Отзывы покупателей о Одежда Pet Fashion Tina Дождевик для собак-девочек, бежевый/голубой S (1111180556)
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с голубым. Размер: M
Не вперше замовляю одяг цієї фірми, дуже якісне, розмір співпадає з розмірної сіткою
- Недостатки:
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с голубым. Размер: M
Дуже гарний дощовик, нарядний, навіть жалко йти в ньому бруднитись під дощ!Прикро, що промахнулась з розміром-на мою собачку - шпіца не наліз в об'ємі, доведеться повертати
- Достоинства:
- Закритий животик
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с голубым. Размер: M
Просто суперовий дощовик. Дякую продавцю. Підійшло не Кінг Чарльз Спаніеля 8 місяців.
- Достоинства:
- Тканина. Підкладка. Світловідбивання. Розмірна сітка
- Недостатки:
- Туго защіплюються кнопки(((
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с голубым. Размер: M
Прийшли з собакою спеціально, щоб поміряти товар, але у розетці нам цього не дозволили. Дуже прикро. Я навіть собі не купую речі без примірки, тим паче маленькій собачці нестандартного розміру. З розміру S собака виросла, а чи підійде М невідомо. Дуже незрозуміла поведінка продавця. Бо і в зоомагазинах, і на новій почті та розетці одяг для собаки інших продавців ми завжди купуємо тільки після примірки.
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не знаю
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Светлана З***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с голубым. Размер: L
Чекаю знижки 50% на розмір ,L
- Достоинства:
- Красивий якісний
- Недостатки:
- Дорого для дощовика відносно інших виробників України