Отзывы покупателей о Массажный стол EasyFit ZenRest-2 кушетка складная черная (кушетка автомат косметологическая для массажа, наращивания ресниц с сумкой переноской) EF1257KL

Оценка пользователей 2.33/5
  • Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

10 лет Art of Choice использовал, она в лучшем состоянии, чем эта через 3 месяца эксплуатации по 6-8 часов в день. Для проф использования не годится абсолютно.поролон просел, шатается... Есть какая то гарантия у этого "профессионального массажного стола"?

Недостатки:
    Расшаталась

Доброго дня, Вадиме.

Дякуємо за ваш відгук і детальний зворотний зв’язок. Нам шкода, що масажний стіл не виправдав ваших очікувань у професійному використанні.

Гарантійний термін на цю модель вже завершився. Тим не менш, ми обов’язково передамо ваше зауваження виробнику — інформація про просідання поролону та хиткість конструкції після інтенсивної експлуатації є для нас важливою.

Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими.

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже погана якість. Використовую 2 міс, по 3 пацієнта на робочий день( це не багато). Недоліки:
    -стіл хиткий, навіть від 75кг починає хитати.
    - тонка фанерка, зявилися тріщини.
    - стики поперечок відламалися в місцях зварювання.
    - повідкручувалися гайки.
    - дві половинки з'єднані слабкими завісиками.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Хиткий, тонкий.

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання масажного столу EasyFit ZenRest-2.
      Нам шкода, що товар не відповідає вашим очікуванням. Ваша ситуація викликає інтерес, оскільки стіл розрахований на регулярне використання з достатнім запасом міцності. За описом видно, що стіл зазнав значного навантаження, тож нам важливо з’ясувати, що саме стало причиною таких пошкоджень.
      Щоб ми могли детальніше розібратися в питанні та передати інформацію виробнику для аналізу, будемо вдячні, якщо зможете надіслати фото виявлених пошкоджень — це допоможе краще оцінити ситуацію.

• Анастасія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Відмінна якість. Стіл зроблено якісно. Швидко збирається, комфортний у використанні.

Достоинства:
    • складний;
    • комфортний у використанні;
    • якісний;
    • міцний;
    • надійний;
    • приємний на дотик.
    • Роман Г***

Відверта брехня.

• Вячеслав К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

зручний, компактний стіл. зібрав його швидко, всі комплектуючі згідно опису.
    дуже приємна і доступна ціна за таку якість!

Достоинства:
    Зручний,легкий
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук !