Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Перфоратор STARK RH-930 PROFI

Оценка пользователей 2.33/5
  • Евгения М***

Був придбаний за готівку даний товар 24 липня на подарунок (продавець Розетка), проте через 1,5-2 години змушена повернути цей товар через істотний недолік (як виявилося вже в дома, не поверталася ручка вибору режиму роботи), при цьому перфоратор навіть не включався, оскільки сенсу в цьому вже не було. Проте, при оформленні повернення товару у відділені Розетка, консультант,як виявилося, не оформив повернення товару і не вернув кошти, а прийняв товар лише на діагностику з метою проведення гарантійного ремонту. Я цього не просила, мені не потрібен ремонт ще новоі речі, яку жодного разу ще не використовувалася. Я хочу повернення коштів за товар з недоліками і маю на право.

• Евгения М***

Проблема вирішена, кошти повернули

• Олександр Ч***

За рік втрете дістав, щоб зробити 4 отвори і на третьом отворі він пестає працювати. Що про нього можна ще сказати?

Недостатки:
    Не зробив і 10 отворів (за час свого існування), як перестав працювати.

Добрий день, Олександре! Дякуємо за відгук! Рекомендуємо скористатися гарантійним обслуговуванням і звернутися до сервісного центру ТМ STARK.

• Олександр С***

Гарний перфоратор, брав для буріння направляючих під натяжні стелі. Однією рукою тримати дуже зручно

Достоинства:
    Легкий, гарні характеристики
    Недостатки:
    Відсутня в наборі пильова насадка
  • Олег С***
    Продавец: Rozetka

Внутри - обычный bosh 2-24;2-26. Все тоже самое. Только красный корпус и цена адекватная. Запчасти с боша подходят, но мне показалось, что пьяный подшипник тут выглядит надёжнее, чем в боше, болезни - тежи - гильза, переключатель (снимается так же , как и на бошах)

Достоинства:
    Цена , хороший бой

Добрий день, Олеже!
      Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування!