Отзывы покупателей о Универсальный кронштейн для телевизора на стену наклонно-поворотный 14-55", совместимость с различными размерами креплений VESA, металл, Черный (1855968968)

Оценка пользователей 4.22/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  Позитивних — 51%, нейтральних — 9%, негативних — 40%.
    Користувачі висловлюють змішані враження щодо кронштейна: позитивно оцінюють доступну ціну, простоту монтажу і відповідність опису, проте багато негативних коментарів стосуються якості матеріалів і надійності при використанні з телевізорами великої діагоналі (від 43" і особливо 55"). Більшість задоволені покупкою для менших телевізорів, але часто скаржаться на комплектуючі (болти), неякісний метал і відсутність деяких деталей. Загалом це бюджетне рішення, яке краще підійде для легких і не дуже великих екранів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

В комплекті не було інструкції

• Продавец  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Михаил Б***

В целом цена=качество
    Но повесили телевизор 50 и сразу согнулось крепление

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество метала
    • Продавец  TORI

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з деформацією кріплення, адже безпека техніки наших покупців є головним пріоритетом.

Дозвольте надати важливе технічне роз’яснення. При виборі та встановленні кронштейна вкрай важливо враховувати два ключові фактори:

Вага та габарити: Орієнтуватися потрібно не лише на діагональ (50 дюймів), а насамперед на фактичну вагу телевізора в кілограмах, оскільки кожна модель кріплення має свій чітко обмежений ліміт навантаження.

Спосіб кріплення та монтаж: Надійність конструкції напряму залежить від правильної фіксації. Якщо під час монтажу опорні болти чи пластини були затягнуті нерівномірно, або якщо кріплення до стіни здійснено з перекосом, навантаження розподіляється неправильно. Це створює надмірний важіль сили на одну точку, через що метал під вагою великого телевізора дійсно може зазнати деформації.

Ми суворо стежимо за якістю нашої продукції та завжди готові допомогти розібратися у подібних ситуаціях, запропонувавши сервісне рішення для вирішення цієї проблеми.

Бажаємо вам гарного дня!

• Олександр

Швидко доставили, легко встановлювати, телевізор 32" тримається надійно

Достоинства:
    Ціна, якість

• Гриша К***

Все влаштовує

• Олянюк І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Гарна ціна, хороша якість, швидка доставка.

• Ростислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Брав у якості донора (сама пластина кріплення, до якого вчепив телевізор), свою функцію виконує гарно

Достоинства:
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  TORI

• Евгений К***

Слабке виготовлення,до 5 кг,хоча пропонували 20

Недостатки:
    Все гнеться,телевізор 7,5 кг
    • Продавец  TORI

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас виникли сумніви щодо міцності кронштейна, проте хочемо зауважити, що характеристики цієї моделі повністю відповідають заявленим параметрам.

Дане кріплення розраховане на навантаження до 20 кг і пройшло відповідні заводські випробування. Вага вашого телевізора (7,5 кг) становить менше половини від допустимого максимуму, тому прилад має величезний запас міцності.

Хочемо звернути вашу увагу на кілька важливих технічних моментів:

Конструктивні особливості: При навантаженні на виносне плече метал може мати мінімальний технологічний прогин, що є нормою для кронштейнів такого типу. Це дозволяє конструкції амортизувати вагу, не створюючи надмірного тиску на кріплення в стіні.

Якість монтажу: Стійкість телевізора на 90% залежить від надійності фіксації дюбелів у стіні та щільності затягування всіх болтів на стиках самого кронштейна. Якщо хоча б один вузол має люфт, може виникати ілюзія «хиткості».

Комплектація: Ми завжди рекомендуємо використовувати кріпильні елементи, що відповідають типу вашої стіни (бетон, цегла тощо).

Ми впевнені в надійності нашої продукції. Наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб отримати фото встановленого кронштейна та надати професійну консультацію з налаштування. Ми готові допомогти розібратися, щоб ви були спокійні за безпеку вашої техніки.

