- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Connus. Вес 1 упаковки: 5
Чудовий наповнювач.
З іншим наповнювачем була проблема що він розносився по всьому будинку та погано вбирав запахи,користуємося цим уже тиждень дуже задоволена всі минулі недоліки старого наповнювача не проявляються - Наталя Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Рекомендую продавца
Заказ выполнен быстро, сохранен товарный вид, упаковка без повреждений. Спасибо.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5
Не перевірив уважно характеристики перед придбанням, можливо якщо був би уважніше ніколи би не взяв цей наповнювач для свого кота.
Можливо для інших тварин він підійде, для котів не рекомендую.
У наповнювача дуже висока витратність, мішка в 5кг вистачає на 4 дні(у порівнянні схожого наповнювача інших виробників такого самого об'єму вистачає орієнтовно на 10 днів), запах тримає дуже погано, грудкується теж.
Все звісно суб'єктивно, але я придбанням не задоволений- Достоинства:
- Недостатки:
- Не грудкується, не тримає запаху, велика витратність
Представник постачальникаНам дуже шкода, що Вам не підійшов товар.
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Погано запаковано на 2 місця.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Поганне пакування
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5
Супер по якості,швидка доставка
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Норма
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Лилия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5
Дуже гарний за свої гроші
- Достоинства:
- Поглинає запахи, доступна ціна
- Недостатки:
- Не грудкується, а розсипається
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5
Завжди брали Барс для кота. Зручний, бюджетний, економний. Нам 5кг вистачає практично на місяць.
Але пакування гірше не придумати.. Раніше хоч в поліетилені був. А це крафтове розсипається в руках.
Пакунок з 4 упаковками просто замотаний стрейчем, це тільки тримає їх купи але не запобігає пошкодженню.- Достоинства:
- Крупна фракція, ціна.
- Недостатки:
- Пакування
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5
Дякую хлопцям за допомогу з товаром. Молодці. Дякую всього найкращого.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5
Не держатся комки в отличии от "классического" этой же марки.
- Достоинства:
- Нет вони
- Недостатки:
- Рассыпаются комки спустя пару часов
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5
очень класний, хорошо впитивает запах
- ЯнаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5
Замовлення (наповнювач) від Rozetka не надійшло( Замовляли корм та наповнювач (4шт), надіслали лише корм. Наповнювача так і немає, хоча замовлення і доставка оплачені. Чекак прийшов про наявність усіх товарів. Дзвонили також до операторів 2 рази, вони сказали, що відстежать посилку і перетелефонують. Відповіді досі немає декілька днів. Оператори зайняті. Дуже розчаровані сервісом( Неочікувано від Rozetka.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Яна
Через декілька днів проблему було вирішено і Rozetka відправила наповнювач. Дякую!!!!
- Оксана Д***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5
Не особо поглощает запах, после намокания размокает в грязь, комки почти не держатся
- Достоинства:
- цена