Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Пояс атлетический для спортзала тяжелой атлетики становой тяги приседаний жима тренировок ремень тяжелоатлетический для спины суставов позвоночника поясницы поддержки мышц тренажерного зала большого веса от расстяжений Hechpro коричневый АН51402 XXL

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размеры: M. Цвет: Коричневый

Развалился

Достоинства:
    Недостатки:
    Качество
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук.
      Нам дуже шкода, що сталася така ситуація з поясом і товар не виправдав ваших очікувань. Для нас це важливо, тому хочемо розібратися в ситуації детальніше.
      Будь ласка, зверніться до нас у чат замовлення та надішліть фото пошкодження, щоб ми могли перевірити інформацію й запропонувати можливий варіант вирішення питання.
      Перепрошуємо за незручності.

• Єва Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размеры: 2XL. Цвет: Коричневый

дуже подобається його якість, міцний, мій тато задоволений, на його талію 96 см ідеально підійшов розмір хл

Достоинства:
    якісний та міцний, добре тримає спину
  • Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размеры: 2XL. Цвет: Коричневый

Матеріал відмінний, не тисне, не натирає, приємно сидить на тілі. Регулювання розміру — це великий плюс, легко підлаштовується під мене. Рекомендую всім, хто працює з великою вагою!

Достоинства:
    Тренування стали безпечнішими!
    Недостатки:
  • Тарас І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размеры: 2XL. Цвет: Коричневый

Пояс класний! Надійно підтримує спину, добре сидить і не сповзає. Матеріали якісні, застібка міцна. Використовую вже кілька тижнів – результатом задоволений