Отзывы покупателей о Гарнитура New Bee H361 с микрофоном и шумоподавлением для колл-центра
- Федір Р***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Цвет: Black
заказывал для жены (работает ночным администратором) получатель гарнитурой доволен на 100%
- Достоинства:
- быстрая доставка, качественный товар
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Цвет: Black
Навушники відповідають опису, Проблем з підкл не було. Якість звучання мікрофону чиста, звучання приємне на слух. Якісніші за звичайну офісну гарнітуру. Для роботи на цілий день- гарний варіант за рахунок рухливості накладок, щоби регулювати місця притиску на вухах та заглушення шуму довкола. Ціна - якість відповідають, принаймні на початку експлуатації.
- Достоинства:
- Опції
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Цвет: Black
Чудово працюю ъ. Звук якісний і чистий.
- Достоинства:
- Легкі
- Продавец S-GUILD
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару
- Деніс Е***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Користуюсь декілька місяців кожен день для роботи. Все ідеально працює, жодних скрипів нема. Звук чіткий, мікрофон працює чудово.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість топ.
- Продавец sMall
Деніс, дуже дякуємо за такий детальний відгук! Особливо приємно, що після кількох місяців щоденного використання гарнітура New Bee H361 показує себе бездоганно — чіткий звук, надійний мікрофон і жодних скрипів. Раді, що ви оцінили її як топ за співвідношенням ціна/якість!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Користується чоловік перший тиждень, дуже задоволений. Гарнітура комфортна, добре підходить навіть для великої голови, що дуже важливо.
Звук у динаміках гучний і чіткий, мікрофон також працює відмінно. Окремий плюс за універсальність підключення та довгий шнур- Продавец sMall
Наталіє, дуже дякуємо за такий детальний відгук! Приємно, що гарнітура New Bee H361 виявилась комфортною навіть для великого розміру голови — це справді важливий нюанс, який часто недооцінюють. Радо відзначаємо, що чіткий звук у динаміках і якісна робота мікрофона вже помітні з першого тижня використання. Дякуємо, що звернули увагу і на довгий шнур та універсальність підключення — передамо ваш відгук чоловікові з побажанням приємної роботи!
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
В цілому гарні навушники за свої гроші
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец sMall
Олексію, дякуємо за відгук! Раді, що гарнітура New Bee H361 виявилась зручною та відповідає своїй ціні. Якщо з часом помітите якісь нюанси у використанні — завжди раді почути ваші враження. Дякуємо, що обрали нас!
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Вчера начал шипень микрофон, на прошлой неделе он временами пропадал, очень тихий звук был.
Проработали наушники 4 месяца, только работа, ужасный результат за такую цену.
Сами наушники удобные, в них очень комфортно долго сидеть и работать.
Шумоподавления практически нету никакого- Продавец sMall
Спасибо за ваш отзыв. Нам очень жаль, что у вас возникли проблемы с микрофоном и качеством работы устройства. Это не тот опыт, который мы хотим давать нашим пользователям.
Пожалуйста, свяжитесь с нашей службой поддержки — мы обязательно проверим ситуацию и предложим решение по гарантии (ремонт или замену). Будем благодарны, если укажете номер заказа и модель наушников.
Рады, что вам понравился комфорт при использовании — постараемся исправить техническую часть.
- Ярослава П***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Отличные нушники: легкие, звук хороший, микрофон работает нормально.Покупала сыну пользуется уде 3 дня, доволен.
- Продавец sMall
Ярославо, дякуємо за відгук! Приємно, що гарнітура New Bee H361 виявилась легкою, з хорошим звуком і мікрофоном, що чітко працює. Раді, що ваш син задоволений покупкою вже з перших днів використання!
- Людмила Є***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Гарнітура відповідає якості, призначенню та ціни. Відправили швидко та вчасно. Дякую!
- Достоинства:
- Є можливість підключення і до ноутбуку та телефону. (Є перехідники).
- Продавец sMall
Людмило, дякуємо за розгорнутий відгук! Раді, що гарнітура New Bee H361 повністю виправдала очікування за якістю та співвідношенням ціни, а можливість підключення і до ноутбука, і до телефону через перехідник виявилась зручним бонусом. Дякуємо за оперативність у оцінці доставки!
- Марьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Чудові якісні навушники. Є багато в комплекті перехідників, що дуже спрощує вибір куди підключати
- Продавец sMall
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що якість навушників порадувала, а комплект перехідників зробив підключення до різної техніки простим і зручним. Саме таку універсальність ми й закладали для роботи кол-центру. Дякуємо, що обрали sMall!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Швидко отримала. Користуюсь 2 дні все чудово.
- Продавец sMall
Дякуємо за відгук! Раді, що доставка була швидкою і перші дні використання гарнітури проходять без нарікань. Сподіваємось, що й надалі вона радуватиме вас якісним звуком та зручністю для роботи. Дякуємо, що обрали sMall!
