Отзывы покупателей о Силиконовый коврик под миски для собак кошек и кота VMHouse подставка под кошачий лоток напольный ковер с бортиками для корма антискользящий водонепроницаемый черный (0149-0002)

Оценка пользователей 4.72/5
  • Нюша Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой

М'якенький, без зайвих запахів,легко миється, не сковзається.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Не знайдено.
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Тоненький, еластичний, зручно мити, мисочки не ковзають. Колір світло-сірий

• Константин Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Взял 2 коврика, первый под еду, второй под поилку. Коврик который стоит под поилкой работает на все 100% ! Коврик который стоит под мисками с едой, работает как скатерть, чисто для красоты, когда котейки бывают слишком активными, этот коврик просто укрывает перевернутые миски. Проблема с перевернутыми мисками решается только их установкой в внутрений угол помещения, другого способа судя по всему не существует (((

Достоинства:
    Хорошие коврики.
  • Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Мені дуже сподобався килимок, нічого не проливається, догляду не потребує, без запахів та дефектів

• Інна К***

Силікон відмінний! Раджу!

Достоинства:
    не ковзає, без запаху, щільний
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Силікон щільно прилягає до поверхні, килимок не ковзає навіть, коли кіт активно їсть. Це додає стабільності самій мисці.

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый

добре липне до плитки, котам теж норм)

Достоинства:
    підлога лишається чистою
    Недостатки:
    нема
  • Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Змушена була повернути товар, адже світлий рожевий колір на фото абсолютно не відповідає тому, що прийшло

Вітаємо, Олесе!

Нам прикро, що Ви залишилися не задоволені покупкою. Ми зв’язувалися з Вами щодо замовлення, та Ви отримали рожевий килимок, який був зазначений у замовленні.

Ми завжди намагаємося максимально точно передати колір товару на фото, але іноді можуть бути незначні відмінності у відтінках через індивідуальні налаштування екранів різних пристроїв.

Під час отримання на точці видачі у Вас завжди є можливість оглянути товар, та у випадку, якщо він не відповідає Вашим очікуванням — відмовитися від нього без жодних зобов’язань.

Якщо Ви у пошуках альтернативи, зверніть увагу на цю ж модель у блакитному кольорі: ссылка

Або на килимок з вбудованими мисочками для тварин: ссылка

Сподіваємось, наступна покупка повністю виправдає Ваші очікування!

• Наталия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Коврик качественный и удобный . Всё быстро дошло . Спасибо .

Достоинства:
    Качество
  • Кристина
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Взяла два коврика для своих котов, очень удобно, посуда не скользит, легко моется под водой и учитывая любопытство моих котов, спустя пол года коврики до сих пор выглядят как новые, рекомендую!

Достоинства:
    Отличный
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый

Килимок купувався, щоб мисочка не ковзала по плитці - з цим він справляється)

Достоинства:
    Розмір
    Недостатки:
    Тоненький, на ньому дуже видно шерсть та забруднення, хоча протираємо по декілька разів на день
  • Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый

килимок супер, розмір великий, шансу розлити водичку на ламінат чи паркет дорівнює 0

Достоинства:
    розмір
    Недостатки:
    відсутні
  • Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый

Не рекомендую цей товар.Від картинки на фото відрізняється сильно. Тоненький, бортів нема.Найдешевший китайський хлам.Ще й зім' ятий((( Килимок і гроші- у смітник.

Шановна Наталіє,

Ми завжди прагнемо максимально точно передати зовнішній вигляд продукції на фото. Проте, через індивідуальні налаштування екранів можливі незначні відмінності у відтінку.

Бортики у даній моделі присутні, але вони невисокі — про це зазначено в описі товару та на третьому фото. Їх призначення — утримання невеликої кількості води чи крихт під час користування.

Можливо, м’ятини виникли в процесі транспортування. Завжди рекомендуємо перевіряти товар під час отримання: якщо він має дефекти або не відповідає очікуванням, Ви можете відмовитись від замовлення або звернутися до нас — ми обов’язково допоможемо знайти рішення.

