- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: Fx.Style
Все підійшло
- Достоинства:
- Металеві а не пластмасові
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец Fx.Style
Дякуємо за позитивний відгук
- Назарько О***Отзыв от покупателя. Продавец: Fx.Style
Не відповідає опису - приїхав з пластиковими кріпленням, хоча в описі сказано, що металеві. Категорично не рекомендую! Воно того не вартує.
- Достоинства:
- Недостатки:
- В комплекті пластикові кріплення, а не металеві
- Єгор П***
Ну не знаю.
- з одного боку я розумію, що металеві 'шарніри' - просто так буть не можуть , собою обумовлюють наявність втулок та доп елементів.
В можу звєздатую порадити у якої самі плюси, Але ж це економ при економ
мівіна серед майбахів.
пластикові норм, На широку тоумбу додацте пару царг. щоб конструкція тримала 'по пузу' геометрію. і має робить.
-До речі в бабусі і досі така, подібна. коли втулки розпалися від віку, вмайстрували туди пластиковіі пробки з під шомпаньского на гвіщдок, працює і зараз)) на фазенді.
-те що каркаси метал - гуд!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Fx.Style
Будьте внимательны, на фото к товару крепления металлические, а по факту присылают пластик. Когда попыталась выяснить и заменить, мне две недели морочили голову, трижды платила за доставку, при этом мне без конца хамили, орали и отказывались исправлять ситуацию... Это ужасный продавец! Ни в коем случае не связывайтесь!
- Продавец Fx.Style
Продавець може кричати тільки в випадку, коли треба перекричати покупця, щоб його почули. Механізми з металевими кріпленнями будуть в листопаді, зараз є тільки з пластиковими і ми про це попереджуємо
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Fx.Style
Якісний, легко замінити, надійний металевий.
дякуємо за позитивний відгук
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fx.Style
Товар не відповідає описам зазначеним на сайті.Зазначений товар в описах не відповідає.Замість металевих кріплень прислали пласмасу і ще кажуть що в них закінчилися металеві попереджати клієнта забувають що є якісь зміни.Шарашкіна кантора .Магазин взагалі не рекомендую!!!!
- Достоинства:
- Взагалі нема
- Недостатки:
- Все