Дякуємо за вибір нашого магазину!

• Сергей В***

Сорок другу діагональ тримає

• Вероніка П***

Швидка доставка, якісний товар

• Носаченко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

В цілому норм, але хотілося б, щоб кронштейн був з більш міцного матеріалу

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Кронштейн підійшов, має багато отворів під різне кріплення, досить міцний

• Дмитрий Ш***

Все дуже якісно. Телевізор тримається надійно. Дякую

Достоинства:
    Міцна конструкція

• Юрій П***

Розпакував, прикрутив, повісив телевізор

Достоинства:
    Якісний, надійний, все є в комплекті
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  TORI

• Сергей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Якість матеріалу чудове, все підійшло і відповідає опису товару, обслуговування теж на хорошому рівні!

Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Товаром дуже не задовалена.
    По-перше щамовлення прийшли у відкритій коробці, но слава богу у повній комплйтація, нл без інструкції.
    По-жруге не відповідає опису та харатеристикам, на телевізор діагональ 55, ваза 9.5 кг кріплення не витримало навантаження, прикріпили на стіну і лише відпустили телевізор і метал почав гнутися разом з телевіщором вниз, поворотні кріплення при цьому не працювали та і викрристовувати таке кріплення небезпечно. Метал дуже поганої якості, не міцний. Замтвлення забираоа я і на жаль у цих справах не дуже розуміюсь, орієнтувалась по опису, і там все підходило, проте якість виявилась дуже погана, а продавець не добросовісним.
    Однозначно не ремомендую ні продавця, ні товар.

Достоинства:
    Кріплення дійсно унівнрсальне
    Недостатки:
    Неякісний матеріал, товар не відповідає опису
    • Продавец  TORI

Доброго дня!

Ми здивовані вашим повторним відгуком, оскільки рівно місяць тому (02.01.26) ви вже оцінювали цей кронштейн і окремо підкреслили: «Якість металу гарна». Нам прикро, що через місяць експлуатації ваша думка змінилася, проте хочемо прояснити технічні моменти:

Суперечність у свідченнях: 02.01.26 ви вже залишали відгук на цей товар, де прямо зазначили: «Якість металу гарна». Ваша нинішня заява про те, що «метал дуже поганої якості», через місяць експлуатації виглядає необ’єктивною.

З моменту покупки минув місяць. Товар був встановлений і використовувався. Згідно з регламентом нашого магазину та правилами маркетплейсу, обмін або повернення товарів, що мають сліди монтажу та експлуатації через такий тривалий термін, не проводиться.

Кронштейн розрахований на 20 кг. Якщо телевізор вагою 9.5 кг нахиляється, це є наслідком помилок при монтажі (недостатнє затягування регулювальних болтів або невірний вибір кріплень для вашого типу стіни), а не дефектом металу. Метал не може «гнутися» під навантаженням, що вдвічі менше за допустиме.

Жодної фотофіксації «погнутого» металу ви не надали.

З огляду на те, що при отриманні та першій перевірці якість виробу вас повністю задовольнила, ми розцінюємо даний відгук як наслідок некоректного встановлення пристрою.

• Людмила К***

Перепрошую, проте 2.01 відгук не надавала, ви мене з кимось плутаєте, це по перше.
      По друге, так з моменту купівлі пройшло більше місяця проте я не використовувала його весь цей час, просто чоловік на війні, не мала змогу сама закріпити уронштейн, діти хворіли, і майстра викликала за змоги. І майстер спеціалізується на таких роботах, він лише почіпив телевізор і метал повело. Експлуатації як такої і не було отже товар не якісний та невідповідає опису. Шкодую що не зробила фото та відео, попросила якнайшвидше зняти, щоб телевізор не впав та не пошкодив когось з дітей. І по третє, я розумію прекрасно що пройшов значний час і компенсацію не прошу. Просто хочу поділитися з людьми реальним враженням про ваш товар, який не відповідає опису.