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Навушниками задоволена)
Звук та мікрофон працюють чудово.
Підходять для тривалого використання (на вуха та голову не тиснуть), легкі та зручні при пересуванні поза домом.
Окремим плюсом для мене стало те, що мікрофон є пересувним (можна підняти на гору).- Достоинства:
- Гарний звук та мікрофон, не тиснуть при довгому використаннв
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Краще що може бути за ці гроші.
- Достоинства:
- Звук, мікрофон.
- Недостатки:
- Нема.
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Гарнітура якісна, рекомендую
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Чудова гарнітура.
Звук чистий як на вхід так і на вихід. Не хватають зайвих шумів навколо. Тому співрозмовник не чує зайвого.
Легкі, гнучкі, на голову/вуха не тиснуть, дуже комфортно працювати.- Продавец sMall
Руслане, дуже дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що гарнітура забезпечує чисту передачу звуку в обидва боки та ефективно відсікає зайвий шум навколо — це справді важливо для роботи в кол-центрі. Приємно, що конструкція виявилась легкою і зручною, без тиску на голову чи вуха, навіть за тривалого використання. Бажаємо вам продуктивної роботи з комфортним і якісним звуком!
sMall
- Анжела Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Покупкою задоволена,звук чудовий, рекомендую,все підходить,гарнітура якісна
- Достоинства:
- відповідає опису,легкі яксні
- Продавец sMall
Дякуємо за розгорнутий відгук! Дуже приємно, що гарнітура повністю відповідала опису, а звучання та легкість конструкції виявились саме такими, як ви очікували для роботи в кол-центрі. Раді, що жодних недоліків не виявлено. Гарної та комфортної роботи! sMall
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
товаром задоволений, доставка швидка
- Достоинства:
- набір перехідників, мікрофон гнучкий
- Продавец sMall
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що гарнітура New Bee H361 повністю виправдала очікування — і мікрофон гнучкий зручний для роботи, і набір перехідників став приємним бонусом для підключення до різної техніки. Раді, що доставка також не підвела. Гарної та комфортної роботи з новою гарнітурою! З повагою, sMall.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Використовую для роботи. Зручні, гарно працюють
- Достоинства:
- Швидко відправили, гарно працюють.
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец sMall
Дякуємо за відгук! Раді, що гарнітура New Bee H361 виявилась зручною і надійною саме для робочих задач, а швидка відправка додала приємних вражень від покупки. Бажаємо, щоб вона й надалі служила без нарікань. Дякуємо, що обрали нас! З повагою, sMall.
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Це моя перша гарнітура для роботи. Так як новачок, дуже хвилювалась щодо придбання якісної гарнітури. За час користування, дуже задоволена. Звук гарний. Не чутно зайвих шумів. Тому рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний звук.
- Недостатки:
- На даний час не виявлено.
- Продавец sMall
Дякуємо за ваш відгук, Дарино! Дуже приємно чути, що ваша перша гарнітура для роботи справила таке позитивне враження. Радий, що звук якісний, а зайвих шумів не чути — це саме те, чого ми прагнемо досягти у наших продуктах. Ваші рекомендації важливі для інших покупців і надихають нас продовжувати створювати зручні та надійні гарнітури. Дякуємо, що поділилися своєю думкою!
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Покупкою задоволена, працюю 10 годин в день, не відчуваю втоми, звук чудовий, рекомендую
- Достоинства:
- Легкі, якісні, відповідають опису
- Продавец sMall
Катерино, дякуємо за такий приємний відгук! Дуже раді, що гарнітура New Bee H361 витримує повні 10 годин роботи без відчуття втоми — саме для цього ми і створювали легку та ергономічну конструкцію. Чудовий звук та відповідність опису — це те, чим ми пишаємось. Дякуємо за рекомендацію! З повагою, sMall.
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Користуюсь 2 місяці, працюю по 8 годин. Взагалі не втомлює,використовую то один то інший навушник бо разом дуже голосно. Регулюється по розміру голови. Амбюшури приємні на дотик. Не маю з чим порівняти але дуже комфортно в них працювати.
- Достоинства:
- Супер легка, не тисне на голову та вуха.Звук хороший.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Продавец sMall
Дякуємо за такий ґрунтовний відгук після двох місяців щоденного 8-годинного використання! Це якраз той сценарій, для якого гарнітура H361 і створювалась — комфорт у довгих змінах. Приємно, що амбушури не тиснуть, регулювання по голові підійшло ідеально, а можливість перемикатись між динаміками рятує вуха при гучних розмовах. Хай служить вам так само надійно і надалі! sMall
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Гарнітурою повністю задоволений:
- мікрофон дає хорошу чіткість голосу,
- динаміки гарно відтворюють звук,
- доступно багато інтерфейсів під'єднання (mini-jack 3,5 мм, USB-A і USB-C перехідник),
- приємна текстура амбушур - вуха почувають себе комфортно,
- сама комплекція дуже легка, що дає змогу носити її кілька годин підряд без будь-якого дискомфорту,
- також в комплекті йшов перехідник USB-C - на випадок якщо всі порти USB-A зайняті.
