Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Телевизор KIVI 710 Optima L5 HDR 40" с поддержкой Google TV 40F710QB

Оценка пользователей 4.45/5
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный

Бюджетний телевізор, фірма нормальна за якістю був перед цим маленький довго служив, замінили на більший

Достоинства:
    Недостатки:
    Після 5 років на пелен кому робили ремонт незначний

Добрий день, Олена!

• Вадим В***

Хороший телевізор за свої гроші

Недостатки:
    Ручне налаштування нормального звуку

Добрий день, Вадим!

• Олександра

Користуюся вже близько місяця, нарікань немає. Зображення дуже якісне, глюків помічено не було, швидкість реагування на команди швидкість роботи загалом — чудова.

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Не знайшла

Добрий день, Олександра!

• Олег О***

КАНАЛИ САМИ ПЕРЕМИКАЮТЬСЯ - ОНОВИВ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, сам вмикається після включення/відключення світла. відповідь- несіть в сервісний центр, ТВ місяць в користуванні, який сервісний центр, шо за якість. НЕ БЕРІТЬ НІКОЛИ - ВЧИТЬСЯ НА ПОХИБКАХ ІНШИХ.

Достоинства:
    комплект відповідає дійсності
    Недостатки:
    за місяць користування скажу так- НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ КУПИВ БИ ЗНОВ.
      Представник бренду

Добрий день, Олег! Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся каналами для зв’язку зі службою підтримки
      У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер, версію ПЗ та опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.З повагою - компанія KIVI.

• Руслан К***

Та сама ситуація
      Тільки з 32 дюйми
      Сам вмикається

Добрий день!
      Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся каналами для зв’язку зі службою підтримки.
      У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер та опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.З повагою - компанія KIVI.

• Андрій К***

За свої гроші дуже хороший телевізор рекомендую

Добрий день, Андрій!

• Влада П***

Доброго дня, вчора привезли тв, поки влаштовує. Але підкажіть плівка на екрані присутня, знімається ??? Бо ярликів немає, а екран в плямах

Достоинства:
    Поки норм
    Недостатки:
    Не зрозуміло по захисній плівці, екран в починах

Добрий день, Владо!
      Захисна плівка на екрані телевізора може бути нанесена як по всій площині, так і лише по краях — це залежить від партії виробництва.
      Якщо плівка вкриває всю площину екрана, на ній буде спеціальний стікер, який показує, як її обережно зняти, потягнувши за кут. Якщо стікер відсутній, то екран не вкритий захисною плівкою. Окремі плівки, що виступають за рамки екрана, можна зняти по периметру.
      Будь ласка, зверніть увагу: екран телевізора також вкритий поляризаційною плівкою. Вона дуже щільно приклеєна, не є тимчасовою, і знімати її в жодному разі не можна, оскільки це призведе до пошкодження екрана.
      Для того, щоб ми могли розібратися в питанні щодо плям на екрані, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Віктор С***

Відмінний телевізор. Купив 2 у спальні . Задоволений. Працюють прекрасно. Звук налаштовується добре. Зображення хороше. Трішки підгальмовує при запуску.

Достоинства:
    Зображення. Звук.
    Недостатки:
    Гальмує при запуску, але незначно

Добрий день, Вікторе!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Щодо невеликої затримки при запуску, вона може виникати через фонове оновлення застосунків після ввімкнення.
      Якщо у Вас виникають складнощі під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      E-mail: [email protected]
      У разі звернення вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Александр И***

Понравилось качество изображения ADS матрицы. Цена соответствует качеству. Современная ОС..

Достоинства:
    Хороший телевизор, качественное изображение.
    Недостатки:
    пока нет.

Добрий день, Олександре!
      Вдячні Вам за відгук. Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.

• Олександр С***

В прожовження попереднього відгуку, після відмови в ремонті/обміні пошкодженого телевізора, сервісний центр розетки відправив телевізор назад, при огляді виявилось, що "майстри" намагались вирівняти металеву рамку і при цьому інструментом чи іншим гострим предметом зламали матрицю. Мені ж працівник СЦ повідомив, що здійснювалась лише діагностика, по результатах якої мені було відмовлення в задоволенні звернення на обмін. Лише після письмової скарги працівники сц зробили свою роботу.

