- Лілія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Хороший міцний пластик, всі функції працюють
- Олексій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Споодобався стабілізатор. Функцій дуже багато, всі працюють, навіть деякими, може ніколи не скористуєшся. Мы ще з ними розбираємося. Але вони є. Класно зроблений, матеріал пластик, все міцне, чітко фіксується, відчувається, що в руці тримаєш не якійся "дешман" який розвалиться вже через пару разів, а нормальний, якісний пристрій.
- Достоинства:
- Багатофункціональний пристрій, тривалий час працює в автономному режимі від батареї, матеріал, ергономіка.
- Недостатки:
- Телефон фіксується в пристрій або без чохла, або в тоненькому бампері. Інші товсті чохли не підійдуть. Но то таке!!!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Дружина в захваті, як для СММ річ топчик.
- Достоинства:
- Все супер працює.
- Недостатки:
- Немає.
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Все сподобалось, все супер!
- Д. В*** ЗолотаревОтзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Відмінний стабілізатор. Управління плавне і при руху і на місці, відео виходить без ривків і тому подібного. Функцій для зйомок достатньо багато, щоб половиною з них так і не скористуватись : )
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Хороший стабілізатор, все подобається, всі режими працюють. Дуже задоволена покупкою
- Карина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Все чудово, мені сподобався
- Тимків І***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Хороший стаб поки шо розбираюсь з функціоналом та режимами по роботі немає ніякох дорікань все чудово працює продавцю дякую
- Достоинства:
- Ціна якість
- Іванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Вже випробувала, дуже зручний і зрозумілий. По функціоналу нашпигований, ну і компактний.
- Денис З***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Все гуд!!!
- Достоинства:
- +
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Чудовий стабілізатор та надійний продавець. Рекомендую для покупок.
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Прийшло все швидко, в гарному пакуванні. Стабілізатор хороший, трохи потестив, але ще не повністю розібрався. Але якість хороша, мені вже подобається. Рекомендую.
- Григорий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Хороший стабилизатор
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Продавець зв'язався швидко. Зробив всі необхідні документи. Відправили одразу після оплати.
Стабілізатор прекрасний. Інструкції надаються. Рекомендую - Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Чудовий менеджер, дав відповіді на усі мої запитання. Товар приїхав цілий та неушкоджений. Зручний у використанні. Рекомендую!
- Достоинства:
- Зручний та зрозумілий
- Василий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Дуже якісна річ! Величезне дякую менеджеру за своєчасни відповіді! Стабілізатор гарний, все працює, жінка рада для неї це находка коли треба знимати в русі!!! МОЛОДЦІ !!!!!!!!
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Стабілізатор чудовий, повністю відповідає своїм заявленим характеристикам. Користуюсь вже декілька днів, дуже задоволений!
- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Микита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Гарна і зручна штука. Працює через доодаток, має багато приємних функцій.
- Христина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
загалом добре стабілізує, ще не зовсім розібралась з функціоналом та треба навчитись використовувати різні режими. Але знімали відео біжучи, вийшло плавне без трясіння.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
хороший стабілізатор, випробування пройшов) кнопки робочі, режими працюють
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Хороший стедікам та хороша консультація , навіть після отримання продукту
- Достоинства:
- Всі шо є
- Недостатки:
- Поки нема
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Дякую за консультацію і швидку доставку. Стабілізатор достойний і варто розглянути для покупки. Приємно працювати з ним
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Все супер. Отримала те що хотіла по функціям, дає супер плавну зйомку в русі
- Владимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Класний стедікам
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Дуже задоволений покупкою — стабілізація реально топ, відео виходять плавні з першого дубля Приємний бонус — штатив у подарунок, якраз те, що треба для зйомок. Компактний, легкий, зручно брати з собою. Однозначно рекомендую!
- Каріна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Брала для звичайних відео й сімейних моментів — дуже сподобався. Картинка рівна, без дергання, користуватись легко. Компактний, зручно брати з собою. Класна річ для телефону!
- Єлизавета О***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Дуже задоволена покупкою — відео стало плавним, без тряски навіть у русі. Легкий, швидко підключився до iPhone, штатив у комплекті — приємний бонус. Для Reels і домашніх відео саме те!
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor
Ціна вигідна.
- Остапова А***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Где штатив по акции?
- Достоинства:
- Анна
- Недостатки:
- Нет штатива
- Вадим О***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
стабілізатор працює притензій немає, в оголошені вказано, що штатив і курс в подарунок, доступ до курсу отримав коли звернувся з питанням де штатив і курс, штатив я так і не отримав.
- Недостатки:
- оголошеня невідповідає дійсності
- Вадим О***
все прийшло
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Гарний якісний товар відповідає опису
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Цвет: Серый
Доброго дня. Враження перевершують очікування, стабільна робота та вдала ергономіка варті уваги.
- Достоинства:
- Стабільне позиціонування без зауважень
- Недостатки:
- За першу добу користування не вдалось виявити.
- Продавец 5FOX
Дякуэмо Вам за відгук!
- Остапова А***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Приехал стабилизатор. Новая почта не дала проверить его. Так как он в плёнке. Если он мне не подходит как мне его вернуть?
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Стабілізатор став виручалочкою для ведення ефірів в Тік ток та зйомок з демонстрацією товару
Рекомендую - Наталі Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Гарний стабілізатор, зручний у використанні. Рекомендую тим, хто любить знімати.
- Достоинства:
- Якісний
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Зручний і компактний стабілізатор, який забезпечує якісну плавну зйомку дякую за подарунки)