Отзывы покупателей о Стул складной Ranger Telescop Olive

Оценка пользователей 3.09/5
  • Євген Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha. Цвет: Черный с красным

огидний товар стільчик тільки реклама, пластик неякісний гарантія відсутня розрахований за вагою на дитину. натомість рекламує як вагу 140 кг для риболовлі тощо. що купити такий стільчик це безцільно витрачені гроші, та зіпсовані нерви. огидний неякісний товар та господарі товару недобросовісні. звертатимуся на захист прав споживачів.

Достоинства:
    Переваг нема
  • Дмитро Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Пластик крепкий, використовується за призначенням і регулярно, фотогфую футбол і це незамінна річ.

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємося, що стілець повністю виправдає ваші очікування. З повагою, команда Ranger

• Дмитро С***

Качество не очень. Развалился. Вес до 80 кг

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з подібною ситуацією. Якість продукції для нас є пріоритетом, і ми завжди готові розібратись у кожному конкретному випадку.
      Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки або напишіть нам у приватні повідомлення — ми постараємось вирішити це питання якнайшвидше. Також будемо вдячні, якщо надасте фото або деталі пошкодження.
      телефон сервісу 380504530946
      З повагою,
      команда RANGER

• Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым

Досить зручний стілець. Брав для бабусі, щоб вона могла гуляти на вулиці та за необхідності могла посидіти. У складеному вигляді, він невеликий. Розкладається та складається легко. Рекомендую.

Достоинства:
    Легкий, складаний.
    Недостатки:
    Відсутні

Дякуємо за інтерес до нашої продукції! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням та оціните його зручність, надійність і практичність. З повагою, Команда Ranger

• Сергій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Туристо. Цвет: Черный с желтым

Повна гидота...120 кг не виніс в перший же день вийшов з ладу... Порвалось одне кільце...і видно як продавиться сидушка...

• Михайло Р***
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым

Не варте навіть 50 гривень.

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым

Треба використовувати тільки на рівній поверхні. Якщо буде хоч невеликий кут - стільцю кінець

• Малютина Л***

Замечательный стульчик

Достоинства:
    Качество и цена
  • Валерий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым

Нормальний стілець, якщо потрібно швидко з собою взяти наприклад в бомбосховище і щоб там можна було присісти, а не стояти. А більше від нього нічого і не потрібно за таку ціну. Якщо не для екстремального використання - то підійде.

Достоинства:
    Легкий, компактно складається.
    Недостатки:
    Не дуже міцна конструкція, тому не можна ставати ногами, крутитися.
  • Валентин К***

Деньги на ветер

Достоинства:
    Размер, вес
    Недостатки:
    Неделя и сломался
  • Надежда Х***

Все добре

• Роман Г***

Моя вага 80 кг. Стільчик розвалився на другу рибалку

• Михайло П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

З власного досвіду, скажу про такий стілець м'яко - своїх грошей не коштує. Я важу 87кг, стілець не витримав, зібрав до купи ще раз провіряв теж саме, але хто важить кілограм 50 підійде.

• Ковальська О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

сидеть на нем больше двух часов невозможно, жестко и неудобно. если сидеть дольше - одно мучение

Достоинства:
    компактность
    Недостатки:
    сидеть на нем больше двух часов невозможно, жестко и неудобно
    • Татьяна Г***

Он не для долгого сиденья! А, например, подождать на остановке автобус или при ожидании в длинной очереди...

• Андрей Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с желтым

Брал в другом месте, стула хватило всего на месяц. Стоит на таком немного покрутится как сразу срежет пластиковые держатели (выступы) и стул сломается.
    К покупке не советую, деньги на ветер.

Достоинства:
    Легкий, удобно складывается, можно разложить на разную высоту
    Недостатки:
    Пластик, ненадежная конструкция