Отзывы покупателей о Портативный радиоприёмник от сети Golon RX-9922UAR FM/AM/SW радио колонка MP3/WMA с USB встроенным аккумулятором всеволновой Коричневый

Оценка пользователей 4.54/5
  • Ростислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Electro Zone Top. Цвет: Brown

Чудовий радіо приймач, приймає багато FM каналів, відмінний звук, зручність в користуванні, також в тому що працює від батарейок або від мережі( акумулятор). З USB флешки також вдалося слухати, але треба формат флешки FAT32.

• Вадим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LuckyDS

Майже відразу після придбання помітно нагрівся під час зарядження та перестав працювати

Недостатки:
    майже відразу після придбання зламався
    • Продавец  LuckyDS

Так і не дочекались від вас зламаного радіоприймача, всі дані ми давно вам скинули

• Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CoolBuys. Цвет: Brown

Задоволені, наразі все працює. Зручно при відключенні живлення, теж працює. Раджу. Дякую продавцю, все оперативно.

Недостатки:
    Невиявили
    • Продавец  CoolBuys

Доброго дня, дякуємо за відгук, вдалих покупок

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CoolBuys. Цвет: Brown

Напишіть будь ласка які саме батарейки потрібні?

• Продавец  CoolBuys

Доброго дня, вказано в описі товару 4 элемента живлення тип D(R20)

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pont. Цвет: Brown

Заказала радіоприймач Golon RX-9922, прийшов зовсім інший - Golon RX-9933. Вилка не заходить у розетку, бо погнута, тільки в одну переноску змогла вставити.
    Немає ні чека, ні книжечки з характеристиками та комплектацією, ні гарантії, ще треба витрачати час і шукати, які саме батарейки підходять.
    Заказувала для пенсіонера, щоб міг новини слухати, та лишньої роботи собі зробила. Тепер буду вивчати тему радіо, шукати-міняти шнурки, батарейки, поки ще нормального місця в квартирі, де воно працює не знайшла.
    Не рекомендую, обман з моделлю радіо і низький рівень самого радіо.

Достоинства:
    Недостатки:
    поломана вилка, відсутні документи
  • Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LYS_store. Цвет: Brown

Все працює добре, звук хороший, флешку читає. Доставка оперативна.

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CoolBuys. Цвет: Brown

Користуюємося вже деякий час, все гарно працює, вартує своїх грошей

Достоинства:
    швидко відправили, все працює, зауважень не має
    Недостатки:
    не має
  • ЛАРИСА С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KalushVV. Цвет: Brown

Звук отличный, хорошо держит заряд аккумулятора.

• Продавец  KalushVV

Дякуємо Вам Лариса за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням)

• ЛАРИСА С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KalushVV. Цвет: Brown

Товар пришел быстро.

Достоинства:
    Хороший дизайн и звук.
    Недостатки:
    Нет инструкции.
    • Продавец  KalushVV

Дякуємо Вам за позитивний відгук)

• Тарас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Цвет: Brown

Нормально

• Продавец  ABIE

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного та спокійного дня!

• Ревенок А***

Супер.

Достоинства:
    Рекомендую

Дякуємо за Ваш відгук!

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Цвет: Brown

Чудово! Якість звуку норм.

• Продавец  ABIE

Доброго дня.Спасибі Вам за такий гарний відгук.Нам дуже приємно, що наш товар порадував Вас.Гарного настрою - з хорошою музикою, що лунає з нього.Ми прикладаємо максимум зусиль, щоб ви були задоволені.Гарного та мирного дня.

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VictoriaBest. Цвет: Brown

Дуже класний радіоприймач. Гарний звук. Працює і радує кожний день на роботі.

Достоинства:
    Супер радіоприймач.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  VictoriaBest

Доброго дня, дякуємо за відгук

• Диана И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AltStore. Цвет: Black-Brown

Проблема решена

Добрий день! Отриманий примач відрізняється від зображеного, на жаль. Наприклад, підтримки TV частот не знайшла( також відсутня інструкція(
    А загалом звук відмінний, радіостанції ловить чудово

• Продавец  AltStore

Добрий день, ми раді що у нас такі уважні клієнти які допомагають стати нам кращими. Ми звернемо увагу на всі ваші зауваження та побажання і зробимо все щоб надавати лише якісне обслуговування.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: big-space

Радіо хороше, звук потужний, антена велика, продавець швидко відправив. Дякую

• Руденко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SHOPonM. Цвет: Brown

Радіоприймач перевірявся на колонках потужністю 2Х30 Ват. Звук "Бомба"...)))P.S.Ніяких документів на товар не було.Це так має і бути,адже після отримання його на email прийшло відео в якому чітко вказано,що має йти до кожного товару.Можливо на дану позицію нічого не дають?Хоча в магазині навіть і на один шуруп дають чек...Дякую за відповідь і подальшу співпрацю!!!

Достоинства:
    Красивий ,чудова якість звуку,прекрасно приймає радіохвилі...(навіть в селі)...
    Недостатки:
    По товару немає!!!
    • SHOPonM

Доброго дня. Менеджер Зв*яжеться з Вами, щоб уточнити всі деталі. Дякуємо за відгук!