- АркадійОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Чудова подушка. Хребет відпочиває.
- Достоинства:
- Є пасок для креплення на потрібній висоті на кріслі.
- Продавец SunDay
Аркадій, раді, що змогли виправдати ваші очікування. Будемо раді бачити вас знову!
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
У використанні тиждень. Підтримка є, подушка достатньо полотна, не м'яка. Окремо дякую продавцю за допомогу з новою поштою) були проблеми саме з перевізником. Подушкою і обслуговуванням задоволена на 10 з 10
- Достоинства:
- Підтримка попереку
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец SunDay
Марія, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наші товари та обслуговування викликатимуть лише позитивні емоції!
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Отличная подушка, аккуратно сделана, в меру упругая, но придется покупать вторую, жена попробовала и сразу забрала себе )
- Продавец SunDay
Ігор, вдячні за те, що ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Подушка супер, експлуатується вже 6 місяців недоліків нема
- Продавец SunDay
Роман, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Зручна, естерична..
- Недостатки:
- Недоліків не бачу
- Продавец SunDay
Валентина, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Яна О***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Подушка - супер!!! На офісом кріслі виконує свою функцію, як треба, дуже зручно сидіти
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец SunDay
Яна, вдячні за те, що ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Сергей в прошлом комментарии всё верно написал. Единственное, что я добавлю, что в моём случае поддержка поясницы меня полностью устроила. Качество материалов подушки отличное, крайне удобная, стала как влитая. За такие деньги – это лучшее предложение на всей Розетке, если подбираете под игровое кресло!
- Достоинства:
- Удобная, качественная, недорогая
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Продавец SunDay
Владислав, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Подушка в цілому хороша. Якісні матеріали і пошиття.
Але є нюанси. Без вертикальної лямки для фіксації по висоті подушку весь час сповзає вниз, горизонтальна стяжка не може втримати і треба постійно підтягувати її рукою. У подушки дуже виражена бічна підтримка і недостатньо виражена підтримка попереку - тобто функцію підтримки попереку вона виконує, але мінімально, хочеться трохи більше підтримки L1-5, але піна не тримає, а піддається.
При користуванні треба зважати, що піні з пам'яттю треба деякий час, щоб тіло зайняло свою позицію і провалилося в обійми подушки, тому першу хвилину здається, що подушка завелика і випирає, а потім все стає ок.- Достоинства:
- Піна з ефектом пам'яті, якісні матеріали і виготовлення
- Недостатки:
- Недостатньо виражена підтримка саме поперекового відділу хребта; немає регулювання по висоті
- Продавец SunDay
Сергій, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!