• Продавец  TORI

Дякуємо що знайшли час прокоментувати нашу відповідь.

Ми не хочемо сперечатися,розуміємо Вашу ситуацію, ми лише вказуємо на фікти, якщо Ви залишали відгуки через особистий кабінет, Ви можете з ними ознайомитись самостійно ID попереднього відгуку : 62571617, залишений : 02.01.26 о 16:13.

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Телевізор 10 кг не тримає, перевертає на 90град. або опрокидує (в різному встановленні - гор. або верт)

Недостатки:
    Не підходить для великих телевізорів
    • Продавец  TORI

Добрий день.

Шкода, що ви зіткнулися з труднощами при монтажу, проте характеристики кронштейна дозволяють надійно тримати техніку вагою до 20 кг. Ситуація, яку ви описуєте, зазвичай не пов'язана з якістю металу чи конструкції, а має технічне рішення:

Кронштейн має спеціальні стопорні гвинти на поворотному механізмі. Якщо телевізор "перехиляється", це означає, що після встановлення ці гвинти не були затягнуті ключем до потрібного рівня опору. Саме вони фіксують телевізор у вертикальному положенні.

Ви отримали товар ще 16.12.25, а відгук залишили майже через місяць — 12.01.26. Протягом усього цього часу ви не зверталися до нас за консультацією чи з повідомленням про проблему.

Модель є універсальною для діагоналей 14-55", і при правильній фіксації вузлів нахилу вона стабільно тримає телевізори значно важчі за 10 кг.

Ми завжди готові підказати, як правильно налаштувати кріплення. Оскільки ви не зверталися до служби підтримки раніше, рекомендуємо перевірити щільність затягування осьових кріплень.

Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Якість металу гарна, проте відсутня інструкція та коробка з товаром була відкрита, не запакована.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Пакування, комплектація, відсутня інструеція
    • Продавец  TORI

Добрий день!

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку якості металу нашого кронштейна. Ми раді, що основна характеристика виробу Вас задовольнила.

Щодо Ваших зауважень, хочемо надати пояснення:

Кожна одиниця товару проходить обов’язкову передпродажну перевірку на складі. Наші співробітники відкривають коробку, щоб переконатися у цілісності металевих частин та наявності повного набору кріплень. Саме тому на пакуванні можуть бути сліди відкриття — це гарантія того, що Ви не отримаєте пошкоджений виріб.

Дана модель кронштейна має інтуїтивно зрозумілу конструкцію, а схема збирання та основні параметри (VESA, діагональ, навантаження) найчастіше дублюються графічно на самій коробці. Якщо паперовий вкладиш був відсутній у Вашому комплекті — ми приносимо вибачення.

Ми вдосконалюємо контроль за комплектацією, щоб подібні нюанси не виникали в майбутньому. Бажаємо приємного перегляду телевізора на нашому надійному кріпленні!

• Олексій К***

Норм

Недостатки:
    Нема запасних деталей
    • Продавец  TORI

• Герасимюк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

В комплекте хватает всякого добра для крепления телеков разных размеров. Мой телек порядка 30 дюймов, весит мало. Но после монтажа, обнаружил ощутимый перекос конструкции. Подозреваю, этому кронштейну не хватит жесткости для крепления больших телевизоров. Но мой телек пока держится. Если оторвется, напишу новый отзыв :)

Достоинства:
    Недорогой
    Недостатки:
    Не самый надёжный
    • Продавец  TORI

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук і позитивну оцінку товару.

Універсальний кронштейн, який Ви придбали, розрахований на телевізори з діагоналлю 14–55" та вагою до 20 кг, що детально вказано в характеристиках і описі. Конструкція виготовлена з холоднокатаної сталі, а випробування проводяться саме з максимальним заявленим навантаженням.

