Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Влагопоглощающий коврик для ванной комнаты 50х80 см, Мрамор, Антискользящий коврик в ванную

Оценка пользователей 4.96/5
  • Отзывы про товар продавца JuliShop
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Замовила вологопоглинаючий килимок для ванної у продавця JuliShop — дуже задоволена покупкою! Килимок якісний, приємний на дотик і чудово справляється зі своєю функцією. Окремо хочу подякувати продавцю за маленький приємний подарунок у посилці — це зробило покупку ще теплішою. Рекомендую!

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  JuliShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Светлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Швидко відправили, коврик гарної якості. Для мене головне, що він не їде по плитці разом зі мною.

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Килимок чудовий. Всі параметри та опис відповідають. Приємний на дотик та добре виконує свої функції. Замовленя сформоване та відправлене швидко. Дякую.

Достоинства:
    Дуже гарний принт
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  JuliShop

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Хороший коврик,вологу вбирає,сохне швидко.Швидка доставка.

• Продавец  JuliShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Гарний килимок, якісний.Відповідає опису. Задоволена покупкою

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Чудовий килимок, приємний на дотик, гарно вбирає вологу. маленький подарунок( дуже приємно)

Достоинства:
    Гарно вбирає вологу
    • Продавец  JuliShop

• Любов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Дякую за замовленням, все відповідає опису. Швидка доставка. Килимок гарно сохне

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Хорошего качества,внешний вид соответствует фото.

Достоинства:
    Без запаха

• Валентин Т***

Дуже зручний і сучасний.

Достоинства:
    Компактний.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  JuliShop

Добрий день, Валентине! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Гарний товар, отримав рівно те що й розраховував, доставили швидко

Достоинства:
    Не ковзає, чудовий варіант для плитки
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  JuliShop

Добрий день, В'ячеславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Хороший коврик,это уже второй,хорошо впитывает,не скользит,расцветка классная,первый подошел идеально в ванную,а второй немного больше и не влазит,могу ли я его обрезать под нужную длину,не будет он осыпатся с места обреза?

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук і за те, що обираєте нас знову! Нам дуже приємно, що килимок добре себе зарекомендував та вам подобається його якість і дизайн.
      Щодо підрізання — ми не обрізали дану модель самостійно, тому, на жаль, не можемо гарантувати, як матеріал поводитиметься після обрізу та чи не буде осипатися край.
      Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — будемо раді знову бачити вас серед наших покупців!

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Все подошло идеально и по цвету и по размеру,единственное что толщина маловата,тонковат.

Достоинства:
    Цвет,рисунок
    Недостатки:
    Тонковат
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Дякую, добрий килимок. А також вдячна за подарунок у вигляді лампи з usb ро'зємом, здалася у пригоді в ці складні часи.

Достоинства:
    Зігріває підлогу у ванній кімнаті
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Прищепа С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Чудоий та стильний килимок, свою функцію виконує відмінно. Придбанням задоволені.

Достоинства:
    Стильний , красивий, зручний.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Отличный коврик!вместе с ковриком в посылке был подарок))Большое спасибо за быструю доставку,хороший товар и приятный бонус!)

Достоинства:
    Красивая расцветка,быстро сохнет

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Достоинства:
    Красивая расцветка,быстро сохнет.

• Наталія Р***

Килимок гарний

• Людмила С***

Прекрасно поглинає вологу.

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Килимок хороший. Зручно мити, швидко сохне

Достоинства:
    Швидко сохне, не збирає пил
    • Продавец  FlashShop

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Дякую за килимок,сподобався,і прийшов швидко

Достоинства:
    Ціна дешевша ніж за такий же,але в другого продавця,
    Недостатки:
    Не знайла поки що
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Вікторіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Антон А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Идеальный коврик для ванной.

Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Антоне! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Хороший коврик за свою цену, не скользит по полу, впитывает влагу, рекомендую к покупке

Достоинства:
    Нескользит, быстро впитывает, приятный на ощупь
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Максиме! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Коврик хорошо впитывает. Красиво выглядит. Легко чиститься и веником и пылесосом. Рекомендую.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.8 x 0.5

Дякую продавцю. Килимок доставили швидко, він виявився приємним на дотик . Колір трохи темніший ніж на рекламному фото, але для виглядає красиво. Я замовляла декілька килимків у різних продавців і тільки в цьому магазині передзвонили, уточнили і надіслали товар без затримки. На честь Різдва додали невеликий подарунок, це дуже приємно.

Достоинства:
    Чудовий килимок, швидка доставка
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Марино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!