Пишу для того, щоб розуміли, з яким "сервісом" можете стикнутись як споживач.

• Мар'яна О***

Телевізор якісний але не розібрались як підключити гугл ноум та звичайне телебачення

Добрий день, Мар'яно!

• Олександр

Жахливий сервіс від розетки, отримав телевізор із погнутою металевою рамкою, помітив лише коли приніс додому і оглянув при нормальному світлі, на наступний день (це було ще 30 травня!!!) віддав на заміну, замінити відразу відмовились, тому що ніби то потрібна технічна експертиза, хоча це очевидний візуальний дефект, що тут досліджувати? Коротше погодився, сьогодні 16 червня!!!, пройшло вже більше 2х тижнів, я так і не отримав інший товар, в контакт центрі відповідають що товар на діагностиці і просять чекати. Ці нероби діагностують вмʼятину на рамці 2 тижні, якийсь сюр :)

щоразу що треба

100 разів пожалкував, що замовив товар на подарунок саме в розетці, довелось їхати на день народження без подарунку

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Все
    • Олександр

Після трьох нагадувань про себе, порушивши встановлений законом строк в 14 днів, отримав відповідь, що механічне пошкодження не є гарантійним випадком і виробник не буде його усувати або робити обмін товару.

До чого тут взагалі виробник — для мене велика загадка, розумнішої відмовки мабуть не придумали. Тобто ви купуєте товар, виявляєте механічні пошкодження і по логіці розетки це ваші проблеми.

Від найбільшого в країні інтернет магазину настільки жахливого досвіду не очікував отримати, поскаржився в держпродспоживслужбу, далі можливо до суду, суто із принципу

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Валентин Я***

Звичайний нормальний телевізор тільки я щось не розібрався як користуватися голосовим Пошуком тому що все що я не говорю він намагається перекласти на англійську англійськими словами.Всюди в налаштуваннях виставив українську мову але воно всерівно всі результати вибиває англійською мовою.

Достоинства:
    Ну за таку ціну йому просто рівних немає
    Недостатки:
    Не розумію чому в стандартному браузері не відтворюються автоматично відеофайли. Якийсь умовний мультимед. Плеєр.Тому що в попередньому ківі все відбувалося з точністю навпаки (купував раніше не тут)

Добрий день, Валентине!

• Владислав Д***

Скажите он запускает видео с флешки!?

Добрий день, Владиславе!
      Так, для відтворення відео можна використовувати вбудований або сторонній медіа плеєр.

• В'ячеслав Г***

Телек 40" має чітке і насичене зображення. Пульт трохи завузький і ОС не завжди зрозуміла. Але є ложка дьогтю. Всі, хто пише "Звук нормальний ". Ви не про той телевізор говорите. ЗВУК - ПОВНЕ ФІАСКО. Як з телефону.

Достоинства:
    Зображення, ціна
    Недостатки:
    Звук

Доброго дня, В'ячеславе!
      Дякуємо за відгук.
      В телевізорі використовується аудіосистема, розроблена спеціально для даної структури ТВ з урахуванням діагоналі. Ви пробували використовувати різні встановлені режими звучання або підлаштовувати звук в ручному режимі, обравши «Користувацький»? Також якість звуку залежить від джерела.
      Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Ольга К***

Люди усім рекомендую цей телек,я дуже рада що його купила,недоліки?-Їх просто не мае ни чим не хуже самсунга.Рекомендую однозначно

Достоинства:
    Працюе як часи
    Недостатки:
    Поки не знайшла

Добрий день, Ольго!

• Павел М***

Вы так восхищаетесь как буд то у вас до этого кинескопный телевизор был. Это всё уже в прошлом, такое разрешение было актуальным лет 10 назад. Сейчас уже надо 4к брать

Представник бренду

Шановний Павле, безумовно, роздільна здатність 4K має свої переваги. Однак, вибір телевізора – це дуже індивідуальна справа, яка залежить від багатьох факторів, включаючи особисті потреби, розмір приміщення, контент, який людина переважно дивиться, та бюджет. Ми дуже раді позитивному відгуку Ольги. Її враження від телевізора KIVI є для нас важливим показником. Різні люди мають різні потреби та вподобання, і ми прагнемо пропонувати телевізори, які б відповідали широкому спектру запитів.

