Отзывы покупателей о Телевизор Kivi 710 Optima L5 HDR 55" 4K UHD с Google TV 55U710QB
- Лысогор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Загалом дуже непогано працюючий телевізор, можна з невеличкими хитрощами встановлювати будь-які додатки (окрім тих, що офіційно пропонуються для android-tv),
З недоліків - є велика світла пляма (30*30см) як наслідок нерівномірної підсвітки, дуже дратує на темних сценах. В решті випадків не помічаєш її.
Хотілось би трохи меншу товщину в нижній частині, але це є в характеристиках, тому важко віднести до недоліків.- Достоинства:
- Адекватна ціна, android
- Недостатки:
- Нерівномірна підсвітка по площі
Представник брендуДобрий день, Андрій!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Засвіти в тій чи іншій мірі присутні на будь-якому телевізорі з LED-підсвічування, це особливість технології LED-підсвічування. У телевізорах KIVI ми використовуємо Direct LED підсвічування – це найефективніший метод підсвічування. Присутність засвітів телевізора не є дефектом і вважається нормою (в розумній межі), якщо ці плями не помітні на динамічній картинці в умовах нормального освітлення (денного або штучного). Вони будуть яскравіше виражені за відсутності денного чи штучного світла і на темних сценах. Також варто враховувати, чим більше діагональ екрану, то більша ймовірність наявності засвітів. Якщо Ви бачите нерівномірність підсвічування на динамічних сценах в умовах денного або штучного освітлення, або вона просто є для вас некомфортною, можна звернутися з метою діагностики даного чинника в наш сервісний центр. В умовах АСЦ тест підсвічування проходить за допомогою спеціальних матриць, створених для точного визначення якості роботи апаратної частини підсвічування.
З повагою - компанія KIVI.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Користуюсь даним телевізором 4 місяці, недоліків у роботі не спостерігається, хороший звук та якість зображення, замовленням дуже задоволена
Представник брендуДобрий день, Юлія!
З повагою - компанія KIVI.
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телевізор супер
- Достоинства:
- Якість зображення , ціна
- Недостатки:
- За ці гроші немає
Представник брендуДобрий день, Віталію!
З повагою - компанія KIVI.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Гарний телевізор
Представник брендуДобрий день, Максиме!
З повагою - компанія KIVI.
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Працює чудово, якість хороша
- Достоинства:
- Якість = ціна
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Валентино!
З повагою - компанія KIVI.
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Гарний телевізор. Чудово працює, гарна якість зображення
Представник брендуДобрий день, Олександре!
З повагою - компанія KIVI.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Гарний.
- Достоинства:
- Гарний.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день, Андрію!
Вдячні Вам за відгук. Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
З повагою - компанія KIVI.
- Валентин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Шустрий, вигляд має те що треба)
Питання до акції (хапай вигоду)? Де вона та вигода?)
Представник брендуДоброго дня, Валентине.
Дякуємо за відгук, раді знати, що вам сподобався телевізор.
Для безкоштовного доступу до послуг та контенту необхідно зареєструвати ТВ на нашому офіційному сайті.
Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
E-mail: [email protected]
Facebook: ссылка
Viber: ссылка
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
З повагою - компанія KIVI.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Купляв мамі,вона задоволена на всі 100%
- Достоинства:
- Якість = ціна
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Дякуємо Вам за відгук.
З повагою - компанія KIVI.
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Бюджетний вариант, хороший звук, зручна ніжка, яка встановлюється посередині, загалом ціна - якість, + акційний
- Достоинства:
- Smart TV із платформою Google TV, 4K
Представник брендуДобрий день, Василю!
- Ігор З***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Cмарт працює добре, є нетфлікс ютуб, мегого, все не потребує встановлення, кому замало, будь ласка, маркет або флешка. система на офіційному андроїді 11.
- Достоинства:
- Подобається дизайн та звук, стильно та якісно.
- Недостатки:
- Не вияявив
Представник брендуДобрий день, Ігорю!
- Руслан К***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Користуюсь меньшою моделлю більше року - задоволений повністю. Вирішив купити цю діагональ, поки проблем нема, працює відмінно. Андроід трохи відрізняється від старої моделі, та поки складнощів не виникло.
- Достоинства:
- Робота Андроїда, розмір, матриця, ціна
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Руслан!
- НазарПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Користуюсь майже місяць цим смартом, вирішив написати відгук. Роботою в цілому задоволений, зображення, звук, як працює ютуб, та інші додатки без питань.
- Достоинства:
- Працює добре, гарне зображення та робота Андроїда, ціна
- Недостатки:
- Щоб прибрали індикатор вмикання
Представник брендуДобрий день, Назаре!
- Михаил З***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Изображение на 5, Стандартный звук на твердую 4 - после настроек еквалайзера стал более приятным. Менюшка как на смарт-приставках, достаточно понятная. Вроде пока особых прблем телевизор не доставил, работает отлично.
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Михайле!
- Виктор П***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
За все время столкнулись лишь с одной проблемой - в ютубе был черный экран при воспроизведении. Как оказалось достаточно было просто перезагрузить телевизор из настроек, спасибо техподдержке за совет. Вообще телевизор отличный, хоть и не очень фирма раскрученая.
- Достоинства:
- Отлично поаказывает, дизайн
- Недостатки:
- Черный экран был в Ютубе
Представник брендуДобрий день, Вікторе!
- Виталий Н***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Вполне доволен этим телевизором. да тут нет самсунговского звука или мэджик-пульта как у ЛЖ, но телевизор берет своей доступностью и вполне неплохими характеристиками. Плюс это Андроид - в сети куча бесплатных приложений для просмотра фильмов.
- Достоинства:
- Неплохой яркий экран, приятная цветопередача. Подсветка в целом равномерна, явных засветов нет. Звук достаточно громкий, регулировка частот есть.
- Недостатки:
- Не выявил
Представник брендуДобрий день, Віталію!
- Андрій Г***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Зауважень по роботі немає. користуюсь вже пів року. Гарне зображення, крута ціна!
- Достоинства:
- Гарне зображення, ціна
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Андрію!
- Похилько М***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Если сравнивать с аналогами, наверное в такой ценовой категории вы ничего подобного не найдете! Купил месяц назад, тезевизором доволен, картинка очень насыщенная, 3 года на матрицу гарантия, смарт не самый сильный но в целом сойдет
- Достоинства:
- Отличное изображение
- Недостатки:
- За эти деньги их нет
Представник брендуДобрий день, Максиме!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Якщо у Вас виникають складнощі під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
E-mail: [email protected]
Facebook: ссылка
Viber: ссылка
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
У разі звернення вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
- Литвин В***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Відмінний телевізор, все працює швидко, зауважень щодо роботи не маю!
- Достоинства:
- Якісна матриця, гарна робота смарт тв
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Владиславе!
- Півторак М***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Якість зображення пречудова, кольори насичені. Додаткових налаштувань відео та звуку багато. Чудова панель для домашнього перегляду.
- Достоинства:
- Великий ТВ, багато функції, чудове зображення
- Недостатки:
- Зауважень не маю
Представник брендуДобрий день, Михайле!