Отзывы покупателей о Сушилка для белья Colombo Marino Grey Напольная 20 м (ST987B) (930659)

Код:  471950809
Оценка пользователей 4.14/5
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Travel Ukraine. Цвет: Бело-серый

Сушарка легка, але досить міцна. Розкладається без проблем, місця для білизни вистачає. Для квартири хороший і практичний варіант.

• Игорь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Travel Ukraine. Цвет: Бело-серый

Просто вау!!!

Достоинства:
    Якість товару
    Недостатки:
    їх просто немає
  • Лариса Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Сушилка дуже велика,майже займає балкон,мені подобається,але кому треба менше,раджу поміряти місце ,де будете ставити.

Достоинства:
    Зручна,можна багато речей висушити.
    Скласти бокові панелі ,на середину.Широкі полоски для сушки,не залишають слідів на речах.
    Недостатки:
    Важка,а щоб скласти,треба приноровиттсь,щоб не придавить руки.
  • Ірина К***

Гарна , якісна, сучасна

Достоинства:
    Гарний вигляд, стійка, не дорога
  • Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Довго на них дивилась в інеті,чимось сподобалась..,захотілося придбати і собі..
    Купила лише вчора,розгорнули,поставили ,подивились...,якість не сама гарна,на пластмасі гострі частини,без білизни достатньо шатка.
    Розмір великий,білизни поміститься більше ніж на звичайну металеву.

Достоинства:
    Великий розмір
    Недостатки:
    Пластикові деталі на вигляд не гарантують довгострокової роботи
  • Наталі
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Довго вагалася,яку сушарку вибрати, вибрала саме цю ,бо треба було велику і привабив її зовнішній вигляд.Задоволена на 100%.Дякую.

Достоинства:
    Багато речей можна повісити,тобто на велику сім'ю саме то.
  • елена п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Крутецька сушка, без пошкоджень, гарний дизайн та негайна доставка, в роботі з першої години)))!!!!

Достоинства:
    Стійка, білизну тримає гарно!
  • Олександр С***

Все супер)

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Погоджуюся з попередніми відгуками, досить хитка і не привично якось після жорстких металевих. Але взагальному справляється зі своїм завданням.

• Лада Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Дуже погана , не стійка , сильно хитається , не практична , дуже погано , чекала кращого , не задоволена .

Вітаю, дякую за Ваш відгук. Прошу уточнити: не стійка, сильно хитається від чого?

• Соломія К***

Сушка можливо хитається, якщо нею хитати, є у ній щось таке, якщо придертись, але це нінащо не впливає. Всі сушки хиткі, якщо хитати ними. !Але по стійкості, вона супер стійка, я сушу одяг на дворі, і нарешті спокійна, бо зазвичай, з іншими сушками металевими , завжди була проблема в тому, що на вітрі їх здувало, вони падали. Звісно, якщо сушити одяг в приміщенні стійкість менш важлива. Ця сушка пройшла випробування на міцність вітром, дощем, сонцем: стійка, пластик за рік користування не вигорів. У порівнянні з металевими сушками, навіть дорогих фірм, це найкращий варіант, що в мене був, металеві з часом ржавіли, цим псувався одяг, з цією сушкою за рік нарікань немає.
      Також вона круто вписалась в мій інтерʼєр, якщо сушити одяг вдома. Вперше задоволена сушкою. Рекомендую до покупки.

• Владимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Сушилка огонь!не торохтит как эти железные,устойчивая!я доволен этой штукой!удобно и легко складываетс раскладывается удобнее чем железные!единственный минус грубая обработка перекладин снизу,можно и пораниться...,а так-ВЕЩЬ!

Вітаю, дякую за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Шматок пластика, який шатає в різні сторони. Пруття дуже резинові, не тверді, хоча в описі було написано, що міцний пластик. Викинуті на вітер гроші, не купуйте

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Хліпка, шатається в усі сторони. Яка Італія, це Китай

Вітаю, дякую за Ваш відгук. Прошу уточнити: "Шматок пластика, який шатає в різні сторони", від чого?

• Захарчук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Користуюся регулярно інтенсивно сушаркою вже кілька тижнів. Отже, якість хороша, пластик міцний, не тонкий, перекладини не прогинаються під речами. Сама сушарка стоїть впевнено, витримує навіть дорослого мейн-куна))) Мені в інтер'єр гарно підійшла)
    Я дуже задоволена придбанням

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Класна сушарка, добротний пластик, якісна, по італійському стильна, стоїть міцно і надійно, випадково перекинути не реально, всі рухомі елементи стикуються продумано і якісно, прутики міцні і досить грубі, а не дротики, вішати можна від носків до шуб. Рекомендую !

Достоинства:
    Італія, якість, стіль.
    Недостатки:
    Не виявлено.