- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Роботою термометра задоволений, товар відповідає опису.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Огромная благодарность за товар!!!
Очень доволен покупкой.
Быстрая доставка.
Отличный сервис.
Работает Отлично...
Всем рекомендую...- Достоинства:
- Удобно, всё контролируется при готовке.
Время, температура улучшилось на все - Недостатки:
- Нет.
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все отлично!Быстро!Пока все работает!
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Нет магнита
- Продавец StarLight
- Ілля Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Свой функционал выполняет на "Ура". Магнит бы ещё добавить ему на заднюю панель, но длина щупа позволяет просто поставить над плитой.
- Слава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр простой в работе и свою задачу выполняет на пятерку. Термометр прибыл на второй день после заказа. Спасибо за оперативность.
- Достоинства:
- Цена и качество.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Продавец StarLight
- Евгений Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зручна модель. Можна одночасно контролювати температуру та час приготування. Відсутній магніт з тильної сторони, хоча місце під нього є. Можна додати у наступні партії, буде зручно кріпити його на металеві поверхні.
- Достоинства:
- Одночасний контроль температури та часу із звуковою індикацією.
- Недостатки:
- Немає магнітного кріплення.
- Продавец StarLight
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Доброго дня!
Якісний товар,брала для домашнього використання,задоволена.- Продавец StarLight
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Даже зручно, все працює, проблем з вимірами, або іншими функціями за місяць використання не помітив, можна використовувати навіть для заміру температури під час хвороби у крайньому випадку, якщо нема доступу до медичного термометра.
- Достоинства:
- Дуже дбайливий продавець
- Продавец StarLight
- Инга А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Я дуууже задоволена термометром!!!Нарешті мʼясо виходить ідеальним(від курятини до яловичини)!Користуюсь через день,працює ідеально!Дякую продавцю за якість по доступній ціні!
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший термометр, не маю жодних зауважень.