Отзывы покупателей о Распашной шкаф для одежды Doros Промо Дуб Cонома 2 ДСП 90х48х204 см

Оценка пользователей 2.8/5
  • Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Продавець добре виконує свою роботу, шафа прийшла ціла, гарно упакована і у повній комплектації. За дві години зібрали удвох. Користуємося із задоволенням.

Достоинства:
    Можна зібрати самим
    Недостатки:
    Треба вміти виставляти кути
      Представник бренду

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку.
      Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.
      Бажаємо приємного користування!

• Танюша М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый. Цвет корпуса: Серый

Шафа була доставлена відповідно до заявленого терміну,добре запакована.Все відповідно до опису та зображень.Особисто я задоволена покупкою.Ще й за таку ціну.

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Ніна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый. Цвет корпуса: Серый

Пройшло два тижні ручки не замінили. Зі мною звʼязався лише представник Розетки, а виробник досі ні! Проблема не вирішена

• Ніна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Серый. Цвет корпуса: Серый

Я звісно розумію, що даний шкаф з розряду бюджетних! Але! Дошки всі різної довжини і ширини, нарізано аби як. Під час збірки виявилося те, що насведлено виробником під полиці і двері не симетрично і шкаф виходить перекошений. Довелося самостійно переробляти. Зазори не співпадають. Ручки не такі, як на фото. Однозначно НЕ рекомендую!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже багато
  • Оля О***

Купувала шафу з полицями ще в червні, почала збирати тільки зараз і виявилося, що вона без полиць, а в комплекті штанга
    ...суцільне розчарування, Розетка підвела.

Достоинства:
    Шафа гарної якості
    Недостатки:
    Неправильна комплектація
  • Ольга Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Шкаф супер, удобный для вещей

Представник бренду

Доброго дня, Ольга.
      Дякуємо, що обрали Дорос!