Відчутний «перекос» після монтажу зазвичай пов’язаний не з недостатньою жорсткістю самого кронштейна, а з:

нерівною стіною або використанням дюбелів не під тип основи;
      несиметричним затягуванням болтів на кріпленні до ТВ чи стіни;
      невеликим конструктивним люфтом у поворотному механізмі, який потрібен для вільного обертання.
      За дотримання інструкції з монтажу та вагових обмежень кронштейн безпечно тримає і більші телевізори, ніж Ваш ~30". Описаний Вами момент більше стосується особливостей встановлення та суб’єктивного відчуття «надійності», а не реальної невідповідності характеристик чи якості товару.

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Все ок, були питання до товару, але за підсумком все вирішено

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Чудовий ! Рекомендую! Легкий в установці , задоволені в використанні і чудово підібрали саме під наш телевізор !

Достоинства:
    Ціна та якість

• Ижик А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Відправили без половини деталей , весь пошкрябаний наче здерли зі стіни і відправили . Поверніть гроші

Доброго дня!
      Щиро перепрошуємо за неприємні враження. На жаль, під час транспортування інколи трапляються подібні ситуації з пошкодженням або втратою частини комплектуючих. Ми одразу відреагували на Ваше звернення та здійснили компенсацію, щоб максимально оперативно виправити ситуацію.

Ще раз вибачаємося за незручності й дякуємо за Ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам удосконалювати сервіс.

• Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Кронштейн отлично подошел под мой старый монитор от компьютера, который валялся без дела. А теперь он висит на кухне и я туда подключил тв приставку.
    Я переживал насчёт крепежа, так как у моего монитора отверстия для крепления находятся в углублении, и другой кронштейн, который я раньше заказывал у другого продавца мне не подошел. А вот этот подошел отлично.
    Покупкой доволен, спасибо вам большое!

Достоинства:
    Универсальное крепление, наличие нужного крепежа, надежность
    • Продавец  TORI

Доброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за настільки детальний і приємний відгук.

Нам дуже приємно чути, що кронштейн повністю виправдав Ваші очікування і вдало підійшов навіть для монітора з нестандартним типом кріплення. Саме ця модель має універсальну систему сумісності VESA (від 75×75 до 400×400 мм), що дозволяє встановлювати її на широкий діапазон телевізорів і моніторів, незалежно від покоління чи виробника.

Ми також раді, що Ви оцінили повний набір кріплень у комплекті — це справді важливо, щоб монтаж не вимагав додаткових витрат або пошуку окремих деталей. Конструкція кронштейна виготовлена зі зміцненої сталі, що гарантує надійність і довговічність навіть при щоденному використанні.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і обрали наш магазин.
      Бажаємо, щоб оновлений монітор ще довго радував Вас на кухні, а кронштейн служив без жодних проблем!

• Юлия С***

Чудовий кронштейн!Дуже задоволена

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Компактний, навантаження тримає добре, телевізор 43 дюйма за 4 місяці ще не впав. Хоча витримує і більше заявлених 50 кг, якщо сильно не розкладати його. Монтаж труднощів не викликає, всі детальки є в комплекті, навіть залишились зайві.

Достоинства:
    Ціна, якість, компактність, гнучкість вибору кута
    Недостатки:
    Війна в країні
    • Продавец  TORI

• Антон К***

Отличный кронштейн! Всем доволен

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Кронштейн отличный! До сих пор держит телик

Достоинства:
    Быстрый в сборке
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  TORI

• Назар В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Надійне та просте в монтажі

• Нікіта Т***

Чудовий та дешевий кранштейн

• Юлия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Хороша якість і не дорого.

