Отзывы покупателей о Універсальна мобільна батарея 30000mAh RIVACASE RIVAPOWER VA1083 Black (PD 65W, LCD)
- М.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
замовив 30 шт. таких, з них 17 зі вздутими батареями, що аж кришка відійшла, або вже 1мм щілина, лише 13 шт. виявились нормальні
- Недостатки:
- багато браку
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27 - Максим
сервісний центр прийняв рішення повернути кошти, що ж, буду чекати надходження. шкода вже не взяти по такій ціні щось інше з аналогічними характеристиками
- Максим Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Пришел разряженный, поцарапанный, и отошедшей крышкой корпуса от вздутого аккумулятора.
- Достоинства:
- Ноль
- Недостатки:
- Всё
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Не заряджає ноут при заявлених 65W.
Помилку яку пише ноут додав на скріншоті- Достоинства:
- Поки не виявив
- Недостатки:
- Не заряджає ноут
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Відповідає опису. Для ноутбука вистачить на 8-10 годин робрти.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный
Наверное мне достался последний экземпляр со склада. Коробка помятая, слегка надорванная, внутри сам павербанк оказался с царапиной и какой-то весь потёртый, хотя пломбы на упаковке целые.
Сам павербанк на 200грамм (724 против 916) легче чем павер другого бренда той же ёмкости (40000).
По инструкции написано - для начала использования сразу зарядить, из упаковки было 65%, поставил заряжаться и когда стало 99% - так на этой цифре и провисел дополнительно 2,5ч. 100% я так и не увидел. Посмотрим как будет в работе.
Сам бренд этот знаком по очень качественным сумкам для ноутбуков.- Достоинства:
- Компактний, яркий индикатор заряда.
- Недостатки:
- Так и не зарядился на 100% - мигает всё время 99%
- Олександр Р***
Администратор зря расстроился. Нет же никакой проблемы. Всё работает, всё нормально. Просто описал всё как есть.
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный
Прийшов повністю розряджений. Заряджався дуже довго від зарядки 120Вт. Після цього при використанні дойшов до 80% і відразу відключився і показував 0% і не заряджав нічого. Зарядив ще раз, до нуля він розрядився ну дуже швидко, але ще досить довго працював показуючи 0%.
І ось лише після 3-ї повної зарядки/розрядки показує проценти коректно. Заряджається десь за 3.5-4 години повністю. Ємність відповідає заявленій.- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- прийшов розряджений, потребує калібровки
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук та Ваш досвід!
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Незрозуміло ще як працює. Прийшовши, показав 90% заряду, але вже через півгодини зарядки ноута показав блимаючий 0%.
Далі, зарядкою на 65w зарядився приблизно за 4 години, це значить швидкість заряду десь 27wh, ну це ніяк не 65w на вхід.- Достоинства:
- Недостатки:
- Повільний зарядґ швидкий розряд
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27 - Андрій Ф***
Після декількох зарядок нормально працює (окрім нешвидкої зарядки)
Місцезнаходження м. Київ, вул. Куренівська 27
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Дуже якисній павербанк Супер
- Достоинства:
- Супер
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Час зарядки павербанка 4-6 годин, не схоже на 65 вт вхід. Решта відповідає характеристикам
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Нажаль, вхідна швидкість заряджання залежить від дуже багатьох факторів,зокрема від блоку, яким заряджається пристрій.
- Юрій Д***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
при розряді до 15% не віддає енергію не через usb-a не через usb-c
- Достоинства:
- невеликий розмір
- Недостатки:
- працює 15-100%
- ВіраПродавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Замовила, оплатила, коли приїхала забирати - коробка заклеєна нерідним скотчем, всередині- пауербанк без ніяких додаткових пакувань, плівок, скло екрану все в подряпинах, по корпусу теж потертості.
Відмовилася.
То тепер цього замовлення у мене навіть в історії нема!