Також зверніть увагу на модель у сірому кольорі: ссылка

Також маємо силіконові килимки для сушіння посуду, зверніть увагу: ссылка

• Діана Г***

Силікон хороший, килимок подобається

• Никита М***

Класна якість, дуже подобається

• Давид Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой

Килимок приємний на дотик, не протікає, все супер

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Килимок якісний, ніяких питань. Рекомендую!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Голубой

Килимок дуже класний, якість чудова, дякую

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Розовый

Дуже сподобався килимок, гарний матеріал, не ковзає по плитці

• Розин Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый

Килимки дуже тонкі та прийшли усі пом'яті. Невже не можна було згорнути трубочкою? На них залишились зморшки та заломи, які не розгладжуються.

Недостатки:
    Недбале транспортування
    • Продавец  VM HOUSE

Шановний Євгенію,

Щиро перепрошуємо за ситуацію з Вашим замовленням.

Зазвичай килимки відправляються в розгорнутому вигляді, та з подібним випадком ми зіткнулись вперше. Ймовірно, мав місце тиск під час транспортування. Ми вже передали інформацію на склад, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Килимок виготовлений з гнучкого силікону, який поступово відновлює свою форму. Щоб пришвидшити процес, радимо злегка підігріти поверхню феном на середній температурі — це допомагає розгладити заломи без ризику пошкодження матеріалу.

При отриманні товару Ви завжди можете його оглянути на точці видачі. Якщо він не відповідає очікуванням — є можливість відмовитись від отримання або звернутись до нас у зручний для Вас спосіб. Ми завжди відкриті до діалогу, та вирішимо Ваше питання!

Також зверніть увагу — дана модель доступна в блакитному кольорі: ссылка

• Микола Н***

Килимком задоволені, матеріал приємний

• Ліна К***

Гарний зручний килимок

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Мурчику полюбляє лапою діставати їжу, повозукати біля миски, тому хай бавиться, легко прибираю та й миєтся

Достоинства:
    Коврик силіконовий підійшов по розміру, зручно у використанні та чисто
  • Руслан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Гарний матеріал, і розмір, але сподівався що бортики будуть більшими по краях! Тому прийшлось під коврик робити "підмостку" щоб вода яку кіт розливає не переливалась!

Достоинства:
    Гарний матеріал
    Недостатки:
    Малий бортик
  • Альбіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Гарний. Тут очікування=реальність. Я задоволена.

• Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый

Гарний килимок , сполоснув під водою, присушив. Ні шерсті ,ні залишків їжи. Миски не ковзають. Рекомендую

Достоинства:
    Так
    Недостатки:
    Ні
  • Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Килимок якісний, але зроблений із дуже тонкого силікону і більше нагадує по властивостях тканину. Кіт загрібає залишки їжі в мисці, а оскільки килимок дуже м'який, то цим килимком закривається миска з-під корму, перекидається інша миска з водою.

Достоинства:
    Якісний матеріал, великий розмір
    Недостатки:
    Занадто м'який
  • Надежда В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Коврик непоганий, але бортиків майже немає (хоча в характеристиці сказано, що високі бортики) - на якийсь період згодиться. А так тоненький, щільний і гарненький (інтер'єр кухні не зіпсує і ніхто не спотикнеться через нього).

Достоинства:
    Нормальний (думаю і в подальшому нарікань не буде).
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Дуже класний коврик і швидко отримала. Дякую!

• Татьяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Гарний та якісний килимок. Миски з їжею не ковзають, залишки їжі залишаються на килимку (має досить не маленький розмір) і не розносяться по всій підлозі. Ми задоволені, киця щаслива і підлога чиста. Рекомендую

Достоинства:
    Силікон матовий та не слизький, досить не маленький розмір
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Анатолий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный

Силікон якісний, приємний, миски не ковзають по килимку та сам килимок не ковзає по кахлю. Все дуже якісно та гарно! Рекомендую!

• Кристина С***

Практично та зручно!

• Лиза Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Чудовий килимок під миски, простий у догляді, нічого зайвого.

• Олег Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Темно-серый

Матеріал якісний, легко миється. Рекомендую всім!

• Алексей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Килимок не ковзає по підлозі, навіть якщо собака активно їсть. Дуже задоволений покупкою.

• Богдан П***

Ідеальнй килимок під миски