Отзывы покупателей о Развивающий термоковрик манеж 2 в 1 для малыша ребенка новорожденного от 0 месяцев Сolombokid коврик с дугами игровой мягкий на пол с погремушками и подушкой, для младенца на пол (8646)

• Артур Г***

Дуже якісний манеж.

Достоинства:
    Якість
  • Олена Т***

Чудовий килимок,приємні кольори

Достоинства:
    Якісний, зручний
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Швидка відправка ! Гарне пакування! Гарна якість наш малюк задоволений подарунком !

• Андріана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Швидка відправка, гарна ціна!

• Продавец  FlamesShop

Андріана, дякую за ваш зворотній звʼязок. Ваш досвід користування корисний та допоможе майбутнім покупцям зробити правильний вибір .

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Брала на подарунок, ніби сподобалось

• Поліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Якість товару відміна. На дотик приємний. Іграшки і подушка в комплекті. Дякую!

• Продавец  FlamesShop

Дякую за ваш відгук, ми раді ,що ви залишились задоволені. Ваш зворотній звʼязок дуже корисний та допоможе майбутнім покупцям зробити правильний вибір

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Купувала на подарунок,все сподобалось, користуються

• Продавец  FlamesShop

Дякую за ваш відгук, раді , що все сподобалось

• Роксолана З***

Отлично!

• Юлия Д***

Зручний
    Малюк задоволений)
    Батьки теж

• Владислава
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Нам дуже сподобався, малюку цікаво гратися. Якість термо килимка неймовірна, всі іграшки приємні на дотик, та з пискавками. Кладемо малюка на подушку та даємо іграшки. Дуже задоволена. Дякую

• Ганна

Купувала на подарунок, сподобався

• Артем Б***

Чудовий килимок, гарної якості

• Продавец  FlamesShop

Доброго дня, Артем. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого манежа. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Чудова річ для малятка за справді дуже класну ціну! Мені все вчасно доставили, надійно упакували, я брала на подарунок, малюкові подобається. Однозначно рекомендую і килимок, і самого продавця!

Достоинства:
    Якість, швидкість доставки, ціна, упакування
    • Продавец  FlamesShop

Доброго дня, Ірина. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого манежу. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Доступна вартість , за такий гарний килимок. Матеріал приємний на дотик , сам килимок товстий та малюку комфортно гратися.

• Лілія С***

5 зірок, гарний килимок.

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Придбали цей манеж та не пожалкували , малюку подобається гратися. В комплекті були іграшки шуршалки та подушка

• Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Рекомендую, гарная якість термо килимка, красиві іграшки.