- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
10 лет Art of Choice использовал, она в лучшем состоянии, чем эта через 3 месяца эксплуатации по 6-8 часов в день. Для проф использования не годится абсолютно.поролон просел, шатается... Есть какая то гарантия у этого "профессионального массажного стола"?
- Недостатки:
- Расшаталась
Представник постачальникаДоброго дня, Вадиме.
Дякуємо за ваш відгук і детальний зворотний зв’язок. Нам шкода, що масажний стіл не виправдав ваших очікувань у професійному використанні.
Гарантійний термін на цю модель вже завершився. Тим не менш, ми обов’язково передамо ваше зауваження виробнику — інформація про просідання поролону та хиткість конструкції після інтенсивної експлуатації є для нас важливою.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже погана якість. Використовую 2 міс, по 3 пацієнта на робочий день( це не багато). Недоліки:
-стіл хиткий, навіть від 75кг починає хитати.
- тонка фанерка, зявилися тріщини.
- стики поперечок відламалися в місцях зварювання.
- повідкручувалися гайки.
- дві половинки з'єднані слабкими завісиками.- Достоинства:
- Недостатки:
- Хиткий, тонкий.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання масажного столу EasyFit ZenRest-2.
Нам шкода, що товар не відповідає вашим очікуванням. Ваша ситуація викликає інтерес, оскільки стіл розрахований на регулярне використання з достатнім запасом міцності. За описом видно, що стіл зазнав значного навантаження, тож нам важливо з’ясувати, що саме стало причиною таких пошкоджень.
Щоб ми могли детальніше розібратися в питанні та передати інформацію виробнику для аналізу, будемо вдячні, якщо зможете надіслати фото виявлених пошкоджень — це допоможе краще оцінити ситуацію.
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відмінна якість. Стіл зроблено якісно. Швидко збирається, комфортний у використанні.
- Достоинства:
- • складний;
• комфортний у використанні;
• якісний;
• міцний;
• надійний;
- Роман Г***
Відверта брехня.
- Вячеслав К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
зручний, компактний стіл. зібрав його швидко, всі комплектуючі згідно опису.
дуже приємна і доступна ціна за таку якість!- Достоинства:
- Зручний,легкий
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук !