- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Супер – якість , кількість. Те що треба для банку молока
- Владислава К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Подобаються, не мають запаху , велика кількість та гарна ціна
Вітаємо, Владиславо!
Щиро дякуємо Вам за відгук про пакети для зберігання грудного молока MISUTA. Дуже приємно знати, що Ви оцінили їхню якість, відсутність запаху, хорошу кількість у наборі та вдалу ціну. Бажаємо Вам і надалі лише зручного користування та приємних вражень від покупки.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Гарні пакети для молочка,дуже зручні у використанні .Рекомендую
Вітаємо, Марино!
Щиро дякуємо Вам за відгук про пакети для зберігання грудного молока MISUTA. Дуже приємно знати, що вони виявилися зручними у використанні та справили хороше враження. Дякуємо також за Вашу рекомендацію — для нас це дуже цінно.
Бажаємо Вам приємного користування, комфорту в щоденних турботах і нехай пакети MISUTA і надалі будуть для Вас зручним та надійним помічником.
- Ліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Кількість пакетів достатня, якісні, зручна застібка, не відкриваються, не проливається, можна класти в морозилку.
Вітаємо, Ліна.
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA виправдали ваші очікування та виявилися зручними у використанні.
Раді, що ви відзначили якість матеріалів, надійну застібку та практичність у зберіганні, зокрема можливість використання в морозильній камері.
Нехай користування буде комфортним і надалі.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Товаром задоволена..
Вітаємо, Наталіє!
Дякуємо вам за відгук
Раді чути, що пакети повністю виправдали очікування та сподобалась їх якість. Ми підбираємо товари саме з акцентом на надійність, герметичність і зручність у щоденному використанні для мам.
Нехай користування буде комфортним і практичним!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Прийшло як і на фото , чудові пакетики, користуюсь. Раджу спробувати
- Достоинства:
- Ціна , кількість
Вітаємо, Анно!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA повністю відповідають фото та виявилися зручними у використанні. Дуже цінно, що ви рекомендуєте їх іншим мамам — це найкраща оцінка.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Прекрасний варіант для зберігання молока
Вітаємо, Людмило!
Щиро дякуємо за відгук. Приємно чути, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA повністю вам підійшли — це справді надійний та зручний варіант для безпечного зберігання грудного молока, особливо завдяки щільному двошаровому матеріалу та маркеру в комплекті.
- Рогова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Все чудово.
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Замовила пакети після обіду одного дня і вранці наступного дня вже забрала у поштоматі)
На вигляд чудові, вже випробувала на практиці - свою функцію виконують.
Класно, що є маркер в комплекті).- Достоинства:
- Мега-швидка відправка і доставка, хороша якість товару, приємна ціна за 60 пакетів.
- Недостатки:
- Не виявила
- Галина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Пакети норм, задоволена! Плюс маркер
Вітаємо, Галино!
Раді, що пакети для зберігання молока вам сподобались і ви оцінили зручність комплекту з маркером — це справді дрібниця, яка полегшує щоденне використання. Дякуємо, що обрали нас!
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Віталію! Дякуємо, що обрали пакети для зберігання грудного молока MISUTA. Сподіваємось, вони виправдають ваші очікування — герметичні, зручні у використанні та з практичним маркером у комплекті.
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Сподобались, нарікань не маю, багато в упаковці, вистачає. дякую.
Вітаємо, Анастасіє!
Дякуємо, що поділились враженням Раді, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA виправдали очікування. Велика упаковка дійсно зручна — вистачає надовго, а якість матеріалу дозволяє зберігати молоко безпечно та комфортно.
Нехай усе і надалі буде зручно й надійно!
- Альона О***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Пакетів багато, вмісткі, нарікань на якість не має. Гарно тримає застібка, молоко не переливається.
Вітаємо, Альоно!
Щиро дякуємо за ваш відгук Раді чути, що пакети MISUTA повністю виправдали ваші очікування — і за об’ємом, і за якістю. Надійна застібка та зручність у використанні справді дуже важливі для зберігання грудного молока, і ми раді, що все пройшло на відмінно
Нехай материнство буде комфортним і спокійним — ми завжди поруч!
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Пакети прийшли разом з молоковідсмоктувачем, товар відмінний. Користуємось із задоволенням!
Вітаємо, Євгене!
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок Раді, що пакети MISUTA виправдали ваші очікування та стали зручним доповненням до молоковідсмоктувача.
Нехай користування буде комфортним і надійним, а зберігання молочка — безпечним та практичним!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Пакети для зберігання швидко отримала. пакети запаковані в коробку. виглядають якісно і в подарунок маркер. поки не користувалась. зайвих запахів немає і це головне для мене.
