- Сахарчук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Вчера доставили сушилку напольную. Все в целости и сохранности. На вид прочная, как дальше будет, время покажет.
- Лидия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Высокая и прочная
- Недостатки:
Лідія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дуже надійна, легка і зручна річ. Шкодую ,що раніше не придбала. Однозначно потрібно купити. Три прання для двох людей розміщається. Легко складати. Міцна, легка.
- Достоинства:
- Користуюсь більше року. Задоволена гарною річчю.
- Недостатки:
- Немає.
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Commodus. Цвет: Голубой
В міру тяжка та міцна сушарка. Прути для сушки з товстої проволоки. Є додаткові пластикові прищепки для шкарпеток.
- Достоинства:
- міцна, є додаткові причепки
- Недостатки:
- не виявилось поки
- Продавец Commodus
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Сушка якісна. Доставлена швидко. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Стійка, зручна
- Недостатки:
Лариса, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Маргарита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Придбали сушку нещодавно, якість супер, стійка,зручна у використанні і ,до речі, маленькі ті вішачки, то супер ,економія місця одразу
Покупкою задоволені- Достоинства:
- Стійка, зручна,висока
- Недостатки:
Маргарита, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
В розкладеному стані дуже висока, опірні ніжки розсуваються нешироко і якби не величезна вага була б дуже нестійкою. Купували щоб замінити стареньку алюмінієву, але по факту роздовбана алюмінієва залишається жити в квартирі, а ця поїде на дачу.
P.S. Якість пластику жахлива, сподіваюсь хоч пару сезонів витримає.- Достоинства:
- Важка
- Недостатки:
- Занадто важка, нічим не краща втричі дешевших аналогів
Доброго дня, Ігор! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і ми обов'язково врахуємо Ваш відгук. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши нюанси, які вас не влаштовують, можна відмовитись від отримання товару. Порівнювати металеву та алюмінієву сушарки не зовсім коректно, так як вага цих металів суттєво відрізняється. Ви можете звернутися за поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки.
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Наша італійська сушарка працювала багато років. Але почала іржавіти та залишати плями іржаві на білизні. Спеціально шукав довговічну сушарку. Вибрав найдорожчу. У якої в опису спеціально вказано:
"Міцна сталева конструкція сушіння AVRORA пофарбована методом електростатичного порошкового напилення, тому виріб стійкий до корозії та подряпин."
Яке ж у мене було розчарування після розпакування, коли я побачив, що фарба нанесена на іржаву поверхню. Так, посеред прутків все гарно. Поки що. Але у місцях зварювання видно іржу та неякісне дуже економне фарбування. Також іржу видно усередині труби, якщо зняти чорну пластикову заглушку. Прийшлося замазувати стрьомні місця герметиком та сподіватися, що сушарка хоча б рік витримає без іржі на місцях підвісу білизни. Скільки повинна коштувати сушарка, яка елементарно якісно пофарбована?- Достоинства:
- Гарна міцна конструкція
- Недостатки:
- Погане фарбування