Достоинства:
    Сумісність із різними розмірами
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  TORI

• Наталья Б***

Товар відповідає ціні

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Кронштейн,качества нет,55 диагональ,все гнется,гайки,болты одноразовые,не советую брать,выброшенные деньги

Достоинства:
    Ужасно
    Недостатки:
    Не соответствует никакому качеству
    • Ігор Б***

Хотел бы ,чтобы продавец вешал свои телевизоры 55 диагонали,на кронштейны,которые продаёт людям,незнаю,как назвать,данного продавца

• Продавец  TORI

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Нам щиро прикро, що у вас виникли зауваження до товару. Ми завжди намагаємось допомагати клієнтам у будь-яких ситуаціях — чи то обмін, чи повернення, чи консультація щодо встановлення.

Разом із цим просимо утримуватись від образливих висловлювань. Ми відкриті до діалогу та завжди готові вирішувати питання у цивілізований спосіб. Товар перед відправкою перевіряється, а всі характеристики — включно з максимально допустимим навантаженням — відповідають заявленим. Кронштейн розрахований на телевізори з діагоналлю до 55" та навантаженням до 50 кг, але дуже важливо дотримуватися інструкції монтажу та використовувати відповідний кріпильний комплект.

Ми завжди діємо в межах встановлених правил і готові розглянути ваше звернення щодо повернення чи обміну, якщо товар не виправдав очікувань. Нашою метою є допомогти, а не сперечатись — і саме конструктивна комунікація дозволяє швидко вирішити будь-яке питання.

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Дуже відчливий менеджер! Швидко відправили ! Зручний і надійний пристрій!

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені і роботою менеджера, і швидкістю доставки, і якістю кронштейна. Ми дійсно приділяємо увагу як сервісу, так і надійності товарів, щоб клієнти отримували максимально позитивний досвід.

Ваші слова підтверджують, що ми рухаємося у правильному напрямку, і це для нас найкраща мотивація!

• Юрій П***

Норм

• Николай Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

По перше не підходять болти , по друге вона погнулась майже одразу коли телевізор повісили , телевізор 11 кг . Качество 0

• Продавец  TORI

Дякуємо за відгук та надані фото. Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі з використанням кронштейна.

Хочемо уточнити декілька важливих моментів:

Кронштейн розрахований на навантаження до 50 кг, тому телевізор вагою 11 кг не може спричинити його деформацію за умови правильної установки.

Універсальні кронштейни комплектуються типовим набором кріпильних елементів, але через різні стандарти телевізорів іноді можуть знадобитися додаткові болти відповідного діаметра чи довжини — про це виробники завжди зазначають у рекомендаціях.

Пошкодження чи викривлення зазвичай виникають через невідповідний монтаж або невикористання всіх фіксаторів, передбачених конструкцією.

Ми завжди готові допомогти з підбором потрібних болтів, проконсультувати щодо правильної установки або, якщо виявиться виробничий дефект, оперативно вирішити питання обміну чи повернення.

Дякуємо, що спершу поділилися позитивним досвідом, адже це свідчить, що сам виріб відповідав очікуванням, а складнощі пов’язані саме з нюансами підбору кріплення та монтажу. Ми на вашому боці й відкриті до вирішення ситуації в найзручніший для вас спосіб.

• Продавец  TORI

З клієнтом зв'язалися для вирішення питання шляхом повернення товару, отримали та повернули кошти за замовлення, питання закрите.

• Николай Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный

Прикольна але ж , болти просто не підходять до телевізора , вони короткі ) . Але ж товар універсальний

Недостатки:
    Болти можуть не підійти
    • Продавец  TORI

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку кронштейна! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені його функціональністю та універсальністю.

Щодо болтів — дійсно, у комплект входить стандартний набір, який підходить до більшості моделей телевізорів, однак через різноманіття виробників іноді трапляються випадки, коли для певної моделі потрібні інші за довжиною чи діаметром кріплення. Це особливість усіх універсальних кронштейнів, а не ознака браку.

Ми завжди готові допомогти з підбором відповідних болтів чи додаткових комплектуючих, аби монтаж пройшов максимально зручно. Дякуємо, що поділилися цим нюансом — ваш досвід буде корисним і для інших покупців!