- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Все працює як і описано, найкраща пропозиція по ціні.
- Святослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Купив цей комплект. Спочатку підключив і думаю все добре, можу включати/виключати живлення, але вже на етапі підключення бачу що це різні типи розеток, одна під'єднюється до вайфаю без проблем інша не може постійно проблеми з цим не розумію чому так
- Достоинства:
- Одна розетка підключається до вайфаю, працює стабільно
- Недостатки:
- Інша розетка не підключається
- Продавец Prime
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що при підключенні виникли труднощі. Ми вже обговорили з вами можливість обміну або повернення товару, однак поки що посилку від вас не отримали.
Ми завжди готові допомогти з вирішенням цієї ситуації — будь ласка, зв’яжіться з нами у зручний час або відправте товар для обміну/повернення.
- Жанна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Якість погана одна Розетка поплавилась і згоріла куда був підключений бойлер 2 кВт
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість погана
- Продавец Prime
Дякуємо за зворотний зв’язок, нам щиро шкода, що сталася така ситуація.
Розетка Smart Plug 20А розрахована на навантаження до 4,4 кВт, тому бойлер потужністю 2 кВт не мав би спричинити пошкодження. Однак перегрів міг виникнути з кількох причин: ненадійний контакт, тривале навантаження без перерв, відсутність вентиляції. Іноді побутові прилади при запуску споживають короткочасно більше енергії, ніж зазначено в характеристиках.
Ми обов’язково передамо ваш відгук постачальнику.
Дякуємо за розуміння і вибачте за незручності! - Продавец Prime
Як варіант вирішення можемо відправити вам нову розетку на заміну. Просимо лише перед цим перевірити іншу розетку з вашого замовлення — щоб упевнитися, що вона працює справно. Це допоможе зрозуміти, чи проблема поодинока, чи можлива серійна.
Якщо все гаразд — одразу організуємо відправку нової.
Дякуємо за розуміння й співпрацю!
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
При постійному навантаженні в 2квт гріється, наче не критично, буду спостерігати
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Працюють
- Достоинства:
- Функціонал
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Євген Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Налаштував на відключення бойлера, коли він не потрібен. За тиждень вже відчутна економія
- Достоинства:
- Чудова якість, зручний софт
- Недостатки:
- Поки нема
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Все супер,замовил ще!
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Prime
Подключился сразу без проблем к программе Tuya, бойлер стоит не греется, включение выключение установил по времени, кнопка включения горит всегда, при не работающем горит синий кружок, при включенном красный
- Недостатки:
- Пока нет