- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Kit House. Объем: 300 мл. Цвет: Черный
Воду розпилює дуже добре, хмарою, як і зазначено. А от олію - ні. Розпилює одним струменем, протікає. Так собі
- Недостатки:
- Не для олії
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Kit House. Объем: 300 мл. Цвет: Черный
Дуже швидко звʼязались.
Сам товар дуже якісний.
Рекомендую!- Продавец Kit House
Сергію, дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені якістю товару та швидкістю обслуговування. Нехай ця пляшка стане вашим надійним помічником на кухні! Гарних вам кулінарних шедеврів!
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
Чушь редкосна. Яке там розпилювання масла. Воно і оцт погано розпилює.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не розпилює нічого
- Наталья И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
Все сподобалось
- Недостатки:
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
Дуже зручно,якісна продукція
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
Дякую за швидку доставку.
Пляшка сподобалась, зручна у використанні.- Достоинства:
- Скляна ємкись, якісний розпилювач.
- Недостатки:
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Белый
Не розпилювала одразу з пакування.
- Недостатки:
- Даремно витрачені гроші
- ТоніОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
Я навіть не знаю яку оцінку тут поставити. Замовляв дві пляшечки, одну чорну, одну білу. Налив звичайної оливкової олії, для чого вона і призначена. Одразу помітив, що якось погано "пшикає", замість дрібного спрею з неї вилітає тоненький кривий струмочок і великі бризки по боках. Покористувався так три дні (десь 10% пляшки, або 20 мл олії), і з неї вилетіла дрібна пластикова деталь, що повністю зламало функціонал. Моя спроба вставити ту штучку назад не була успішною.
Взяв іншу пляшечку (білу), користуюся нею. Вона, на відміну від першої, одразу працювала нормально, і я вже розпорошив нею більше 300 мл олії. Тож, є надія, буде жити довго.
В результаті - купив дві, а маю лише одну. Неприємно. Брак трапляється, але це не окей, це свідчить про поганий контроль якості. Звісно, заморочуватись зі скаргами і поверненням за таку ціну сенсу не бачив. - ВІТАЛІЙ Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
Прослужила місяць, дальше вилетіла маленька штучка з котрої розпилюється рідина
- Достоинства:
- За свої гроші супер
- Недостатки:
- Розхідник)
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Белый
Купила щоб збризкувати пиріжки в аерогрилі. Але так як бризкає струєю, то для цієї функції не підходить, бо вся чаша забризкана і приходиться лишнє мити. Тож дуже акуратно використовую для збризкування сковорідки перед смаженням.
- Достоинства:
- Поки не зламався
- Недостатки:
- Функцію свою не виконує.
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
я замовляла 2 пляшки із ковпочками білого та чорного кольору. Одна з них (чорна) виявилась із браком - кришка в подряпінах і потертості.. Вісутня пластикова втулка, на яку насаджувається трубка.
- Муцкий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
на данный момент могу рекомендовать
- Достоинства:
- недорогая и качественная
- Недостатки:
- пока не обнаружил
- Отрошенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
Забрал с другими заказами в пункте выдачи. На доверии к розетке не открыл перед тем как забирать. Дома с другими заказами открыл и это трэш. Никак не запакованно. Просто в картонной коробке. Царапины по всей поверхности. Продавец хотя бы мог упаковать норм. Но увы. Короче хлам.
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Недостатки:
- Поцарапаная в хлам
- Станислав З***
2 раза заказывал 2 раза привезли с такими же деффектами как на фото , в итоге психанул и не заказывал больше.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Белый
Постоянно течет масло со всех возможных щелей.
Не рекомендую- Достоинства:
- Недостатки:
- Течет
- Бриндзак В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
Та шо казати. Свою функцию виконує за ці гроші як потрібно
- Достоинства:
- Практично
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Черный
Пляшечка приїхала в коробці і не була завернута в який-небуть папір, тому верхня частина пляшки-пластмасова була повністю в подряпинах, таке, ніби нею вже користувалися довгий час
- Недостатки:
- Вся в подряпинах
- Яна
На чорній так і буде, особливо якшо глянець, а ще пил буде видно і відбитки пальців))
- О. В***
Ответ для Яны. Представьте что вы покупаете новый автомобиль в автосалоне и он поцарапан. А менеджер вам говорит что через год он будет таким. Купила бы? А ещё когда кухня стоит более 50 к.$ то как-то не смотрится такие вещи.
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Белый
Добре розпилює
- Достоинства:
- Скло
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Белый
Разбрызгивает неравномерно, масло с сопла стекает при использовании, распылитель и рука в масле
- ВасилийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Белый
Отличная вещь для своей цены. Напор и распыление отлично. Нет запаха пластмассы. Качественно сделано.
- Достоинства:
- Удобство использования и качественные материалы.
- Недостатки:
- Не обнаружено
Шановний клієнте,
Щиро дякуємо за ваш відгук щодо нашого товару - бутилки з розпилювачем для масла та уксусу Vanora 200 мл (VN-YMJ-PL200A). Ми раді, що ви оцінили якість і зручність цього виробу. Ваші слова про відсутність запаху пластмаси та високу якість матеріалів є для нас важливими.
Ми завжди прагнемо до того, щоб наші клієнти були задоволені покупкою, тому цінуємо ваші враження та думки. Якщо у вас з'являться будь-які питання або зауваження, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди готові надати вам кращий сервіс.
- Ірина М***Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Белый
при распылении масло стекает на руку
- Достоинства:
- низкая цена