Отзывы покупателей о Молокоотсос электрический беспроводной Electric Brest Pump Evianangel Model Q2 портативный аккумуляторный для сцеживания массажный переносной универсальная бутылка для кормления белый

Оценка пользователей 4.79/5
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Дуже задоволена товаром,всім рекомендую,незамінна річ для матусі немовля

• Олена Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Працював добре,по потужності середньої статистики.
    На 5й місяць перестав працювати зовсім виключився моторчик як полеже то може запрацювати ,але потужності не дає,експлуатація по інструкції як рекомендовано продавцем.

Достоинства:
    Ціна ,додаткова бутилочка для використання.
    Недостатки:
    Хватило на 5 місяців
    • Продавец  Agum

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування.

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Супер, підійшов навіть на велику грудь.

• Асия М***

Здравствуйте
    И так,я уже могу оставить отзыв,так как прошло 2 месяца пользования,молокоотсос отличный,простой в использовании, удобный,портативный,быстрый (есть пару режимов),зарядки хватает на долго,со своей задачей справляется!!!
    Благодарю

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Товар класний, але з часом мотор втрачає силу всмоктування, при спробі скористатися гарантією 1 рік мене просто розкрутили на оплату пошти 300 грн і сказали що товар обміну не підлягає через неправильну експлуатацію( стерилізація), при чому з новими моторами ці самі контейнери нормально виконували свою функцію, не давайте тоді гарантію рік, ви обманюєте покупців

• Продавец  Agum

Добрий день! Шановний клієнт, ми з Вами вже обговорили дане питання у чаті та дійшли висновку, що товар зламався через неправильне поводження під час експлуатації. А саме, Ви намагались чимось прочистити клапани всередині і через це вони порвались, першочергово вони приїхали до вас цілими. У всіх трьох пристроях втратилась еластичність насадок, що прилягає до грудей, це могло статися під дією високих температур, якщо Ви намагались стерилізувати пристрій кип'ятком, одна насадка приїхала розплавлена. Ми ще залишаємо товар у сервісному центрі та спробуємо розібрати мотор, про аналіз перевірки повідомимо Вас у чат.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Оновлюю свій відгук. Все було добре, але став дуже погано тягнути через місяць використання, тому нормально сцідити не виходить. Без різниці, що сила всмоктування 1, що 12. Можна відправити по гарантії, але доставка за свій рахунок. А оскільки товар коштує 650 грн, а доставка вийде мінімум 200 і чекати 2 тижні, то не бачу в цьому сенсу.

• Продавец  Agum

Добрий день! Шановний клієнт, ми готові прийняти Ваше замовлення на гарантійне обслуговування, у такому випадку за правилами магазину доставка за Ваш рахунок, ремонт за наш.

• Аліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Зламався через місяць інтенсивного використання батарея не тримає дуже сильно грівся,2 дні працював тільки на зарядці та погано всмоктував, майже з першого дня мав неприємний запах при роботі. Як звернутись з гарантією?

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Погана батарея
    • Продавец  Agum

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Все сподобалось, гарно відсмоктує молоко, не протікає, легко відʼєднати і стерилізувати. Єдиний мінус - неправильна шкала обʼєму на пляшці (в пляшці показує 90 мл, а насправді трохи більше 80, може 82). Звісно, це не критично, але хотілося б точно знати, скільки молока сцідилось

Недостатки:
    Шкала
  • Лідія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Зламався після неповних 1.5 місяця використання у найнезручніший момент. Перестав качати, а також працювати без батареї. До того прекрасно працював, дуже хороший і зручний апарат, з усім справлявся.
    Наразі намагаюсь зрозуміти, як працює гарантія...

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Зламався через 1.5 місяці
    • Продавец  Agum

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар на справний.

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Аппарат хороший но порвалась мембрана уже на третий месяц использования. При вопросе о замене сказали отправлять специалисты посмотрят и скажут результат. Если бы отправил новой почтой то дорога туда и назад обошлась, как новая мембрана. В наличии чтоб купить у них нету. Нашел на розетке и приехало с того города где заказывал.

Достоинства:
    Быстрота
    Недостатки:
    Порвалась мембрана
    • Продавец  Agum

Добрий день! Перепрошуємо, але це єдиний варіант вирішення питання, Вам запропонували гарантійне обслуговування даного товару. Додаткових комплектуючих до даного пристрою у нас немає в продажу.

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Дружина задоволена. Користується кожен день на протязі місяця.

Достоинства:
    Добре виконує свою функцію.
    Недостатки:
    Не помітили
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Купляла на подарунок, мамочка дуже задоволена, дуже виручає її, практичний, легкий в користуванні, відповідає опису.

• Вітілій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Прилад працює чудово, значно краще механічних аналогів і головне значно зручніше. магазин швидко опрацював замовлення, доставка в розетку зайняла стандартний термін.