Вітаємо, Анно!
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок
Раді, що пакети MISUTA приїхали швидко та справили приємне перше враження.
Бажаємо зручного зберігання та комфортного використання!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Замовляла упаковку пакетів для грудного молока по 200 мл. На коробці вказано вірний об'єм, а всередині 60 пакетів по 150 мл.
Додатково в упаковці є відкритий сухий маркер, що звісно не пише, який навіть закрити ковпачком не можна, не застосувавши силу - його можна одразу викинути.- Достоинства:
- Кількість пакетів 60 шт
- Недостатки:
- Невідповідність об'єму пакетів; відкритий сухий маркер
- Продавец DZYGARI
Доброго дня, Аліно!
Перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Товар постачається у заводській упаковці, тому, на жаль, ми не маємо змоги перевіряти його перед відправкою. Ми вже розпочали перевірку партії, щоб з’ясувати причину та зробити все можливе, аби подібне не повторювалося.
Як компенсацію даруємо вам знижку 50% на наступне замовлення, або ви можете повністю повернути товар.
Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
команда DZYGARI - Аліна К***
Доброго дня, підкажіть, будь ласка як зробити замовлення з цією знижкою?
- Махіна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Отличный набор за такую цену, набор с маркером
Вітаємо, Махіно!
Щиро дякуємо за відгук. Раді чути, що ви залишилися задоволені якістю набору та його комплектацією з маркером. Нехай пакети служать вам зручно та надійно.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Пакети зручні, якісні! Продавець уважний, надає розширену консультацію! Ми дуже задоволені!Дякую!!!
- Достоинства:
- Ціна-якість
Вітаємо, Ірино!
Щиро дякуємо за теплі слова та довіру. Приємно чути, що пакети повністю виправдали ваші очікування, а консультація була корисною. Нехай користування буде комфортним та зручним кожного дня!
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
чудові пакетики і маркер всередині приємний бонус )) Дякую за швидку відправку. Продавець реагує миттєво на всі звернення.
Вітаємо, Дар’є!
Щиро дякуємо за теплі слова! Нам дуже приємно, що пакети для зберігання молока вам сподобались, а маркер став приємним і корисним бонусом
Ми завжди стараємось швидко реагувати та зробити ваш досвід покупки максимально комфортним. Дякуємо за довіру!
З повагою, команда DZYGARI
- Руслана П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Зручні герметичні пакети, за таку ціну це просто знахідка
- Достоинства:
- Низька ціна
- Продавец DZYGARI
Руслана, дякуємо за ваш позитивний відгук! Раді, що вам все сподобалось і ви залишились задоволені не лише якістю, а ціною) Бажаємо вам приємного користування!
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Пакети купували разом з молоковідсмоктувачем. Пакети хорошої якості, мають маркер для фіксації дати та часу. Гарно переносять низьку температуру та можна розморожувати в стерилізаторі. Продавцю велика вдячність за якісні товари.
- Продавец DZYGARI
Сергій, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що пакети сподобались і ви задоволені їхньою якістю. Ми раді, що вони відповідають усім вашим вимогам, зокрема щодо зручності фіксації дати та часу, а також можливості розморожування в стерилізаторі. Ваше задоволення для нас – найкраща нагорода! Якщо у вас будуть ще питання або побажання, завжди готові допомогти. Велике спасибі за вашу довіру!
З повагою, команда DZYGARI
- Аліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Чудові пакети на розумні гроші. 60 шт. за таку ціну потрібно ще десь знайти. На пакетах є заводське маркування, зайвих запахів немає. Двойна зіп застібка гарно тримає молочко всередині. Ну і мало не забула про маркет, що також дуже зручно коли все під рукою. Пакети рекомендую матусям.
Вітаємо, Аліно!
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість пакетів для зберігання грудного молока MISUTA. Ваша довіра та рекомендації – найкраща нагорода для нас. Бажаємо комфортного використання!
З повагою, команда DZYGARI.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Товар гарний, своє призначення виконує.Немає ніяких запахів, звичайні, гарні герметичні пакети.
- Достоинства:
- Кількість пакетив в упаковці
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Олено!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що пакети для зберігання грудного молока MISUTA вам сподобалися та повністю виконують своє призначення. Герметичність, відсутність запаху та зручна кількість в упаковці – це справді важливі характеристики для комфорту кожної матусі.
Бажаємо вам тільки приємного користування!
З повагою, команда DZYGARI.