- Святослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket
Гарна книга.
- Достоинства:
- Не займає багато місця , компактна
- Марія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket
1. Прислали скорочену версію, 248 сторінок замість вказаних в описі 400.
2. Доставка книжки, розміром трохи більше зошита мені обійшлась 140 грн, бо чомусь я мусила платити 50 грн за адресний забір книги.
Пишу в службу захисту прав споживачів, це ні в які ворота не лізе - Анна П***Продавец: PromoMarket
Відправляють покупцям скорочену версію книги на 248 сторінки замість повної версії на 400 ст., а вартість беруть як за повну версію.
А в характеристиці товару вказують, що це повна версія на 400 ст.
Закрити цю контору за обман споживачів.- Достоинства:
- Недостатки:
- Обманюють людей
- Олександра М***Продавец: PromoMarket
купила книгу, вони мені прислали скорочення, не розуміли чому у чому проблема, погодились зробити повернення але за їх помилку вони не готові були взяти відповідальність, я за їх помилку заплатила за доставку і ця доставка буквально мені обійшлася в суму цієї книжки яку вони мені хотіли впарити - думали я не знаю що замовляю, не рекомендую! у цьому магазині будуть спроби набрехати, дати не те за що ви заплатили, шукати проблему у вас, і ви втратите свої гроші
- Достоинства:
- ну хочаб гроші якісь повернуть
- Недостатки:
- обман
- Продавец PromoMarket
У цьому магазині у вас не вимагають оплати на перед ,дають відправлення накладеним і огляд при отриманні .Йдуть на обмін і повернення ,при потребі беруть витрати на себе ,та коли клієнт відправляє повернення не на те відділення і ми переадресовуємо свій товар ,платимо подвійну ціну за перевезення то ще маємо бути винні у всіх помилках клієнтів . На щастя таких випадків буває все менше ,ми робимо висновки . За свою помилку поросили не раз у Вас вибачення ,добре що отримали відгук ,думаю він буде корисним для інших покупців.