Варто відзначити, що гарнітура надає можливість носити її так, щоб мікрофон був з лівого або правого боку завдяки його оберту на 270°. Єдина незначна проблема яка з цим виникає - при відіграванні просторового звуку не розібрався як поміняти, щоб звук з правого динаміку йшов на лівий і навпаки. Доводиться повертати гарнітуру в положення, де мікрофон зліва від обличчя. Інших недоліків немає.- Достоинства:
- Неймовірно швидка доставка, чудова якість запису голосу, легкість і непомітність під час використання
- Недостатки:
- Під час програвання просторового аудіо поки не розібрався як поміняти лівий і правий динамік
- Продавец sMall
Такий вичерпний технічний огляд для нас особливо цінний, Олексію! Гарнітура H361 справді створювалась з думкою про комфорт при багатогодинній роботі — легкість конструкції і м'яка текстура амбушур саме для цього. Щодо перемикання каналів при обертанні мікрофона на 270° — слушне спостереження, передамо його далі як побажання до наступних партій. Дякуємо за розгорнутий відгук! sMall
- Олександра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Все добре працює
- Достоинства:
- Звук відмінний
- Продавец sMall
Відмінний звук — одна з головних причин, чому ми обрали саме цю модель H361 для кол-центрів. Дякуємо, Олександро, що все працює бездоганно! sMall
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Все супер!
- Продавец sMall
Олеже, дякуємо за відгук і за лайк! Дуже раді, що гарнітура для кол-центру повністю виправдала очікування. Продуктивної роботи вам!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Користуюсь більш, ніж пів року. Чудові навушники. Зручно сидять на голові із можливістю налаштування розміру. Окремо хочу відзначити якість звуку. Довгий шнур
- Достоинства:
- Якість звуку, надійність, зручність.
- Продавец sMall
Дякую за відгук) приємного користування
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Співвідношення ціни/якості на рівні
- Недостатки:
- Невиявив
- Продавец sMall
Дякуємо за відгук та високу оцінку гарнітури New Bee H361! Приємно, що співвідношення ціни та якості виправдало ваші очікування і жодних недоліків при використанні ви не виявили. Бажаємо, щоб гарнітура і надалі служила надійно для роботи в кол-центрі.
- Артур Л***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Можливість підключення до смартфону і ПК, чіткий звук
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец sMall
Чудово) Користуйтесь із задоволенням!
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black
Покупкою задоволений. Навушники сподобались, проблем не виникає, працюю в них понад 10 годин.
- Продавец GuchnoShop
Доброго дня Руслан! Ми вдячні за ваш відгук. Нам важлива Ваша думка та оцінка.
Звертайтеся до нас ще, будемо раді співпраці.
- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black
Нормально! Працює хорошо, стабільно. Влаштовує!
- Продавец GuchnoShop
Доброго дня, Олексій. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.
- Каріна С***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black
Гарнітура чудова! Мікрофон працює добре! Рекомендую!
- Продавец GuchnoShop
Каріна, ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку. Бажаємо приємного користування.
- Дарья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black
Хотіла поскаржитись.
Через тиждень від використання перестав працювати правий навушник.
Якщо увімкнути на всю потужність звук, то в правому навушнику це майже не чутно.
Дуже шкода, оскільки вони потрібні в роботі, але доведеться повертати по гарантії/ змінювати на нові (гарантія до 20.02)- Достоинства:
- Були описані в попередньому відгуку
- Недостатки:
- Перестав працювати правий навушник через тиждень після початку використання
- Продавец MAZZE
Вітаємо, Дарья! Нам шкода, що ви зіткнулися з такою проблемою. Наш спеціаліст зв'яжеться з вами для заміни товару. Дякуємо.
- Дарья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black
Хороша гарнітура, якісні.
Чути досить добре співрозмовника.
Що зручно, мікрофон для обох боків.
Особисто для мене мінусом є те, що мікрофон не можна повернути бличже до рота (лише з навушником....може з часом звикну, бо до цього був мікрофон, який, для гарного звуку мало не в рота потрібно було його взяти)
І ще вони НАДчутливі.....я навіть чую власне дихання) Тому РЕКОМЕНДУЮ!!!- Достоинства:
- Описано нижче
- Недостатки:
- не повертається сам мікрофон (описано нижче)
- Продавец MAZZE
Доброго дня, Дарья! Дякуємо Вам за ваш відгук і високу оцінку. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!