• Владимир Л***

Дружина задоволена, Гарний апарат, виконує свої функції на 100%

Недостатки:
    Поки не знайдено
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Сьогодні я хочу поділитися своїм досвідом використання електричного молоковідсмоктувача. Мені дуже сподобалося, що він компактний та зручний у подорожах. Зціджування відбувається швидко і ефективно. Загалом, я рекомендую цей молоковідсмоктувач всім мамам, які шукають надійний і зручний спосіб зціджування молока. В перші тижні дитина повністю не випорожняла груди, був сильний застій молока в грудях, ручний масаж мені не допомогав або я неправильно його робила. Але цей молоковідсмоктувач мене просто врятував і прислухаючись до свого організму, можна забезпечити комфортне та ефективне зціжування.

Достоинства:
    Зручний, тихий, ефективний
  • Владислава З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Добре працює. Достатньо потужний і зручно що є три режими. Комфортно чергувати їх для кращого зціджування. Класний бюджетний варіант.

• Ірина Д***

Якісний товар

Достоинства:
    Якісь і ціна
  • Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Хороший молоковідсмоктувач. Добре працює вже третій місяць, легкий у використанні

Достоинства:
    Якісний
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Молоковідсмоктувач дуже зручний у використанні,свої функції виконує на всі , допоміг при лактостазі,класна функція масажу

Достоинства:
    Працює тихо, є режими інтенсивності . Швидка доставка
  • Дар'я Я***

Повністю виконує заявлені функції

Достоинства:
    Простота використання
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Супер, навіть на мінімальній працює добре, заряду вистачає на чотири рази використання, заряджається швидко. Дружина задоволена, рекомендуєм!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Чудовий молоковідсмоктувач за приємну ціну. На диво за таку ціну не було жодних дефектів,без запаху хімії та пластмаси. Виглядає стильно. Акумулятор заряджала лише 1 раз. Користуюсь 1,5міс.,але не щодня. Дуже рекомендую майбутнім мамам для налагодження лактації. Мене гаджет мене врятував,відразу приїхавши з пологового і протягом тижня. Минулого разу був ручний,але цей кращий. Єдине,потрібно підібрати інтенсивність зціджування молока,бо можуть боліти соски на грудях. Поралила подрузі,як обов'язкову покупку для мами.Дуже крута річ! РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Приємна ціна. Без запаху. Свої функції виконує
    Недостатки:
    За 1,5міс.користування не було
  • Любов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Дуже добре справляється зі своєю задачею, заряду вистачає на 3-4 зціджування.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Супер,мій помічничок)))працює гарно, справляється зі своєю задачею на відмінно.Рекомендую.

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Користувалась недовго, але працює все добре, є три режими це зручно, а також швидка доставка

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не помітила
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Зручно качати,швидко заряджається. Класний варіант за невеликий бюджет!

Достоинства:
    Доступний в зручний
  • Олена О***

Дуже сподобався

Достоинства:
    Зручний, все працює дуже добре
    Ціна хороша
    Недостатки:
    Не помітили
  • Марина К***

Чудовий молоковідсмоктувач
    Гарно смокче
    3 режими
    12 швидкостей
    Все що треба іде в комплекті відповідає опису
    Прийшов швидко рекомендую

Достоинства:
    Вартий своїх грошей
    Відповідає опису
    Швидка доставка
  • Лілія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Ще не було потреби використати, але товар повністю відповідає опису, просте меню, працює тихо. Магазин відправив товар того ж дня що і зробила замовлення, відповідно наступного дня вже отримала.

Достоинства:
    Зручний, тихий в роботі
    Недостатки:
    Не помітила
  • Карина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Быстрая отправка , очень хороший в работе и удобен в использовании. Сравнительно с ручным небо и земля .

Достоинства:
    Цена, быстрая доставка и отправка товара ,функциональность и компактность
    Недостатки:
    Не выявлено
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Купувався замість ручного, все добре, працює

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Працює чудово, свої функції виконує. Здивований що за таку ціну немає нарікань зовсім

• Михайло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Молоковідсмоктувач працює Дуже добре рекомендуємо для покупки виконує свої функції на всі 100%

Достоинства:
    Виконує свої функції за невеликі кошти Не варто переплачувати за дорогі брендові молоковісмоктувачі
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Швидко відправили, товар відповідає опису, все супер

Достоинства:
    Ціна, швидка доставка
  • Іванна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Купувала за рекомендацією консультанта по гв у пологовому

Хороша якість, інтуїтивно зрозумілий у використані, потужний та підходить для великих грудей, гарно тримає заряд і що важливо швидко заряджається

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Цвет: Белый

Чудово підійде для мам які мають багато молока. Зручно використовувати коли потрібно відлучатися по своїм справам. Швидка зарядка дає змогу зціджуватися аби не кожне годування дитини ,без ніяких пошкоджень тілу.

Достоинства:
    Тихий та "м'який" у виконанні.
    Недостатки:
    Немає.