• Надія

Він чудовий нарікань не має дякую

Достоинства:
    Все чудове

Добрий день, Надіє!

• Вячеслав Т***

Телевізор, за свої гроші не поганий. Зображення нормальне: темні сцени добре відпрацьовує, артефактів не помітив взагалі, IPTV вантажить швидко і жодного разу не завис. Кольори прохолодно-реалістичні і око не ріжуть, але налаштування майже нічого не змінюють. Єдиний справжній недолік - звук. Звук не подобається: пісклявий, не об'ємний. Думаю про додаткове придбання саундбара

Достоинства:
    Зображення. Без рамок
    Недостатки:
    Звук

Добрий день, В'ячеславе!

• Ірина Ф***

Дуже хороший телевізор за таку ціну. Зі своєю функцією дуже добре справляється. Доволі простий в налаштуванні. Звук та чіткість картинки хороша

Достоинства:
    Ціна, швидке налаштування

Добрий день, Ірино!

• Олександр Ж***

Телевізор супер,відповідає ціні і характеристикам

• Юлия

Телевизор вроде нормальный, но мне не подошло то, что его нельзя использовать как монитор (только через кабель или через браузер гугл) без сторонних программ. Сдала обратно на следующий же день. Только вот раньше у Розетки не было такой возни с возвратом, как сейчас - все бюджетное не отправляли в сервисный центр и деньги возвращали сразу. А теперь ждать приходится до двух недель. Хотя непонятно, что там можно смотреть две недели, если телевизор исправен и возвращен по другой причине. Интересно, сколько ждали возврата средств люди, которые так же его вернули.

Добрий день, Юліє!
      Дана модель підтримує технологію Google Cast, можливість трансляції через сторонні додатки та має HDMI для зручного підключення. Нам шкода, що телевізор не підійшов під ваші потреби.
      Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      E-mail: [email protected]
      Сподіваємось Ви розглянете нашу продукцію при виборі телевізора наступного разу.

• Пемпко Н***

Здавала не цей телевізор , а інший і на іншому сайті. Повернення впродовж 7 днів. Мені повернули на 6 й

• Владислав К***

Хороший, компактный

Достоинства:
    Тонкие рамки, хороший звук
    Недостатки:
    Нету

Добрий день, Владиславе!

• александр х***

Хотел купить более дорогую модель телевизора за 16.000 но случайно наткнулся на отзывы этого телевизора начал их просматривать и не увидел ни одного отрицательного отзыва не только на этом но и других интернет-магазинов решил купить этот телевизор и не пожалел. А на с экономленные деньги куплю ещё чего-нибудь у резки(если подбросить бонусные гривны!!) Отличный телевизор чтобы просто сесть расслабиться и посмотреть киношку. Кстати браузер работает просто отлично ничего не сбрасывает (поставил личное зеркало резки) поэтому советую для тех кто не заморачивается супер-пупер изображением. Просто получаю удовольствие от телевизора

• Дмитрий П***

Хороший телевизор,за такие деньги.Бюджетный отличный вариант.Покупаю уже третий телик Киви и не жалею.

Достоинства:
    Цена

Добрий день, Дмитре!

• Максим Г***

Перевірив при отриманні. Все ок. Картинка клас, звук норм

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Поки не побачив

Добрий день, Максиме!

• Ольга К***

Телевізор бомба!Дуже задоволена.Рекомендую.

Достоинства:
    Якісний звук,легкі настройки
    Недостатки:
    Не мае

Добрий день, Ольго!

• Сибирь А***

За свою ціну дуже гарний. Під час налаштування інтуїтивно все зрозуміло. Зображення, звук відгук на управління з пульта відмінні. Не дуже зрозумів чому в Гугл ТВ, а kivi саме з Гугл ТВ, а не Смарт ТВ,нема іконки Play Market на головній сторінці і як її туди вивести. На смарт ТВ вона була. Магазин вже передвстановлений в цьому ТВ, коли в налаштуваннях дивишся - він є, але нема:) . Вбудованим браузером знайшов на плеймаркет і встановив iptv та vpn. Маємо те що маємо. Можливо хтось підкаже як його вивести на головний екран!?

