- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Нормальний.
Якість могла бути краща- Достоинства:
- 2 місний
- Недостатки:
- Не дуже добра якість
Представник постачальникаДякуємо за вашу покупку та чудовий вибір!
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дякую за гарний сервіс - швидко доставили. Стосовно якості постілі, поки важко сказати. На перший погляд - дуже тонка (але можливо це особливості тканини). Подивимось як буде.
Представник постачальникаВдячні за зворотний зв’язок і вашу довіру! Ми щасливі бути корисними вам. Сподіваємося, ще не раз побачимо вас серед наших покупців.
- Ксения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарна постіль
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Шикарний подарунок для мого маленького хлопчика, який дуже вражений і задоволений! Якість відмінна, яскраві вражаючи кольори. Дякую. З наступаючими святами всіх
- Ольга К***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Придбала комплект и була не задоволена якістю товару. Тканина дуже тоненька и перекручуєтся вся . Просто жах.