Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Акумуляторна батарея BL-5B 890 mAh 3.7V

Оценка пользователей 4.2/5
  • Виталий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice

Прислали швидко. Підійшов. Працює. Ємність, можливо трохи менша ніж в оригіналу, але вік бере своє. В цілому задаволений.

• Олександр А***

Рекомендую. Відправили швидко.

• Юрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice

Брав для старенької радєйки, що на фото, все підійшло ідеально, батарея теж супер. По доставці все теж оперативно і без затримок. Дякую.

Достоинства:
    Якість батареї та доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Вадим З***

Відмінно.

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice

Заказал аккумулятор на Нокиа , вставил в телефон , при включении телефона засветился экран и тут же погас не загружаясь.. вставил зарядное устройство в телефон.. аккумулятор никак не реагировал на зарядку!
    Продавца не советую... жулики

Недостатки:
    Отправляет не рабочий аккумулятор
    • Продавец  MasterPrice

Дякуємо за ваш відгук та можливість виразити свою думку. Ми щиро вибачаємося, що товар не відповів вашим очікуванням. Ваша задоволеність є для нас важливою, і ми будемо в подальшому працювати по вирішенню цього питання.
      Будь ласка, надішліть нам деталі та фотографії товару, якщо це можливо, для того, щоб ми могли краще зрозуміти проблему та вирішити її. Ми завжди готові взяти на себе відповідальність та зробити все можливе для того, щоб ви були задоволені нашим обслуговуванням та продукцією.
      Будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування клієнтів за вказаними контактами у замовленні.

• Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice

Даний акумулятор повністю не відповідає по розмірам! Він більше! Я розчарований!

Достоинства:
    Недостатки:
    Розмір
    • Продавец  MasterPrice

Шановний користувач.
      Цей реєстратор зазвичай розрахований на акумулятор BL-5C, а ви придбали BL-5B. Хоча ці батареї схожі зовні, вони мають різні розміри, тому вона фізично не влізе у відсік, розрахований під BL-5C.
      Ось посилання на акумулятор, який сумісний з цим пристроєм:
      ссылка