- Богдан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все круто!
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Цена качество
- Достоинства:
- Все Хорошо
- Баглей И***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купувала на подарунок.
Все відповідає опису, корисна і компактна штука)зручно що є чохол.- Достоинства:
- Зручно взяти з собою, займає мало місця є чохол.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зручно
- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купила 2 набори.Як для військових,дуже зручно і необхідно.Дуже задоволена обслуговуванням
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купував не для себе )
Виглядає міцно, дійсно "швейцарський набір", для похідних умов те що потрібно. Відправляють в чохлі)- Продавец StarLight
- Артем І***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Використовую майже кожен день. Все добре.
- Достоинства:
- Компактний і гарний похідний набір.
- Продавец StarLight
- Ігор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний товар, компактний розмір
- Поліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Виконує свою функцію, компактний для подорожі
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший инструмент
- Достоинства:
- Есть вилка и ложка
- Продавец StarLight
- галянтий в***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Оперативно
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дивно, що ніхто не вказав недолік у відгуках, про який зараз напишу: Вказую - недостовірна інформація. А саме: пишуть, що ''нержаввюча сталь''. Ще й як ржавіюча! Після миття треба ретельно сушити. Якщо вода потрапить у всі щілини/з'єднання, а вона точно потрапить, бо це ж вода, то сушіть доки не висохне все. А це вкрай морока. У відгуках покажу фото. І це вже буквально за два тижні. Хоча це я тільки виявив, схоже воно раніше іржою взялось. Фото, звісно, додаю. Добре видно іржу. І це просто одне місце сфотав. А є і на штопорі і відкривалкі при самій ніжці/кріпленні, чи як його там назвати
Є подібні і за 150 і за 250грн. То не було б дивно. За 390, тип паче це вже знижено з більшої ціни, то могли б якісну сталь робити!!- Достоинства:
- Зручний, файно складено.
- Недостатки:
- Матеріал металу нажаль ржавіючий
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо Вам свої вибачення за незручності. Інформація в картоці товару була відредагована на актуальну та в найближчий термін оновится, тобто наразі картка товару перебуває на модерації. Також з Вами додатково зв'язався наш сервісний менеджер та вразі вибачення Вам було компенсовано 100.00 грн. за замовлення.
- бутанова в***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже непоганий мультитул за свої гроші
- Продавец StarLight
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудова якість, зручний і міцний, гарно виконує свої функції)
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Мультитул доволі звичайний, виконує свої функції
- Достоинства:
- Доволі зручний у використанні
Є чохол - Недостатки:
- Але не зручне роз'єднання на 2, виделку та ложку, фіксатор досить маленький
Пластмаса не дуже якісна, але вона там тільки для декору
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий мультитул для похідного перекусу!
- Достоинства:
- Все є необхідне
- Продавец StarLight
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Супер.
- Эдуард М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Повернув продавцю. Ніж для відкриття консерви зовсім не заточений ( просто штамповка).
- Достоинства:
- Нема.
- Недостатки:
- Дивіться вище.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину та за зворотній зв'язок!
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий мультитул
- Ніка Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Набір чудовий. Якість товару супер. Все дуже гарно)