- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Залишили мені вибір або закрити динамік або 2 зайвих мм знизу. Я обрав 2 ший варіант
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Скло більше за вказану модель телефона!
- Достоинства:
- Швидко прийшло
- Недостатки:
- Не підійшло
- Продавец Hofmart
Вітаємо, Віталію! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що скло не підійшло за розміром. Ми вже зв'язалися з вами в особистих повідомленнях, щоб уточнити деталі та знайти найкраще рішення для виправлення цієї ситуації. Дякуємо за розуміння та терпіння!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Вперше таке бачу, скло підходить до телефону, але коли вкладаєш його в силіконовий чохол (бампер), скло починає відходити і ти не розумієш чи бути без захисного чохла чи без скла, хоча до цього моменту на телефоні були скло і силіконовий чохол (бампер)
- Достоинства:
- Якісне
- Недостатки:
- Може не підійти по розміру з силіконовим бампером
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Якість топ!
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Непогане скло, приклеїв без проблем, хороша якість. Розмір вірний.
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Задоволений покупкою, гарне та якісне скло!
- Недостатки:
- не знайшов
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Скло підійшло, якісне та міцне!
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Стекло больше экрана!
- Достоинства:
- Ноль
- Недостатки:
- Не соответствует размеру экрана!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Гарне скло.
Клеїться легко.- Достоинства:
- Легкість у встановленні.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Скло якісне, легко поклеїв, ідеально підійшло.
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Стекло на 0,5 см длиннее за сам телефон! Продавец не проверяет, что отправляет. Зря выброшены деньги!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Стекло длиннее, чем телефон
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Скло чудове, відправили швидко.
- Микита В***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Товар гарний, царапин не ставив і навіть думаю що це скло переживе мій телефон
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Замовив 2 шт, у відділенні Розетки поклеїли, зайняло 20+ хвилин, зліва зверху при вдяганні бамперу (ссылка) трохи відходить, але не критично.
Якщо вдягати той що в комплекті то зриває знизу, з ним точно не підійде
2 тижні поки все ок, датчик наближення працює норм - Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Скло довше за екран заявленої моделі. Саме скло нерівне
Поверніть гроші за неякісний товар- Недостатки:
- Замовила вдруге, бо перше прийшло бите і маю такий результат
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Все добре)
- Романюк С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Замовлення приїхало дуже швидко. Все ціле. Користуюсь. Все підійшло. Дякую
- Достоинства:
- Швидко, хороше пакування
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Доброго дня.
Замовлення приїхало швидко.
Товар якісний.
Рекомендую - Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Наклеїв ідеально скло, а при вдяганні на смартфон комплектного бампера скло відклеїлось після чого туди потрапила пилюка. Якщо використовуєте комплектний бампер, то в жодному разі не рекомендую. Гроші в смітник.
- Достоинства:
- жодних
- Недостатки:
- не підходить з бампером
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Добрый день, все супер, приехало стекло - быстро, все целое , товаром доволен , на телефон подошло отлично!
- Достоинства:
- Цена, быстрая доставка , легко установить на телефон.
- Івлюшкін О***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Довго шукав якісне захисне скло для Motorola G84 5G, і нарешті знайшов ідеальний варіант! Скло має чудову прозорість, не спотворює зображення та забезпечує максимальну чутливість сенсора. Покриття працює на відмінно – відбитки пальців майже не залишаються, а ті, що з’являються, легко витираються.
Одним із головних плюсів є його розмір. Воно трохи вужче, ніж сам екран, що має свої переваги – завдяки цьому захисний бампер не піднімає краї скла, а значить, воно надійно тримається і не відклеюється з часом. Це величезний плюс, бо часто буває, що через занадто великі скла вони відшаровуються або задираються чохлом.
Окремо хочу відзначити якість обробки країв – вони гладкі, без гострих граней, що робить користування смартфоном ще комфортнішим. Поклейка пройшла легко, без бульбашок, комплект містив усе необхідне для встановлення: серветки для очищення, наклейки для видалення пилу.
Також залишився дуже задоволеним роботою менеджера. Упаковка була якісна, товар прийшов у відмінному стані.
Загалом, це ідеальний та бюджетний вибір для Motorola G84 5G! Рекомендую всім, хто хоче надійний захист екрану без компромісів у якості.- Достоинства:
- Тепер воно в мене є
- Недостатки:
- було сумно, коли його в мене не було
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Стекло супер!
- Достоинства:
- На весь экран
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Hofmart
Рекомендую. Швидка доставка, Товар якісний і цілий )