Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Эгер Эдит Выбор (украинский язык) мягкий переплет

• Святослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket

Гарна книга.

Достоинства:
    Не займає багато місця , компактна
    Недостатки:
    Не має
  • Марія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket

1. Прислали скорочену версію, 248 сторінок замість вказаних в описі 400.
    2. Доставка книжки, розміром трохи більше зошита мені обійшлась 140 грн, бо чомусь я мусила платити 50 грн за адресний забір книги.
    Пишу в службу захисту прав споживачів, це ні в які ворота не лізе

• Анна П***
    Продавец: PromoMarket

Відправляють покупцям скорочену версію книги на 248 сторінки замість повної версії на 400 ст., а вартість беруть як за повну версію.
    А в характеристиці товару вказують, що це повна версія на 400 ст.

Закрити цю контору за обман споживачів.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Обманюють людей
  • Олександра М***
    Продавец: PromoMarket

купила книгу, вони мені прислали скорочення, не розуміли чому у чому проблема, погодились зробити повернення але за їх помилку вони не готові були взяти відповідальність, я за їх помилку заплатила за доставку і ця доставка буквально мені обійшлася в суму цієї книжки яку вони мені хотіли впарити - думали я не знаю що замовляю, не рекомендую! у цьому магазині будуть спроби набрехати, дати не те за що ви заплатили, шукати проблему у вас, і ви втратите свої гроші

Достоинства:
    ну хочаб гроші якісь повернуть
    Недостатки:
    обман
    • Продавец  PromoMarket

У цьому магазині у вас не вимагають оплати на перед ,дають відправлення накладеним і огляд при отриманні .Йдуть на обмін і повернення ,при потребі беруть витрати на себе ,та коли клієнт відправляє повернення не на те відділення і ми переадресовуємо свій товар ,платимо подвійну ціну за перевезення то ще маємо бути винні у всіх помилках клієнтів . На щастя таких випадків буває все менше ,ми робимо висновки . За свою помилку поросили не раз у Вас вибачення ,добре що отримали відгук ,думаю він буде корисним для інших покупців.