Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Постільна білизна “LeLIT” Р-0172, Полісатин, Білий з принтом, Півтораспальна

Код:  472219644
Оценка пользователей 4.75/5
  • Христина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Нормальний.
    Якість могла бути краща

Достоинства:
    2 місний
    Недостатки:
    Не дуже добра якість

Дякуємо за вашу покупку та чудовий вибір!

• Юлія Ш***

Дякую за гарний сервіс - швидко доставили. Стосовно якості постілі, поки важко сказати. На перший погляд - дуже тонка (але можливо це особливості тканини). Подивимось як буде.

Вдячні за зворотний зв’язок і вашу довіру! Ми щасливі бути корисними вам. Сподіваємося, ще не раз побачимо вас серед наших покупців.

• Ксения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Гарна постіль

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.

• Олена Ф***

Шикарний подарунок для мого маленького хлопчика, який дуже вражений і задоволений! Якість відмінна, яскраві вражаючи кольори. Дякую. З наступаючими святами всіх

• Ольга К***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Придбала комплект и була не задоволена якістю товару. Тканина дуже тоненька и перекручуєтся вся . Просто жах.