем, а вибір голосів додає зручності в користуванні. Ідеальний гаджет для бізнесу

• Продавец  ТехНестШоп

Віктор, добридень! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Тарас З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Крута річ! Корисна. Рекомендую всім, хто вивчає та працює з іноземними мовами.

• Продавец  ТехНестШоп

Тарас, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Ганна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Я часто їжджу за кордон, і мати такого помічника дуже зручно. Він миттєво перекладає, а також розпізнає текст з фото. Зручно, що можна використовувати без Wi-Fi. Компактний, поміщається у будь-яку сумочку. Дуже задоволена покупкою

• Продавец  ТехНестШоп

Ганна, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!

• Петро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Пристрій компактний, переклади швидкі та точні. Голосовий переклад також відмінний. Сподіваємось, прослужить довго)

Петро, вітаємо)

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені компактністю пристрою та якістю перекладів. Швидкий і точний голосовий переклад — це дійсно великий плюс! Сподіваємось, він прослужить вам довго. Якщо будуть питання або ідеї, завжди раді вам допомогти!

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Спілкування перейшло новий рівень) Дивовижний час!

Олег, вітаємо)

Щиро дякуємо за ваш позитив! Ваша вдячність — найкраща нагорода для нас)

• Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Перевірив відразу в пункті видачі, англійську, німецьку, і т.д., переклад один в один за книгою. Дякую! Думаю, рік навчальний пройде весело!

• Продавец  ТехНестШоп

Іван, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!