Добрий день, Олександре!
      Телевізор KIVI 40F710QB - Smart TV. Він працює під управлінням офіційної операційної системи Google TV. Відсутність Play Market у головному меню обумовлена особливостями даної операційної системи. Функціонал пошуку додатків вбудовано в одну з вкладок головного меню.
      Для пошуку додатків спершу слід додати свій обліковий запис Google. Перейдіть на вкладку «Додатки», рядок «Шукати додатки й ігри». Напишіть або проговоріть запит.

• Гнатишина І***

Зображення та звуку просто чудові

Добрий день, Інно!

• Виталий Я***

Первые впечатления хорошие.Удивило множество настроек изображения и звука.И удивило конечно другое что написано новинка 25 года а на самом деле выпущен в 24 году.Быстро настроил интернет и каналы,каналы ловит хорошо ,по сравнением с другим телевизором на эту же антенну поймал больше каналов.В общем за эту цену нормальный телевизор рекомендую

Достоинства:
    FHD и множество настроек
    Недостатки:
    Написано новинка 25 года а на самом деле выпущен в 24 году

Добрий день, Віталію!
      40F710QB – це телевізор з нової лінійки KIVI 2025 року, хоча його виробництво могло розпочатися у 2024. Це звичайна практика, що дозволяє забезпечити своєчасне надходження товару на ринок. Ви отримали актуальну модель телевізора.
      Facebook: ссылка
      Viber: ссылка
      Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot

• Ігор С***

Гарно

Достоинства:
    Цена

Добрий день, Ігор!

• Світлана З***

За свої кошти дуже гарний телевізор.

Достоинства:
    Якість зображення
    Легкі налаштування
    Недостатки:
    Поки не виявлено

Добрий день, Світлано!

• Владимир Б***

Швидке налаштування, десь хвилини 2-3 і все що надо працює. Зображення чітке і яскраве.

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість. Зображення
    Недостатки:
    Не знайшов

Добрий день, Володимире!

• Ігор С***

Все добре

Добрий день, Ігор!

• Василь Д***

Дякую! Придбав даний телевізор для мами. Прийшов швидко. За свої гроші чудовий! Достатньо шустрий, непогана якість картинки, звук теж норм. Рекомендую!

Достоинства:
    Непогана якість за свої гроші.
    Недостатки:
    Поки не виявив

Добрий день, Василю!

• Максим В***

Доставили наступного дня безкоштовно. Повний порядок. Працює начебто чітко, виконує свої функції.
    Якість зображення гідна. Рамка по краях ледве помітна.
    З налаштувань тільки пароль від wifi та вхід до гугл аккауту, та ютуб відповідно. Пульт заробив сам, як тільки вставив батарейки (у комплекті).
    Завантажив стандартний браузер, який був у рекомендації. Заходимо на будь-який сайт та дивимося фільми.
    Підключив бездротову мишку.
    брав у комплекті з кронштейном на стіну. Болти в тілик підрізав, дуже довгі

Достоинства:
    функції виконує, простий у використанні, GoogleTV
    Недостатки:
    Привезли холодним, транспортувальний скотч на екрані дуже липкий

Добрий день Максим!

• Олексій Г***

Добрий день.
    Телевізор брав пів року назад, все було добре, але почав помічати полоси на екрані. Що робити, куди звертатися?

Достоинства:
    Якісна картинка
    Недостатки:
    Не довго проробив
      Представник бренду

Добрий день, Олексій! Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізору. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся службою підтримки.

• Иван Ч***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный

Старый самс отжил свое, купил это чудо - модель классная, непривычная поначалу, но качеством изображения не уступает ни в чем, а Андроид куда круче чем старая самсунговская система. Доволен покупкой, все огонь.

Достоинства:
    Работа ОС, управление, цена
    Недостатки:
    Не выявил

Добрий день, Іване!

• Микола К***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 40". Цвет рамки: Черный

Невлеичкий смарт, показує добре. інколи трохи підвисає, але не суттєво. При першому включенні думала що брак, включався майже 5 хвилин і тупив... але потім перезавантажився і все як рукой зняло... можливо оновлення ставив.. користуюсь місяць, в цілому задоволений

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Довго вмикався

Добрий день, Миколо!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Щодо початкових затримок при першому включенні, це дійсно могло бути пов'язано з встановленням оновлень операційної системи. Це стандартний процес для Smart TV, який забезпечує найкращу роботу пристрою.