- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
Ремінь класний, тягнеться, фурнітура теж якісна, враховуючи ціну. Але в моєму випадку довжина більша, ніж заявлено — не 115, а 120 см. Бачу по відгукам, що в інших покупців фактична довжина теж відрізняється, проте в меншу сторону. При отриманні перевіряйте
- Джейсон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
Ремінь еластичний, в мойому випадку довжина без бляхи дійсно 115 см, але він розтягується аж до 160+, хоча так він пережме все що можна людині) Доволі туга резинка, що є плюсом. Як тут писали, ковзної петлі не було як на картинці, це мінус. Ще один мінус невеличкий, це те, що кінець ременю, котрий обжатий металом, просто прямокутний, не скошений для того щоб зручніше було продівати його, але з цим можна змиритися. З часом трохи розтягується і трохи втрачає форму.
- Достоинства:
- У коментарі
- Недостатки:
- У коментарі
Соответствует
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Серый
- Достоинства:
- Простота
- Недостатки:
- 1. Довжина не 115, а 111 см. 2. На фото є ковзна петля для заправки вільного кінця ременя, а реально отримав без цієї петлі.
Не соответствует
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
Сподобався
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Хаки
Пояс дійсно зручний, кольори насичені, відчувається рівень виробника.
Єдине, на мій погляд - довжина виробу повинна бути 1200мм.
Рекомендую.- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Трохи замала довжина, але це суб'єктивна думка.
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Коричневый
Якісний виріб.
Рекомендую.- Достоинства:
- Якість, різноманітність кольорів.
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось!
- Дима А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
Ремінь дуже сподобався, міцно тримає штани. Підходить на будь-який розмір. На пряжці навіть є відкривача. Раджу.
- Достоинства:
- Зручний, жорстка резинка, на будь-який об'єм, міцно тримає
Соответствует